dubio Δημοσιεύτηκε October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2016 (edited) καλησπερα, ψαχνω να αλλαξω το κινητο μου (P8,οχι το lite) με καποιο αλλο dual sim. το budget μου μεχρι 250 max. καταληγω στα δυο κινητα του τιτλου (θα τα θελα βεβαια λιγο μικροτερα) με το Motorola ως πιο πιθανο λογω του οτι το θελω αμεσα και να μην περιμενω απο κινα κλπ. τι λετε,ποιο απο τα δυο ή καποιο αλλο? πιστευετε θα ειναι μεγαλο downgrade απο το P8 που εχω τωρα? (απ'το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος). ευχαριστω Edited October 15, 2016 by dubio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 καλησπερα, ψαχνω να αλλαξω το κινητο μου (P8,οχι το lite) με καποιο αλλο dual sim. το budget μου μεχρι 250 max. καταληγω στα δυο κινητα του τιτλου (θα τα θελα βεβαια λιγο μικροτερα) με το Motorola ως πιο πιθανο λογω του οτι το θελω αμεσα και να μην περιμενω απο κινα κλπ. τι λετε,ποιο απο τα δυο ή καποιο αλλο? πιστευετε θα ειναι μεγαλο downgrade απο το P8 που εχω τωρα? (απ'το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος). ευχαριστω και τα δύο είναι downgrade, αφού έχεις το p8 γιατί δεν μπορείς να περιμένεις απο Κίνα? το mi5 πχ που παίζει κάπου στο budget σου θα είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 αφου πουλησω το P8 θα παρω το dual κ δε μπορω να μεινω για πολυ χωρις smartphon :p κι εγω στο Mi 5 ειχα καταληξει αλλα ηθελα κατι πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) :confused: Edited October 15, 2016 by dubio διπλο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 αυτο εδω που βρηκα πως εξηγειται ρε παιδια? οντως παιζει να ισχυει ή ειναι ολα maketing επι πληρωμή? ειναι απο το dxomark. https://www.dxomark.com/Mobiles/Motorola-Moto-G-Plus-Mobile-review-a-very-capable-camera στο ranking το P8 το χει πολυ πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Γιατί να αλλαξεις το π8? Εφοσον το βιάζεσαι, παρε το μότο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Εάν είσαι ευχαριστημένος γιατί να το πουλησεις το P8? Είναι και **** της συσκευές. Σε ένα Public που είδα P8 και Moto σήμερα δε συγκρίνονται, άλλη φάση το P8. Εάν ωστόσο για κάποιο λόγο θες πολύ να το αλλαξεις και γω προτείνω τι Moto. Αρκετά καλή συσκευή, και παρότι παντού διάβαζα ότι είναι ογκώδης τώρα που την είδα από κοντά θεωρώ συνηθίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 γιατι χρειαζομαι dual sim πλεον που θα το αποκτησω πουλωντας το P8. σαυτα τα χρηματα εχουμε καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Εάν είσαι ευχαριστημένος γιατί να το πουλησεις το P8? Είναι και **** της συσκευές. Σε ένα Public που είδα P8 και Moto σήμερα δε συγκρίνονται, άλλη φάση το P8. Εάν ωστόσο για κάποιο λόγο θες πολύ να το αλλαξεις και γω προτείνω τι Moto. Αρκετά καλή συσκευή, και παρότι παντού διάβαζα ότι είναι ογκώδης τώρα που την είδα από κοντά θεωρώ συνηθίζεται το ξερω ρε να παρει.το P8 ειναι πανεμορφο κ πολυ ικανο για τις αναγκες μου κινητο αλλα χρειαζομαι το dual κ δε με παιρνει απο χρονο για κινες κ περασματα roms κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καταρχάς σε αυτά τα λεφτά φαντάζομαι να μιλάμε για το Moto G4 Plus και όχι το απλό Εκτός από αυτό ππορείς να κοιτάξεις και το P9 lite. Και αυτό dual είναι και αρκετά παρόμοια συσκευή. Και τα δύο θα πάρουν σχεδόν σίγουρα Nougat με το Moto να έχει καλύτερη κάμερα και το P9 lite να είναι αρκετά πιο ωραίο και μαζεμένο σε διαστάσεις Θα είσαι οκ και με τα δύο θεωρώ, αλλά τη διαφορά στη μετάβαση θα την καταλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) κι εγω πιστευω θα την καταλαβω.ελπιζω να μην ειναι τοσο μεγαλη. μαλλον θα παω για το g 4 plus τελικα λογω καμερας,αν κ το lite ειναι πολυ πιο κομψο κ το UI της huawei μου εχει αρεσει κ μ' εχει βολεψει πολυ. Edited October 25, 2016 by dubio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts