Ntinos_tech Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 skeftomai kai ayto...http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-vibe-p1-dual-sim-grey-pa1n0029ro-1172207.html τι λετε; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 skeftomai kai ayto...http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-vibe-p1-dual-sim-grey-pa1n0029ro-1172207.html τι λετε; υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις μα δώσεις περισσότερα και να πάρεις κατι χειρότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πιστεψε με, δεν παιζει να κρατησεις την ιδια συσκευη για πεντε χρονια. Οχι με την ταχυτητα που προχωραει η τεχνολογια πλεον. Δεν θα ανταπορκρινεται η συσκευη στις απαιτησεις απλα, οχι τουλαχιστον συσκευη του επιπεδου που ενδιαφερεσαι. Τo p9 ειναι πολες κλασεις ανωτερο του j5 που ειναι σαν πανηγυρι διπλα του. Μην κολλας με την αποσπομενη μπαταρια γιατι οπως σου ανεφεραν ηδη αλλαζει πολυ ευκολα στο σερβις. Δεν θα χρειαστεις αλλαγη πριν τα δυο χρονια και σου λεω τωρα με ξεζουμισμα. Πιστεψε με....εχω το σαμσουνκ γκαλαξη 2 μαμα και δεν εχει κανενα προβλημα...βασικα μονο για τηλεφωνο και λιγο νετ....φορτιση καθε 4 μερες....δε το λες και ασχημα ε; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις μα δώσεις περισσότερα και να πάρεις κατι χειρότερο? Τι εννοεις χειροτερο απο ποιο χειροτερο;εξηγησε μου λιγο...μπορει να εχεις δικιο πες μου ομως να καταλαβω. Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πιστεψε με....εχω το σαμσουνκ γκαλαξη 2 μαμα και δεν εχει κανενα προβλημα...βασικα μονο για τηλεφωνο και λιγο νετ....φορτιση καθε 4 μερες....δε το λες και ασχημα ε; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοεις χειροτερο απο ποιο χειροτερο;εξηγησε μου λιγο...μπορει να εχεις δικιο πες μου ομως να καταλαβω. Ευχαριστω Αν οι μόνες σου απαιτήσεις είναι μόνο τηλέφωνο και λίγο ίντερνετ τότε κανείς τη δουλειά σου και με πολύ λιγότερα. Ότι και να πάρεις βασικά θα σου κάνει γιατί με τέτοια χρήση δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, ούτε ΡΑΜ, ούτε πυρήνες, ούτε κάμερες, ούτε αναβαθμίσεις κτλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πιστεψε με....εχω το σαμσουνκ γκαλαξη 2 μαμα και δεν εχει κανενα προβλημα...βασικα μονο για τηλεφωνο και λιγο νετ....φορτιση καθε 4 μερες....δε το λες και ασχημα ε; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοεις χειροτερο απο ποιο χειροτερο;εξηγησε μου λιγο...μπορει να εχεις δικιο πες μου ομως να καταλαβω. Ευχαριστω p9 lite,honor 7 αλλά απο αυτό που αναφέρεις και ενα κινητό στα 100-120 θα είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts