requiem78 Δημοσιεύτηκε October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2016 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έφερε το laptop του ένα Toshiba c660d-101, το οποίο παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Ενώ φαίνεται ότι πάει να ξεκινήσει το fan της cpu γυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει, στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα και το led power ανάβει κανονικά. Το dvd drive παίρνει τάση κανονικά. Δοκίμασα και άλλον επεξεργαστή βάζοντας νέα πάστα αλλά πάλι τα ίδια. Έχω βγάλει και τη μπαταρία του bios αλλά μία από τα ίδια. Υποψιάζομαι πλέον τη μητρική εκτός κι αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έφερε το laptop του ένα Toshiba c660d-101, το οποίο παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Ενώ φαίνεται ότι πάει να ξεκινήσει το fan της cpu γυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει, στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα και το led power ανάβει κανονικά. Το dvd drive παίρνει τάση κανονικά. Δοκίμασα και άλλον επεξεργαστή βάζοντας νέα πάστα αλλά πάλι τα ίδια. Έχω βγάλει και τη μπαταρία του bios αλλά μία από τα ίδια. Υποψιάζομαι πλέον τη μητρική εκτός κι αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό είναι οκ τότε 95% μητρική, το άλλο 5% είναι η μνήμη. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το τροφοδοτικό είναι εντάξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts