Jump to content

Συσκευη με εμφαση στην ποιοτητα του βιντεο και της φωτογραφι

logo15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να σταματήσει το 5χ να παίρνει επισημες ενημερώσεις έχεις το xda για πολλά χρόνια ακόμα.. Έχω nexus 5 μαζι με meizu mx5 και όπως και να το κάνουμε το nexus είναι σε άλλα επίπεδα όσο αφορά την εμπειρία χρήσης.. Και φυσικά 2.5 χρόνια συσκευή το nexus και έχεις ακόμα φουλ support από xda

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

τα nexus εχουν απιθανο community και η υποστηριξη θα τελειωσει σε 5-10 χρονια ;)

Αφου ανεβαινεις στα 350...κοιτα για S6(δωσε του δευτερη ευκαιρια) και φυσικα το 5x.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Το g4' το έχει η κοπέλα μου και από ότι βλέπω λέει κυρίως για σελφι γιατί βγάζει αντί για φλας λευκό φως από την οθόνη ακόμα και στο σκαιπ. Το s6 το έχει η αδερφη μου. Καλο κινητό για φωτο αλλα στο βίντεο έχει θέματα. Τα nexus έχουν εφαρμογές εντός προγραμματος κάμερας όπως τα αλλα?

Χωρις να μπορω να συγκρινω με 5x και 950, πηρα το g4 με γνωμονα την camera και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Το αν θα σε καλυψει το auto του ειναι υποκειμενικο, γιατι πολλες φορες κορεσμος και exposure ειναι στο ματι του θεατη. Αλλα εχει πολυ καλο ui και ανταποκριση στο manual, αρα οποιο κι αν ειναι το γουστο σου θα ικανοποιηθεις. Πολυ καλο το f1.8 που γλιτωνει σε πολλα βραδινα το flash. Χωρις βεβαια να γλιτωνεις θορυβο σε εσωτερικο χωρο με λιγο φως, μην περιμενεις θαυματα. Σε αυτο ισως υπερεχει το 5x που εχει μεγαλυτερα pixels.

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Τα νεξους Σεπτέμβρη του 17 νεκρα για Google http://www1-lw.xda-cdn.com/files/2016/06/nexus-eol.png

Όπως είπε και κάποιος παραπανω,νεξους είναι:και η επίσημη υποστήριξη να σταματήσει ,υπάρχει το xda.Δεν θα πω για το νεξους 5,δες το 4...πριν απο λιγες μέρες βγήκε nougat!Οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνεται κάποιος για το software...