Jump to content

Συντήρηση - Καθαρισμός Microsoft Windows

Spyros86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.

Αν μπορεί κάποιος-α ας δώσει μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Για να ξέρουμε τι κάνουμε!!!!!!!!

Το χρησιμοποιώ περίπου 1,5 χρόνια και πάντα του λέω να σβήσει ότι βρίσκει. Μέχρι στιγμής(χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου) δεν είχα κανένα πρόβλημα.

• Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το χρησιμοποιώ περίπου 1,5 χρόνια και πάντα του λέω να σβήσει ότι βρίσκει. Μέχρι στιγμής(χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου) δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δηλαδή μπαίνεις στο "clean registry" και τα πετάς όλα?

Tο ίδιο κάνεις και στο "duplicate files????

Ρωτάω γιατί εμένα μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο πρόγραμμα αλλά δεν θέλω κάποια στιγμή να τρέχω......

Δηλαδή μπαίνεις στο "clean registry" και τα πετάς όλα?

Tο ίδιο κάνεις και στο "duplicate files????

Ρωτάω γιατί εμένα μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο πρόγραμμα αλλά δεν θέλω κάποια στιγμή να τρέχω......

Μόνο στο clean registry.Το dublicate files δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά από ότι είδα τα πηγαίνει στον κάδο ανακύκλωσης οπότε αν "ο μη γένοιτο" συμβεί κάτι τα επαναφέρεις. Το clean registry το χρησιμοποιώ τακτικά.

Μόνο στο clean registry.Το dublicate files δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά από ότι είδα τα πηγαίνει στον κάδο ανακύκλωσης οπότε αν "ο μη γένοιτο" συμβεί κάτι τα επαναφέρεις. Το clean registry το χρησιμοποιώ τακτικά.

Εγώ κάνω το αντίθετο. Στο clean registry δεν πειράζω τίποτε γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να πετάξω.... Φοβάμαι μη κάνω μ.....α.

Αντίθετα στο dublicate files, όταν έχω χρόνο κάθομαι και πετάω μπόλικο πράγμα.

Μάλλον και εσύ είσαι σαν και εμένα.....

Τελικά θα πάρουμε κάποια απάντηση από κάποιον που ξέρει αρκετά καλά το πρόγραμμα?

Είναι αρκετά καλό, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο αν ξέραμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητές του....