Jump to content

Μήπως κάνω βλακεία? (Moto G4 Plus & Redmi Pro αντι P8)

dubio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, ψαχνω να αλλαξω το κινητο μου (P8,οχι το lite) με καποιο αλλο dual sim.

το budget μου μεχρι 250 max.

καταληγω στα δυο κινητα του τιτλου (θα τα θελα βεβαια λιγο μικροτερα)

με το Motorola ως πιο πιθανο λογω του οτι το θελω αμεσα και να μην περιμενω απο κινα κλπ.

τι λετε,ποιο απο τα δυο ή καποιο αλλο?

πιστευετε θα ειναι μεγαλο downgrade απο το P8 που εχω τωρα? (απ'το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος).

ευχαριστω

Edited by dubio

καλησπερα, ψαχνω να αλλαξω το κινητο μου (P8,οχι το lite) με καποιο αλλο dual sim.

το budget μου μεχρι 250 max.

καταληγω στα δυο κινητα του τιτλου (θα τα θελα βεβαια λιγο μικροτερα)

με το Motorola ως πιο πιθανο λογω του οτι το θελω αμεσα και να μην περιμενω απο κινα κλπ.

τι λετε,ποιο απο τα δυο ή καποιο αλλο?

πιστευετε θα ειναι μεγαλο downgrade απο το P8 που εχω τωρα? (απ'το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος).

ευχαριστω

και τα δύο είναι downgrade, αφού έχεις το p8 γιατί δεν μπορείς να περιμένεις απο Κίνα? το mi5 πχ που παίζει κάπου στο budget σου θα είναι μια χαρά

αφου πουλησω το P8 θα παρω το dual κ δε μπορω να μεινω για πολυ χωρις smartphon :p

κι εγω στο Mi 5 ειχα καταληξει αλλα ηθελα κατι πιο γρηγορα.

αυτο εδω που βρηκα πως εξηγειται ρε παιδια?

οντως παιζει να ισχυει ή ειναι ολα maketing επι πληρωμή?

ειναι απο το dxomark.

https://www.dxomark.com/Mobiles/Motorola-Moto-G-Plus-Mobile-review-a-very-capable-camera

στο ranking το P8 το χει πολυ πιο κατω

Εάν είσαι ευχαριστημένος γιατί να το πουλησεις το P8? Είναι και **** της συσκευές. Σε ένα Public που είδα P8 και Moto σήμερα δε συγκρίνονται, άλλη φάση το P8.

Εάν ωστόσο για κάποιο λόγο θες πολύ να το αλλαξεις και γω προτείνω τι Moto. Αρκετά καλή συσκευή, και παρότι παντού διάβαζα ότι είναι ογκώδης τώρα που την είδα από κοντά θεωρώ συνηθίζεται

Εάν είσαι ευχαριστημένος γιατί να το πουλησεις το P8? Είναι και **** της συσκευές. Σε ένα Public που είδα P8 και Moto σήμερα δε συγκρίνονται, άλλη φάση το P8.

Εάν ωστόσο για κάποιο λόγο θες πολύ να το αλλαξεις και γω προτείνω τι Moto. Αρκετά καλή συσκευή, και παρότι παντού διάβαζα ότι είναι ογκώδης τώρα που την είδα από κοντά θεωρώ συνηθίζεται

το ξερω ρε να παρει.το P8 ειναι πανεμορφο κ πολυ ικανο για τις αναγκες μου κινητο αλλα χρειαζομαι το dual κ δε με παιρνει απο χρονο για κινες κ περασματα roms κλπ

Καταρχάς σε αυτά τα λεφτά φαντάζομαι να μιλάμε για το Moto G4 Plus και όχι το απλό Εκτός από αυτό ππορείς να κοιτάξεις και το P9 lite. Και αυτό dual είναι και αρκετά παρόμοια συσκευή. Και τα δύο θα πάρουν σχεδόν σίγουρα Nougat με το Moto να έχει καλύτερη κάμερα και το P9 lite να είναι αρκετά πιο ωραίο και μαζεμένο σε διαστάσεις

Θα είσαι οκ και με τα δύο θεωρώ, αλλά τη διαφορά στη μετάβαση θα την καταλάβεις

• 2 weeks later...

κι εγω πιστευω θα την καταλαβω.ελπιζω να μην ειναι τοσο μεγαλη.

μαλλον θα παω για το g 4 plus τελικα λογω καμερας,αν κ το lite ειναι πολυ πιο κομψο κ το UI της huawei μου εχει αρεσει κ μ' εχει βολεψει πολυ.

Edited by dubio