cocu Δημοσιεύτηκε February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2005 Έχει από χτές πρόβλημα όταν΄πατάω διαγραφή σε ένα αρχείο στον σκληρό C να μην μου το βάζει τον κάδο αλλά να μου το σβήνει κατευθείαν!Αυτό δεν συμβαίνει όταν πατάω διαγραφή ένα αρχείο από τον άλλο σκληρό F.Οι ρυθμίσεις στον κάδο μου είναι ενιάια ρύθμιση για όλες τις μονάδες δίσκου τσεκαρισμένο,ατσεκάριστο το αλλο από κάτω και τσεκαρισμένο το κάτω!Και μετά δίπλα έχει για τον δίσκο F ατσεκάριστο το άλλο!Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Έχει από χτές πρόβλημα όταν΄πατάω διαγραφή σε ένα αρχείο στον σκληρό C να μην μου το βάζει τον κάδο αλλά να μου το σβήνει κατευθείαν!Αυτό δεν συμβαίνει όταν πατάω διαγραφή ένα αρχείο από τον άλλο σκληρό F.Οι ρυθμίσεις στον κάδο μου είναι ενιάια ρύθμιση για όλες τις μονάδες δίσκου τσεκαρισμένο,ατσεκάριστο το αλλο από κάτω και τσεκαρισμένο το κάτω!Και μετά δίπλα έχει για τον δίσκο F ατσεκάριστο το άλλο!Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Λάπως μπερδεμένα τα λες φίλε. Λοιπόν. Πατάς δεξί στον κάδο ->ιδιότητες -> Τσεκάρεις ενιαία ρύθμιση για όλες τις μονάδες δίσκου. Από κάτω βάζεις το όριο στο 10% και τσεκάρεις να εμφανίζεαι παράθυρο διαλόγου για την διαγραφή. Εαν είναι σωστά οι ρυθμίσιες, δεν σου βγάζει ρύθμιση για τους δίσκους σου, επειδή έχεις ενιαία ρύθμιση. That's all. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Λάπως μπερδεμένα τα λες φίλε. Λοιπόν. Πατάς δεξί στον κάδο ->ιδιότητες -> Τσεκάρεις ενιαία ρύθμιση για όλες τις μονάδες δίσκου. Από κάτω βάζεις το όριο στο 10% και τσεκάρεις να εμφανίζεαι παράθυρο διαλόγου για την διαγραφή. Εαν είναι σωστά οι ρυθμίσιες, δεν σου βγάζει ρύθμιση για τους δίσκους σου, επειδή έχεις ενιαία ρύθμιση. That's all. Αυτές ακριβώς τις ρυθμίσεις έχω!Αυτό ξεκίνησε ξαφνικά χωρίς να πειράξω τίποτα και συμβαίνει μόνο στον c τον δίσκο Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Αυτές ακριβώς τις ρυθμίσεις έχω!Αυτό ξεκίνησε ξαφνικά χωρίς να πειράξω τίποτα και συμβαίνει μόνο στον c τον δίσκο Μήπως τότε το πρόβλημά σου φίλε μου δεν είναι ο κάδος αλλά το εικονίδιο????? Μήπως έχεις εγκαταστήσει πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα για να πειράξεις το desktop σου π.χ. style xp????? Πάτα δεξί στην επιφάνεια εργασίας -> ιδιότητες -> επιφάνεια εργασίας -> προσαρμογή επιφάνειας εργασίας και κάνε επαναφορά των εικονιδίων ή του κάδου μόνο και δοκίμασε..... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μήπως τότε το πρόβλημά σου φίλε μου δεν είναι ο κάδος αλλά το εικονίδιο????? Μήπως έχεις εγκαταστήσει πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα για να πειράξεις το desktop σου π.χ. style xp????? Πάτα δεξί στην επιφάνεια εργασίας -> ιδιότητες -> επιφάνεια εργασίας -> προσαρμογή επιφάνειας εργασίας και κάνε επαναφορά των εικονιδίων ή του κάδου μόνο και δοκίμασε..... Το ίδιο και πάλι!!Και ούτε έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα για να πειράξω το desktop! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Windows mystery !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: Εαν δεν έχεςι κάνει κάτι σημαντικό στον υπολογιστή σου και θυμάσαι πότε δούλευε ο κάδος σωστά κάνε επαναφορά. :worry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts