Jump to content

Προβλήματα που έχουν οι γυναίκες...

shodanjr_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πού είναι ρε γμτ αυτά τα κοριτσάκια; Lewton ξέρεις κανένα να μου γνωρίσεις; :lol: :lol:

Όχι. Ψάξε στις παρέες της κόρης σου. :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτά είναι τα σημερινά κορίτσια.

Όσο για τα σημερινά αγόρια, αυτό που τα απασχολεί είναι το πώς θα ξεφορτωθούν τις τρίχες τους. :wacko:

μην το λες διοτι μερικοι (και εγω) απο το εργαστασιο δεν εχουμε τριχες οχι πολλες τουλαχιστον μονο στο κατω μερος :rolleyes: ομως αυτο πουεγραψε η κοπελα στο cosmo ηταν ολα τα λεφτα μου ηρθε στο μυαλο μια φραση που μου ειχε πει ενας φιλος μου η αποψη ειναι σαν την κ........δα ολοι εχουμε απο μια :lol: :lol:

μην το λες διοτι μερικοι (και εγω) απο το εργαστασιο δεν εχουμε τριχες οχι πολλες τουλαχιστον μονο στο κατω μερος :rolleyes: ομως αυτο πουεγραψε η κοπελα στο cosmo ηταν ολα τα λεφτα μου ηρθε στο μυαλο μια φραση που μου ειχε πει ενας φιλος μου η αποψη ειναι σαν την κ........δα ολοι εχουμε απο μια :lol: :lol:

Πες του φίλου σου ότι τον πρόλαβε ο Επιθεωρητής Κάλαχαν... Ή αλλιώς Clint Eastwood... :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για το Cosmo τα έχουμε ξαναπει... Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια :alien:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]