manthosffvll Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 αυτο το νέο δυστυχώς με ξενέρωσε αρκετα θα ελεγα!!!!:mad: οποτε μαλλον το plus βγαινει απο την λιστα αγορας!!!κριμα παντως γιατι κανανε τετοια πατατα δεν μπορω να καταλαβω!!?? αναρωτιέμαι αν το plus θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το mi5 ??αν κρίνω απο της επιδόσεις του redmi pro που ειναι χαλια στην καμερα!!!!αν θα ειναι ετσι και του plus :X ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε νομίζω να είναι και copy paste του Redmi Pro. Όπως λένε θα είναι μία κάμερα πιο κοντά στο P9. Θα το δούμε στην πράξη παιδιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version μακαρι φιλε μου να ειναι τουλαχιστον σαν του p9 !!!:O που ειναι παλι πιο κατω απο τον ανταγωνισμό στην φωτογραφια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Όπως λεει κι ο φιλος, εχει -δυστυχως- τον ΙΜΧ258, ο οποιος -δεδομενου και του τραγικου software επεξεργασίας των κινεζων- δινει αποτελέσματα κατω του μετριου (ουσιαστικα copy paste η αποδοση του Redmi pro θα είναι). Δυστυχως ο ολοκαίνουριος 378 (που θα εχουν και τα νεα pixel phones, που θα παρουσιαστουν) μπηκε μονο στο "μικρο" αδελφακι.... Το μικρό όμως νομίζω ότι δεν έχει ois ή κάνω λάθος; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Το μικρό όμως νομίζω ότι δεν έχει ois ή κάνω λάθος; ναι δεν εχει !!εχεις δικιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Το μικρό όμως νομίζω ότι δεν έχει ois ή κάνω λάθος; Δεν εχει, αλλα εχει PDAF και οι φωτο που παραγει παιζουν σε υψηλη κατηγορια. Όμως, για το mi5s, ας συνεχισουμε στο αντιστοιχο νημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παίδες το συγκεκριμένο άρθρο λέει οτι το plus φοράει το νέο φακό. http://www.doctorandroid.gr/2016/09/xiaomi-mi-5s-plus.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλημέρα παιδιά εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Mi http://en.miui.com/thread-370874-1-1.html Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παίδες το συγκεκριμένο άρθρο λέει οτι το plus φοράει το νέο φακό. http://www.doctorandroid.gr/2016/09/xiaomi-mi-5s-plus.html?m=1 Ο imx258 είναι 13mp ενώ ο imx378 είναι 12.2mp. Δες εδώ https://en.m.wikipedia.org/wiki/Exmor. Στην τελευταία στήλη γράφει ποιά κινητά φοράνε τους συγκεκριμένους αισθητήρες. Ο φίλος που έγραψε το άρθρο δεν είναι και τόσο καλά πληροφορημένος. Θα το προσθέσω στο αρχικό ποστ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τελικα παρελαβες @Kyrgeo 1978? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Όχι ακόμα φίλε. Είχε και κινέζικες αργίες και πήγαμε λίγο πίσω. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω. :) Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Όχι ακόμα φίλε. Είχε και κινέζικες αργίες και πήγαμε λίγο πίσω. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω. :) όταν παραλαβεις ετοιμασου για καταιγισμο ερωτήσεων...:lol::lol::lol: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 όταν παραλαβεις ετοιμασου για καταιγισμο ερωτήσεων...:lol::lol::lol: Ναι ότι θέλετε :) :) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Ξερουμε στο περιπου ποτε θα ειναι διαθεσιμα και τα υπολοιπα χρωματα? Ρωταω γιατι η xiaomi μας εχει συνηθισει σε κατι τετοιες αργοποριες. Αυτο που με χαλαει ρε ****το στις καινουριες συσκευες τους, ειναι οτι δεν εχουν το mi logo επανω αριστερα απο την οθονη (οσο αστειο και αν ακουγεται) και δινουν την εντυπωση ανωνυμων συσκευων. Edited October 9, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ξερουμε στο περιπου ποτε θα ειναι διαθεσιμα και τα υπολοιπα χρωματα? Ρωταω γιατι η xiaomi μας εχει συνηθισει σε κατι τετοιες αργοποριες. Αυτο που με χαλαει ρε ****το στις καινουριες συσκευες τους, ειναι οτι δεν εχουν το mi logo επανω αριστερα απο την οθονη (οσο αστειο και αν ακουγεται) και δινουν την εντυπωση ανωνυμων συσκευων. Δεν άκουσα κάτι για τα υπόλοιπα χρώματα. Το Mi logo το έχει στην πλάτη. Τώρα θα μου πεις αν θα βάλω θήκη δεν θα φαίνεται. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Και επειδή πλησιάζει η μέρα της παραλαβής (είναι ήδη στο ΚΔ του αεροδρομίου) σας παραθέτω μερικά χρήσιμα λινκ: Ένα review και ένα unboxing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Και επειδή πλησιάζει η μέρα της παραλαβής (είναι ήδη στο ΚΔ του αεροδρομίου) σας παραθέτω μερικά χρήσιμα λινκ: Ένα review και ένα unboxing. ωραια καλο αυτο θα εχουμε και ενα καλο review απο σενα!!!:D ποσο καιρο εκανε να ερθει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 ωραια καλο αυτο θα εχουμε και ενα καλο review απο σενα!!!:D ποσο καιρο εκανε να ερθει?? Ναι ότι θέλετε. :) Η παραγγελία έγινε 29/9 αλλά έπεσα σε κινέζικες αργίες (4 ημέρες). Παρήγγειλα από Vickmall με Singapore Post. Να υπολογίζεις ότι θα παραλάβεις το δέμα στο δεκαήμερο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παντως τα μεχρι τωρα δειγματα της καμερας είναι λιγακι απογοητευτηκα..κ μιλαω όχι για φωτος μερας οπου εκει όλα τα κιν πλεον τραβανε πολύ καλες αλλα για τις βραδινες ληψεις..απαραδεκτο να τραβάει ιδιες φωτος πχ με το pro μου που εχει βγει 1.5 χρονο πισω. τεσπα παρτο με το καλο φιλε κ περιμενουμε reviews καθως κ υπομονή στις ερωτήσεις μας!:D Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Οι κινεζοι συνεχιζουν να δινουν αστειες καμερες, δυστυχως. Στα ιδια επίπεδα βλεπω να κινουνται με το παλιο, πλεον, mi note pro. Κατά τα αλλα, μια εξαιρετικη υλοποιηση από την xiaomi κι επιτελους, λογικα τιμολογημενη... Edited October 16, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά επειδή εχω σκοπό στο μέλλον να το χτυπησω το plus η καμερα λογικά δεν θα γίνει καλυτερη με τα updates του miui γτ οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω τα πρωτα δείγματα ειναι οντως απογοητευτικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παρέλαβα το θηρίο 6/128.. Είμαι δουλειά τώρα. Απόγευμα τα υπόλοιπα.:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Αντέ με το καλό περιμένουμε εντυπώσεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παρέλαβα το θηρίο 6/128.. Είμαι δουλειά τώρα. Απόγευμα τα υπόλοιπα.:D:D καλοριζικο φιλε.καποιες ερωτήσεις από μενα κ αφου παρεις το χρονο σου κ κανεις τα τεστ σου τις απαντας.. 1)αποκριση οθονης κατω από ηλιο 2)γωνιες θεασης 3)νυχτερινες ληψεις στο αυτοματο εννοείται 4)στις χειροκίνητες ρυθμισες καμερας μεχρι ποσα δευτερόλεπτα μπορεις να αφησεις ανοιχτο το κλειστρο (ποσο χρονο εκθεσης μπορει να φτασει δηλαδή) 5)ποσο ζεσταίνεται στην υπερβολικη χρηση αυτά τα ολιγα για την ωρα..:lol::lol::lol: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Xiaomi Mi 5s Plus Unboxing, Hands On https://www.youtube.com/watch?v=TfXqtC8C5NQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19516-Xiaomi-Mi-5s-Plus-%CE%97-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-Clear-Sight-%CF%84%CE%B7/ ενδιαφέρον άρθρο!!!!!!Εκτιμώ ότι το ίδιο δυνατή θα είναι σαν του mi5s Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ενδιαφέρον αυτό το άρθρο Νίκο. Μένει να τεστάρουμε την κάμερα και στην πράξη. Παιδιά λίγα πράγματα για την ώρα. Το κινητό ήρθε με την κινέζικη stable από Vickmall. Είχαν ανοίξει το κουτί και αφαίρεσαν αρκετές κινέζικες εφαρμογές και φλάσαραν το playstore. Ανέλαβαν από μόνοι τους πρωτοβουλία. Δεν τους είχα ζητήσει κάτι τέτοιο. Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή (η φωτεινότητα στην μέση και στο αυτόματο) με αρκετά καλές γωνίες θέασης. Δεν την τσέκαρα στον ήλιο αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα. Η μπαταρία από 0% σε 50% φορτίζει σε 30 περίπου λεπτά. Με το 821 πάει σφαίρα. Θα περάσω την κινέζικη dev για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Θα περάσω στην συνέχεια την ελληνική dev με το που βρεθεί συμβατό twrp. Αυτά για την ώρα. Δεν του έχω βγάλει ακόμα την ζελατίνα από την οθόνη γιατί περιμένω από μέρα σε μέρα το tempered glass και μία θήκη σιλικόνης. Το κουτί μέσα έχει μία θήκη όχι και τόσο ασφαλή για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts