mondeo81 Δημοσιεύτηκε October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2016 παιδιά έχω ένα alcatel onetouch t pop και όποτε προσπαθώ να μπω στο play store μου βγάζει ''Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή [RH-01]''. Ξέρει κανεί πώς κι εάν διορθώνεται ; ευχαριστώ πολύ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 https://www.google.gr/search?q=RH-01&oq=RH-01&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. October 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με είχε κουράσει αυτο εδώ και πολύ καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 δυστυχώς δεν εχει μεγαλη μνήμη το τηλεφωνο και μολις ανοίξω π.χ. το viber μου βγάζει μηνυμα πως δεν επαρκεί ο χώρος αποθηκευσης :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Τα δεδομενα στο cache τα σβηνεις; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts