Jump to content

1,2... βοηθειες

nestora
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!

σκέφτομαι να παρω το lenovo vibe x2 . το εχω βρει στο minideal με 115.

http://www.minideal.net/lenovo-vibe-x2-4g-lte-mtk6595-2-0ghz-android-4-4-5-0inch-1080p-ram-2gb-rom-32gb-13-0mp-smartphone.html

επειδη ειμαι παντελως ασχετος(δεν ειχα ποτε smartphone) θα ηθελα να μου πειτε: 1 αν θα μπορέσω να το δουλεψω σαν ασχετος? 2 αν ειναι vfm? 3 αν πειραζει που ειναι παλιο? 4 θα εχω προβλημα με το Android OS 4.4(VIBE UI 2.0) ειναι παλιο?

Γενικα θελω ενα τηλ με χαμηλο sar dual sim που να μπορω να μπαινω καμια φορα στο internet να παει και μια τριετια και να ειναι φθηνο. κανει το lenovo vibe x2

Edited by nestora

είναι αρκετά παλιό τηλέφωνο, προσωπικά δεν θα το κοίταγα.

δες το xiaomi redmi 3s

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-2gb-16gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-silver.html

πολύ καλύτερο κινητό στα πάντα από αυτό που κοιτούσες. αν σε ενδιαφέρει θα το πάρεις με Official Dev Global ROM η οποία έχει επίσημες αναβαθμίσεις από την xiaomi και ελληνική γλώσσα στα μενού.

αν μπορείς να κάνεις μια μικρή υπέρβαση στα χρήματα που διαθέτεις τότε πάρε αυτή την έκδοση που έχει 3 gb ram για να σε βγάλει άνετα την τριετία που θες

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-silver.html

ευχαριστω για τη προταση. απλα ηθελα κατι μεχρι 100 ευρο. (με χαμηλο sar dual sim που να μπορω να μπαινω καμια φορα στο internet να παει και μια τριετια.) και τα εκανα 115 λογο αρκετα καλου sar για το vibe x2.

επειδη ειμαι παντελως ασχετος τι ειδους προβλημα μπορει να συναντησω με το vibe x2? σε τι πειραζει που ειναι παλιο? το Android ας πουμε?

για να ξερω τι να κοιταω.

Edited by nestora

το χαμηλό sar με δύο κάρτες sim το ξεχνάς.

η διαφορά στη τιμή για την μικρότερη έκδοση του κινητού που σου πρότεινα είναι της τάξης των 3-4 ευρώ.

η έκδοση android που φοράει το lenovo που κοιτάς είναι από το μακρινό 2013. αυτό συνεπάγεται, ότι μπορεί κάποιες εφαρμογές να έχουν ασυμβατότητα με το κινητό σου καθώς και τρύπες ασφαλείας.

επίσης και απο θέμα επεξεργαστή το lenovo είναι πίσω.

όλα αυτά στα λέω πληροφοριακά, η τελική απόφαση επειδή σε βλέπω ότι σου αρέσει αρκετά το lenovo είναι δική σου.

Το Χ2 έχω τώρα. Αλλά το έχω ήδη 1,5 χρόνο. Μια χαρά τηλέφωνο είναι αλλά γνώμη μου , πάρε κάτι πιο φρέσκο μιας και το θες για μια 3ετιας όπως λες.

Το 3s που λένε τα παιδιά είναι πολύ καλό και με διπλάσια σχεδόν μπαταρία.

Παιδιά προτείνεται το redmi 3 ή 3s; Το ένα έχει fingerprint και το άλλο καλύτερο επεξεργαστή. Εσείς τι λέτε;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Παιδιά προτείνεται το redmi 3 ή 3s; Το ένα έχει fingerprint και το άλλο καλύτερο επεξεργαστή. Εσείς τι λέτε;

Το 3s είναι καλύτερο σε όλα και σε επεξεργαστή. Ο 430 είναι ελαφρώς καλύτερος του 616. Εννοείται πας στο 3s

το Xiaomi Redmi 3S το βλεπω αρκετα καλυτερη επιλογη απο το lenovo vibe x2, μονο το sar του με χαλαει.

(ειναι καπου 0.62? δεν ξερω.)

1 ερωτηση ακομα: το Xiaomi Redmi 3S ειναι πολυ καινουριο απο οτι ειδα, η τιμη του μηπως θα πεσει σε κανα μηνα 2μηνο?

μηπως να περιμενω κανενα μηνα?

Αν καποιος εχει να προτεινει κανενα τηλ:

με χαμηλο sar (το sar μετραει πολυ)

dual sim, που να μπορω να μπαινω καμια φορα στο internet

να παει και μια τριετια

μεχρι 120 ευρο.

Ας κανει καμια προταση.

Στα 120€ καλύτερο απο το Redmi 3s δύσκολα θα βρεθεί με δεδομένο οτι θες να σε παει 2+ χρόνια το κινητο απροβλημάτιστα.

via tapatalk...

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

παιδια ευχαριστώ για τις προτάσεις. το redmi 3s ειναι καλη επιλογη.

Θελω λιγη βοήθεια ακόμα.

Απο που να το παραγγείλω (πιο site, με τη rom, τι εκδοση International Version ή οχι)

Ειμαι ασχετος και δεν ξερω, πιο redmi 3s να παρω ώστε να μπορω να το δουλεψω σαν ασχετος;;;;

Τι να προσέξω κατα τι παραγγελία, να τους πω κατι;;;

Γιατι στο vickmall απο κατω στα σχολια ζηταν ολοι κατι δωρα;

παιδια ευχαριστώ για τις προτάσεις. το redmi 3s ειναι καλη επιλογη.

Θελω λιγη βοήθεια ακόμα.

Απο που να το παραγγείλω (πιο site, με τη rom, τι εκδοση International Version ή οχι)

Ειμαι ασχετος και δεν ξερω, πιο redmi 3s να παρω ώστε να μπορω να το δουλεψω σαν ασχετος;;;;

Τι να προσέξω κατα τι παραγγελία, να τους πω κατι;;;

Γιατι στο vickmall απο κατω στα σχολια ζηταν ολοι κατι δωρα;

επειδη θες μεχρι 100€ πας στην εκδοση 2/16.

εφοσον λες εισαι ασχετος διαλεξε την εκδοση international.

προτεινω να το παρεις απο geekbuying (link) που εχει καλη τιμη

στο χρωμα μπεζ ή την εκδοση dev global του vickmall (link).

αν μπορεις παρε την πιο ακριβη εκδοση (3/32),

αξιζει τα χρηματα της. link geekbuying, link vickmall

μην τους πεις τιποτα, ξερουν πολυ καλα τι να κανουν.

πληρωσε με paypal και διαλεξε απλο δωρεαν ταχυδρομειο,

πχ singpost, nl post και επανελαβε: οχι κουριερ, οχι κουριερ, οχι

Edited by telefoneri

επειδη θες μεχρι 100€ πας στην εκδοση 2/16.

εφοσον λες εισαι ασχετος προτεινω να διαλεξεις την εκδοση international.

προτεινω να το παρεις απο geekbuying (link) που εχει καλη τιμη στο χρωμα μπεζ ή την εκδοση dev global του vickmall (link).

αν μπορεις παρε την πιο ακριβη εκδοση (3/32), αξιζει τα χρηματα της. link geekbuying, link vickmall

ακυρο συγνομη .............................

Edited by nestora

Καλησπέρα. Σχετικό με το ερώτημα του φίλου. XIAOMI Redmi Note 3 Pro ή XIAOMI Redmi 3S Pro; Ποιο θεωρείτε καλύτερο;

το note υπερεχει

• 3 months later...

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Ένα ευχαριστώ στα παιδιά και στο forum για την πρόταση και προτροπή να πάρω το redmi s3.

Σαν ασχετος το redmi s3 για τα δικα μου δεδομένα πετάει είναι ακριβός αυτό που ήθελα.

3 μηνες το έχω και όλα καλά.