logo15 Δημοσιεύτηκε August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2016 καλησπερα σας, Αναζητω ενα κινητο που θα μου δωσει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα σε βιντεο και φωτο με τιμη μαξ 300 ευρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 καλησπερα σας, Αναζητω ενα κινητο που θα μου δωσει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα σε βιντεο και φωτο με τιμη μαξ 300 ευρω. :) Η Samsung φημίζεται για αυτά που θες ειδικά αν ανεβεις στην τιμη θα βρεις τα s6 και s7 που δεν παίζονται σε κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Σε windows λειτουργικό το Lumia 950 βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες μέρα νύχτα με 3πλο led φλας & πολύ καλή ποιότητα βίντεο. Τιμή τώρα γύρω στα 300,00€ Σε android νομίζω πρέπει να ανέβεις λίγο & να πας ίσως στο LG v10 ή στο LG g5. 380,00€ περίπου. Για τα Samsung που λέει ο φίλος, είναι λίγο πιο ακριβά. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ενα είναι το τηλέφωνο πού ζητάς. Galaxy s7. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Μαξ τιμή γράφει 300 ευρώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Μαξ τιμή γράφει 300 ευρώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μεταχειρισμένο μπορεί να βρει σε αυτή την τιμή. Εκτός αν δεν θέλει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 S7 300 ευρώ μεταχειρισμενο δεν έχω δει πουθενά s6 ναι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 S7 300 ευρώ μεταχειρισμενο δεν έχω δει πουθενά s6 ναι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι για το s6 το εννουσα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Πάρε ενα nexus 5x 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Κοίταξε κσι το letv le 2 pro Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μεταξυ αυτων που μου ειπατε ειμαι αναμεσα σε nexus 5x και 950 τοσο για τιμη οσο και για ποιοτητα καμερας. Εκανα βιντεο με s6 και τα χρωματα ηταν οτι νανε και ο κορεσμος στον θεο! Αλλες επιλογες υπαρχουν? Δεν κοιταω για κινα, γιατι θελω καλο after sales & service experience. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μεταξυ αυτων που μου ειπατε ειμαι αναμεσα σε nexus 5x και 950 τοσο για τιμη οσο και για ποιοτητα καμερας. Εκανα βιντεο με s6 και τα χρωματα ηταν οτι νανε και ο κορεσμος στον θεο! Αλλες επιλογες υπαρχουν? Δεν κοιταω για κινα, γιατι θελω καλο after sales & service experience. Ίσως το Huawei mate s είναι καλή επιλογη.Καλη κάμερα, οχι στα επιπεδα των παραπανω κινητων ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 πολύ αξιόλογη κάμερα έχει και το honor 7 στα λεφτά που διαθέτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Νομίζω ότι κορυφαία & με διάφορα είναι του 950. & ακολουθούν τα LG στην τιμή πάνω κάτω που λες. Σε νυχτερινές πάντως το 950 δεν έχει αντίπαλο. Για μένα ήταν ο λόγος που πήρα το 920 πριν από 3 χρόνια & θα συνεχίσω σύντομα με το 950xl. Ο λόγος είναι η φωτογραφική & η συνήθεια στο λειτουργικό της Microsoft από το store της οποίας εμένα προσωπικά δε μου λείπει κάτι. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Νομίζω ότι κορυφαία & με διάφορα είναι του 950. & ακολουθούν τα LG στην τιμή πάνω κάτω που λες. Σε νυχτερινές πάντως το 950 δεν έχει αντίπαλο. Για μένα ήταν ο λόγος που πήρα το 920 πριν από 3 χρόνια & θα συνεχίσω σύντομα με το 950xl. Ο λόγος είναι η φωτογραφική & η συνήθεια στο λειτουργικό της Microsoft από το store της οποίας εμένα προσωπικά δε μου λείπει κάτι. σωστα to 950 exei αριστες φωτο. Ειδα φιλου και εντυπωσιαστηκα eidika se bradynes. Εγω εχω το 640χλ που επισησ είναι καλο σε φωτο αλλα το 950 αναι κορυφη μαζι με ακριβα Samsung/Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μεταχειρισμένο V10 "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. September 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Νομίζω ότι κορυφαία & με διάφορα είναι του 950. & ακολουθούν τα LG στην τιμή πάνω κάτω που λες. Σε νυχτερινές πάντως το 950 δεν έχει αντίπαλο. Για μένα ήταν ο λόγος που πήρα το 920 πριν από 3 χρόνια & θα συνεχίσω σύντομα με το 950xl. Ο λόγος είναι η φωτογραφική & η συνήθεια στο λειτουργικό της Microsoft από το store της οποίας εμένα προσωπικά δε μου λείπει κάτι. το καινουργιο proshot ισως? :p ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ανεβω λιγο budget στα 350? Υπαρχει κατι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ρίξε μια ματιά εδω...http://www.androidauthority.com/best-camera-phones-670620/ Προφανής η επιλογή του 5χ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. September 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Ρίξε μια ματιά εδω...http://www.androidauthority.com/best-camera-phones-670620/ Προφανής η επιλογή του 5χ... AA ειναι μονο για αντροιντ. Σαφως το 5χ ειναι το καλυτερο απο αυτα αλλα θα ειναι καλυτερο απο το 950? Plus το android σαν os πεθαινει... :cry: http://www.zdnet.com/article/could-the-future-of-android-be-windows/ plus τελος η σειρα nexus και αρχιζει η σειρα Pixel... Οποτε βλεποντας την google θα τα παρατησει τα nexus και τα updates τους.... Edited September 2, 2016 by logo15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 AA ειναι μονο για αντροιντ. Σαφως το 5χ ειναι το καλυτερο απο αυτα αλλα θα ειναι καλυτερο απο το 950? Plus το android σαν os πεθαινει... :cry: http://www.zdnet.com/article/could-the-future-of-android-be-windows/ Καλά,πολύ μακριά το πήγες...γνώμη μου ε...Μ.εχρι να γίνει και αν γίνει,θα έχουμε αλλάξει 2-3 κινητά ο καθένας Δεν γνωρίζω για το 950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Κοίτα & ένα βίντεο από τη λειτουργία panorama που βρήκα στο θέμα του 950xl. Ίδια κάμερα έχουν. Edited September 2, 2016 by bill971 αλλαγή διεύθυνσης Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. September 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλά,πολύ μακριά το πήγες...γνώμη μου ε...Μ.εχρι να γίνει και αν γίνει,θα έχουμε αλλάξει 2-3 κινητά ο καθένας Δεν γνωρίζω για το 950 Δεν ειναι λιγο ασχημο που το nexus 5x θα παρει το τελευταίο του update & support ever τον ερχόμενο Σεπτέμβρη? :confused: παντως εχω μεινει, μιας και δεν βλεπω αλλους ανταγωνιστες σε αυτη την κατηγορια, μεταξυ Lumia 950 και nexus 5x. Απλα περιμενω λιγο να δω τα pixel... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλησπέρα! Σήμερα πήρα το 950. 278,00€. Έλεγα για το 950xl αλλά έχει ξεφύγει σε τιμή. Βέβαια είχα & πριν windows. Η επιλογή έγινε λόγω φωτογραφικής & συνήθειας στα windows. Σου πρότεινα τη συσκευή αλλά εγώ την πήρα πρώτος! Χα χα! :lol: Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. September 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Χαχαχα! Windows Phone έχω τώρα αλλα δεν με καλύπτει... Μόνο κάμερα καλή εχεουν... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ανέβω στα 350€ παίζει κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logo15 Δημ. September 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λέτε να περιμένω τα pixel τον άλλο μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts