andreasg11 Δημοσιεύτηκε October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2016 εχω το lenovo vibe p1. τωρα με την αναβαθμιση που πηρε στο λειτουργικο του συστημα{6} δεν μου ανοιγει το Nfc. τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdtheodore Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Το αγορασα πριν λιγες μερες απο κινα μεσω γερμανιας , εχει την p1c58 . To προβλημα ειναι το εξεις οταν αλλαζω την γλωσσα σε ελληνικα μου βγαζει στην οθονη ενα παραθυρο δεν λειτουργη το notification κατι... παραω να το διορθωσει αλλα τπτ το ξαναπεταει κ δεν μπορω να κανω τπτ.Οταν το ξαναβαζω αγγλικα με factory rest ολα οκ . τι μπορω να κανω φταιει καποια ρυθμιση η πρεπει να αλλαξω rom ???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 πιθανός να μην έχει ολοκληρωμένα Ελληνικά η ρομ που έχεις οπότε ή συμβιβάζεσαι ή μπαίνεις στις διαδικασίες ρουτ-ρομ κλπ Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdtheodore Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ολα καλα εβαλα international rom p1a42 κ ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλησπερα, θελω να παραγγειλω 2 απο αυτο το τηλεφωνο. Χρειαζεται κατι να προσεξω με τη rom που θα μου ερθει; Εχει καποιο θεμα με τις μπαντες του ιντερνετ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts