Jump to content

Μέχρι 250

Demetris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 250 ευρώ. Είμαι μη απαιτητικός χρήστης και άσχετος με το αντικείμενο ,ως εκ τούτου θέλω να αποφύγω αγορές από Κίνα.

Με μια αναζήτηση που έκανα είμαι μεταξύ των Galaxy J5 (2016) και Galaxy Α5. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν εκτός από μια smooth εμπειρία χρήσης, είναι η φωτογραφική και η τιμή sar.

Ποιο από τα δυο θα επιλέγατε; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Τα Galaxy J5 (2015), nexus 5x και Huawei P9 Lite αποκλείονται για διάφορους λόγους

A5 καλό τηλέφωνο καλή κάμερα ποιοτικό εξωτερικά που μοιάζει στο s7 γυαλί κτλ και γενικά τα Σαμι έχουν χαμηλό Sar

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Να μη φοβάσαι τη αγορά από κινα.

Mi5 3/32 στα 250€ , ζητάς να σου περάσουν global stable και εσύ δεν κάνεις τπτ.

δεν καλυπτει τα 2 απο τα 3 πραγματα που θελει.φωτογραφικη και sar :p

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ψάχνοντας στο internet βρήκα ότι η τιμή σαρ για το j5(2016) και μοτο G είναι αρκετά ψηλή άρα βγαίνει από την λίστα. Για το Mi5 δεν βρήκα τις τιμές Σαρ για Ευρώπη. Έτσι μένει το Α5. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή ή να πάω να το ξαναδώ από κοντά και αν μου αρέσει να το πάρω;

Ειναι ευκολο να μας πεις γιατι εχεις απορριψει το nexus 5x;;Εχει υψηλο sar;; Γιατι απο θεμα επεξεργαστη/καρτα γραφικων/λογισμικο/αμαβαθμισεις/καμερα το A5 το εχει για πλακα !!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ψάχνοντας στο internet βρήκα ότι η τιμή σαρ για το j5(2016) και μοτο G είναι αρκετά ψηλή άρα βγαίνει από την λίστα. Για το Mi5 δεν βρήκα τις τιμές Σαρ για Ευρώπη. Έτσι μένει το Α5. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή ή να πάω να το ξαναδώ από κοντά και αν μου αρέσει να το πάρω;

Οι τιμές sar για το Mi 5 είναι: Head: 0.376W/kg , Body: 0.798W/kg

http://s1.mi.com/zt/2016012501/MI5.pdf

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Ειναι ευκολο να μας πεις γιατι εχεις απορριψει το nexus 5x;;Εχει υψηλο sar;; Γιατι απο θεμα επεξεργαστη/καρτα γραφικων/λογισμικο/αμαβαθμισεις/καμερα το A5 το εχει για πλακα !!

Το συγκεκριμένο το έχει ο αδελφός μου και δεν θέλω να πάρω το ίδιο, να έχουμε δυο ίδια κινητά στο σπίτι.

Αυτός ο τρόπος για το SAR είναι πραγματικά ακατανόητος. Τα αστικά κέντρα είναι γεμάτα σήματα δεν μας ενοχλούν. Καλώδια ψηλής τάσης που αποδεδειγμένα προκαλούν καρκίνους αλλά έχουμε κολλήσει στο sar που δεν υπάρχει κάποια σοβαρή επιστημονική μελέτη που να το συνδέει με προβλήματα υγείας. Άλλωστε υπάρχουν πρότυπα τιμών για αυτό. Εφόσον είναι μέσα σε αυτά τότε θεωρείται ασφαλής

Το συγκεκριμένο το έχει ο αδελφός μου και δεν θέλω να πάρω το ίδιο, να έχουμε δυο ίδια κινητά στο σπίτι.

Νομιζω οτι ειναι ενας πολυ σοβαρος λογος για να μην το παρεις :lol: Πλακα κανω :)

ΘΑ συμφωνησω με τον MYiannis

Edited by mikele123

Αυτός ο τρόπος για το SAR είναι πραγματικά ακατανόητος. Τα αστικά κέντρα είναι γεμάτα σήματα δεν μας ενοχλούν. Καλώδια ψηλής τάσης που αποδεδειγμένα προκαλούν καρκίνους αλλά έχουμε κολλήσει στο sar που δεν υπάρχει κάποια σοβαρή επιστημονική μελέτη που να το συνδέει με προβλήματα υγείας. Άλλωστε υπάρχουν πρότυπα τιμών για αυτό. Εφόσον είναι μέσα σε αυτά τότε θεωρείται ασφαλής

Εν μέρη συμφωνώ με αυτό που λες. Δηλαδή, δεν την έχω δει, αλλά λογικά υπάρχει μελέτη που να συνδέει το σαρ με προβλήματα υγείας για αυτό άλλωστε έχει θεσπιστεί και το όριο που αναφέρεις και εσύ πιο πάνω. Αυτό που δεν έχω δει εγώ, και δεν ξέρω αν υπάρχει, είναι κάποια μελέτη που να λέει ότι όσο πιο κάτω από το όριο είναι η τιμή τόσο πιο ασφαλείς είναι για την υγεία μας. (Αν και έμενα αυτό μου ακούγεται λογικό).

Προσωπικά, όταν είχα πάρει το κ550, με την ίδια χρήση με το προηγούμενο κινητό που είχα ξεκίνησα να έχω πονοκέφαλους. Ψάχνοντας στο internet βρήκα ότι το συγκεκριμένο κινητό είχε ψηλό σαρ και ότι πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και ατόμων από τον επιστημονικό κύκλο, υποστήριζαν ότι υψηλές τιμές σαρ συνδέονται με προβλήματα υγείας. Βέβαια αυτό δεν αποδεικνύει κάτι, γιατί μπορεί οι πονοκέφαλοι να οφείλονταν σε άλλους παράγοντες(π.χ η τοποθεσία της κεραίας στο κινητό, ελαττωματικό κινητό κ.τ.λ.)

Έτσι, λόγο προσωπικής «εμπειρίας» και λόγο του ότι θεωρώ έξυπνο το «ρητό» better safe than sorry αποφάσισα να παίρνω κινητά με χαμηλό ΣΑΡ