panos_27 Δημοσιεύτηκε October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2016 Λοιπον παιδια εχω το εξης θεμα, που μου το χει ξανα κανει παλαιοτερα... Εκει που εβλεπα ενα εργο στο λαπτοπ, συνδεμενο στην τηλεοραση, ξαφνικα εκανε κατι περιεργα ο ηχος και κολλουσε το επεισοδιο.. το εκλεισα και οταν το ξανα ανοιξα δεν εχει καθολου ηχο..δεν ειναι θεμα hardware μιας και ειχε γινει στο παρελθον και με μια επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, διορθωθηκε. για να βοηθησω, ειναι dell, windows 8.1, ηταν συνδεμενο με hdmi σε τηλεοραση. Δειχνει οτι εχει ηχο, αλλα ηχος δεν παιζει πουθενα, ουτε σε chrome, ουτε στα windows, Ουτε σε youtube κλπ.. οποιαδηποτε λυση ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Βγάζει κι αυτό αν βοηθάει επίσης, όταν πατάω δοκιμή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/739deeb640904b8f80b4511c6e2cf281.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 skype?Viber? Μήπως κάποια εφαρμογή προσπαθεί εκείνη την ωρα να βγάλει ήχο και σε μπλοκάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 skype?Viber? Μήπως κάποια εφαρμογή προσπαθεί εκείνη την ωρα να βγάλει ήχο και σε μπλοκάρει; εκανα 10 φορες επανεκκινηση, τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μετα την επανεκκίνηση δοκίμασες ξανά να το συνδέσεις στην τηλεόραση; Λέω μήπως κάτι συμβαίνει στην θύρα hdmi και νομίζει ότι είναι συνδεδεμένο σε κάποια συσκευή, ακόμα και χωρίς το καλώδιο πάνω του. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μετα την επανεκκίνηση δοκίμασες ξανά να το συνδέσεις στην τηλεόραση; Λέω μήπως κάτι συμβαίνει στην θύρα hdmi και νομίζει ότι είναι συνδεδεμένο σε κάποια συσκευή, ακόμα και χωρίς το καλώδιο πάνω του. Στάλθηκε από κινητό. αυτο λογικα συμβαινει, νομιζει οτι ειναι συνδεμενο το καλωδιο, αλλα δε ξερω πως να το διορθωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Βάλε βγάλε το καλώδιο μερικές φορές μπας και ξεκολλήσει. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_Tj Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το παθαίνω και εγω όλη την ώρα με το Toshiba μου. Θα σου πω τη λύση που έχω βρει και εγω, πάρε ένα καλώδιο ακουστικών και βάλτο στη θύρα και βγαλτο, δοκίμασε το κάνα δυο φορές, αν δεν φτιάξει κάνε το ίδιο με το καλώδιο hdmi, εμένα πάντως έτσι μου φτιάχνει. Δοκίμασε το και πες μας. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 μπα δεν εγινε τιποτα..τα καταφερα αλλιως, εσβησα τα drivers και τα ξανα περασα, ζοριστηκα λιγο βεβαια να τα βρω μιας και δεν ηξερα τι εχει, αλλα εν τελει τα καταφερα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_Tj Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 μπα δεν εγινε τιποτα..τα καταφερα αλλιως, εσβησα τα drivers και τα ξανα περασα, ζοριστηκα λιγο βεβαια να τα βρω μιας και δεν ηξερα τι εχει, αλλα εν τελει τα καταφερα :P Εύγε !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts