iliu_n Δημοσιεύτηκε September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2016 DOOGEE Smartphone T6PRO, 5.5", 4G, Octa-core, 3GB/32GB, 6250mAh Τεχνικά Χαρακτηριστικά: SIM: Dual Sim* Οθόνη: 5.5", 1280 x 720, LCD IPS* Επεξεργαστής: MT6753 1.3Ghz, Octa-core RAM: 3GB * Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB * Επέκταση μνήμης: Micro SD * Κεντρική κάμερα: 13.0MP, Autofocus, LED Εμπρόσθια Κάμερα: 5.0MP Μπαταρία: 6250mAh Συνδεσιμότητα: 4G, Wifi, MicroUSB, Ράδιο FM GPS: Support * OTG: Support * OTA: Support Bluetooth: BT 4.0* Λογισμικό: Android 6.0 Sensors: Light Sensor, Proximity Sensor, Accelerometer Sensor Διαστάσεις: 154mm x 77.1mm x 9.9mm Βάρος: 228 g Περιεχόμενα συσκευασίας: 1x Smartphone 1x φορτιστής 1x USB cable 1x screen protector 1x θηκη Κατοχος του απλου τ6 και υπερικανοποιημενος το εδωσα και περιμενω το pro.Για να δουμε τι θα δουμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. October 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μολις το παρελαβα και το στινω.Πρωτες εντυπωσεις σαφως καλητερη οθονη παρολο που η αναλυση ειναι ιδια ανανεωμενα εικονιδια ο οκτακορε παει σφαιρα.......Το μονο που θελω να δω λογω αλλαγης επεξεργαστη ποσο θα μου κοστισει σε μπαταρια.Α και η καμερα 16 και 8 εναντι 13 και 5 του απλου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. October 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Τελικα η μπαταρια με την εντονη χρηση που του κανω 4g wifi facebook mesenger και κλησεις μου διαρκη ανετα δυο μερες και μου αφηνει και ενα 20%......τελεια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 αδελφε η καμερα του πως ειναι ? κάνει δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 τελικά ο επεξεργαστής του είναι 1.3Ghz η 1.5Ghz? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Μιας και το έχω στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα μπορώ να πω ότι είναι καλό τηλέφωνο με καλό gps μεγαληηηη αυτονομία wi-fi, bt μπορώ να πω άριστα , οθόνη καλά χρώματα καλή φωτεινότητα,φωτογραφίες για έμενα είναι καλές, το φλας δυνατό,ο επεξεργαστής γρήγορος μνήμη 28 gb ελεύθερα,τέλεια ακουστική στις κλήσεις και στο bt,led ειδοποιήσεων έχει αλλά δεν λειτουργεί για κλήσεις μόνο σε mail viber fb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καλησπέρα, Επειδή είχα ένα θέμα με το gps από το Doogee (Κ550) που είχα παλαιότερα (εχανε το σημα και με εδειχνε σε παρακείμενο στενο απο τον δρομο που ήμουν).... το έχει βελτιώσει το gps η Doogee ή ψάχνεται ακόμη? Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού φαίνονται υπέρ του... Θέλω να το προτείνω σε φίλο, και είμαι μεταξύ αυτού και των Cubot Cheetah 2 και Oukitel K6000 Pro https://www.kimovil.com/el/sygkrish/cubot-cheetah-2,doogee-t6-pro,oukitel-k6000-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλήμερα,το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με το gps, έχει καλό σήμα και με δείχνει σχεδόν ακριβός και λέω σχεδόν γιατί το σπίτι μου είναι γωνία,δεν χρειάστηκε να κάνω τα γνωστά κόλπα για να βρει σήμα(gps fix,faster gps κλπ)και μέσα στο σπίτι έχω gps χαμηλό σήμα αλλά έχω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ειναι ανάλογα το μοντέλο τους.Εγώ είχα τον "κλώνο" το απλό ΗΤ6 και το gps του ήταν άψογο.Τα cubot συνήθως δεν έχουν καλό gps.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Παιδιά τι λέει το λογισμικό του;Έρχεται μ malnmware?Τι θ πρέπει ν κάνει κάποιος μ τ που το πιάσει στα χέρια; Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_ZOUBOS Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μια χαρά είναι το λογισμικό του,δεν έχω δει κάτι παράξενο για malware,μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρήματα του(113 €)!!! Στάλθηκε από το T6pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ποια ρομ υπάρχει γι αυτό;Η οφισιαλ του;Πρέπει ν χει κ ελληνικά νομίζω.εχει κάποια λινκ;Επίσης θέλω κ ρεκοβερυ Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Ελληνικα εχει με την οφισιαλ. Δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα δες http://www.needrom.com/category/doogee/serial-t-doogee/t6-pro-doogee/ Edited March 16, 2017 by pulsar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δε ξέρω αν το κινητό έρχεται μ οφισιαλ η βάζουν τις δικές τους τ κινεζομαγαζα. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Η Doogee στα κινητα της βάζει Multilanguage Rom δεν ασχολιουνται τα μαγαζιά Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 παρελαβε ο φιλος το κινητο..για την τιμη του (125 ) τα σπαει. βαρυ σε συγκριση με το letv που εχω.Μου φανηκε καπως το touchscreen σαν να ψιλοκολαει.Τεσπα ειδωμεν.Επισης περασε antivirus και του βρηκε ενα malmware.Δε ξερω τι να περιμενει,αν θα του βγαλει προβλημα οπως βγαζουν ολα οσα ερχονται απο κινα με το λογισμικο. Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts