Jump to content

Αγορά νέας συσκευής

poppy96
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας και από μένα. Είμαι κάτοχος του Galaxy S3 εδώ και 4 χρόνια περίπου και λόγω προβλημάτων (lags) που μου εμφανίζει αλλά και επειδή δεν είμαι ικανοποιημένη πλέον από τις δυνατότητες του (camera etc.) σκέφτομαι να το αλλάξω. Θέλω λοιπόν μια συσκευή που να μην λαγκάρει και κυρίως επικεντρώνομαι στην κάμερα που θέλω το καλύτερο δυνατό. Την συσκευή την θέλω για 2-3 χρόνια τουλάχιστον οπότε θέλω κάτι πιο αξιόπιστο. Διαθέτω μέχρι και 450€. Αυτή τη στιγμή τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ είναι το Galaxy S7 και το Nexus 6P. Δεν βιάζομαι για την αγορά γιατί δεν θέλω να το μετανιώσω..επίσης έχω ακούσει ότι τα επόμενα nexus θα είναι htc.. Λέτε να περιμένω και για νέες κυκλοφορίες και να αποφασίσω μετά; Τι γνώμη έχετε εσείς;

Γειά σας και από μένα. Είμαι κάτοχος του Galaxy S3 εδώ και 4 χρόνια περίπου και λόγω προβλημάτων (lags) που μου εμφανίζει αλλά και επειδή δεν είμαι ικανοποιημένη πλέον από τις δυνατότητες του (camera etc.) σκέφτομαι να το αλλάξω. Θέλω λοιπόν μια συσκευή που να μην λαγκάρει και κυρίως επικεντρώνομαι στην κάμερα που θέλω το καλύτερο δυνατό. Την συσκευή την θέλω για 2-3 χρόνια τουλάχιστον οπότε θέλω κάτι πιο αξιόπιστο. Διαθέτω μέχρι και 450€. Αυτή τη στιγμή τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ είναι το Galaxy S7 και το Nexus 6P. Δεν βιάζομαι για την αγορά γιατί δεν θέλω να το μετανιώσω..επίσης έχω ακούσει ότι τα επόμενα nexus θα είναι htc.. Λέτε να περιμένω και για νέες κυκλοφορίες και να αποφασίσω μετά; Τι γνώμη έχετε εσείς;

Huawei P9

Oxi HTC

-----------

In the down down of the writing we became robes...

Τα huawei μου φαίνονται ψεύτικα.. δν ξέρω ..είναι επίσης αξιόπιστα; Αν και περισσότερα mp νομίζω είναι κατώτερης ποιότητας φωτογραφίες. Επίσης λιγότερη μνήμη ραμ..

Ότι και να πάρεις με αυτά τα χρήματα σίγουρα θα σε καλύψει.Κοίτα και το oneplus 3 στα 400€ αν δε σε ενοχλούν οι 5.5 ίντσες

Samsung s6 edge plus gold:)

Ποσο στοιχιζει αυτο ;; Eγω στο σκρουτζ το βλεπω στα 570 :wacko: και 470 να εχει (οσο το και το black δηλαδη) και παλι ακριβο ειναι ...Χιλιες φορες να παρει το nexus 6p και να γλιτωσει και 100 ευρω η το s7 στα χρηματα που κοιταζει ..

Ακριβώς το ίδιο δίλημμα. Και μια συσκευή απροβληματιστη να μην μπλέκεις με αρβατο

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S7.....

Ότι καλύτερο

Εγώ πρότεινα το s6 edge plus gold γιατί είναι πιο όμορφο, αλλά και το s7 αν το θέλει είναι σούπερ. Το nexus 6p είναι γκουμουτσα και όχι και τόσο εμφανισιμο αλλά γούστα είναι αυτά.