Jump to content

Wireless,προβληαμ με ρυθμισεις

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα Ipaq 4700 Pocket Pc,ενα laptop Sony Vaio A397XP , ενα Linksys acess point 54G και φυσικα ενα Desktop Pc με καρτα δυκτιου0/100/1000 ....το προβλημα μου ειναι με τις ρυθμισεις σε καθε συσκευη ξεχωριστα.Ποιες πρεπει αν ειναι αυτες για να στησω το μικρο μου δικτυο,πως θα κανω share τα αρχεια μεταξυ τους και πως θα μοιρασω σε ολα αυτα internet?Σας ευχαριστω
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Σευχαριστω πολυ φιλαρακι.Ετσι ηταν τελικα.Συνδεθηκα ανετα,αλλα εχασα το φακελο με το file sharing....?Ιντερνετ μοιρασα,κοινα αρχεια ψαχνω να δω πως θα τα βρω...αν μπορεις να μου δωσεις λυση και σαυτο το προβλημα θα ειμαι Τζετ

Κάνε search για τους άλλους υπολογιστές με τα ονόματα τους.

Δοκίμασε και στον explorer στην περιοχή δικτύου (my network places >entire network> microsoft windows network > το(τα) workgroup που έχεις > οι Η/Υ σε κάθε workgroup)

Και μια άλλη απορια.Στο desktop pc εχω μια κάρτα τηλεόρασης Pinnacle PCTV Pro.Πως θα μπορέσω να μοιρασω το σήμα της και στον φορητο μεσω WLAN?Υπάρχει κάποιο software η κάποιο προγραματακι που να κάνει αυτήν τη δουλειά?Επίσης...ποιο προγραμμα ειναι καλύτερο για remote access?

Διάφοροι τρόποι, από το Windows Media Player ;), μέχρι σε ποιό εξιδικευμένα προγραμματάκια (πχ videolan.org, active webcam της pysoft.com ή google it με "video broadcasting")

3 κυρίως προγράμματα για remote access, το ενσωματομένο των ΧΡ (remote desktop), το PC Anywhere της symantec, και το ιστορικό VNC της vnc.com (είναι πολύ απλό, πολύ ελαφρύ, και ελεύθερο)

... σε ευχαριστω πολυ για ολα.Προεκυψε ενα προβλημα.Ενω εχω συνδεθει με τα δυο pc κανονικα...το pc που εχω συνδεμενο να περνει απο to access point μου λεει το εξης: conected to access point but canot found τηε internet...(εχω ηδη τσεκαρει στη συνδεση μου για το Ιντερνετ την επιλογη για κοινη χρηση της συνδεσης.Τι να φταει....Κατα τα αλλα η μεταφορα αρχειων πατυχαινεται με ταχυτητα 54mgb/s και ping 3mlsecond..τι να φταιει?

Hλίθα wizards.... #@$)*(!#$@@#$@#%

Bάλε στο PC σου ως gateway και dns την ΙΡ του μηχανήματος που σε βγάζει στο ιντερνετ (το dsl modem ή το PC που με dialup μοιράζει το internet)