sokonik Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ekana και αναβαθμιση στην 6,7 και παλι τιποτα γμτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rest in peace Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Εχει καποιος μια λυση γι'αυτο??? Μήπως εχεις εγκαταστησει το Nero 7? και γω είχα το ίδιο προβλημα. Ψαξε στο google, διορθώνεται με μια αλλαγή στο μητρώο, δεν θυμαμαι πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει το link όπου αναφέρεται το πως να ανοίξουμε τα πλαστικά μέρη του 6680; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Φιλε εισαι θεος!!! Start > Run (χωρις το " ) "Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll" και το προβλημα λυθηκε!! δεν ξερω τι εφταιγε αλλα σ'ευχαριστω (ειχα το nero7 και απ'αυτο φαινεται οτι οφειλεται το προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει το link όπου αναφέρεται το πως να ανοίξουμε τα πλαστικά μέρη του 6680; Nokia 6680 Disassembly Guide :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaris Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Μηπως ξερει κανεις σας κανενα προγραμμα για να ξεκλειδωνεις ΝΟΚΙΑ 6680?? Ειναι κλειδωμενο σε αγγλικη εταιρια...σε μαγαζια που εχω ρωτησει μου ειπανε οτι δεν μπορουνε να το κανουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 T H A N K Y O U !!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Μηπως ξερει κανεις σας κανενα προγραμμα για να ξεκλειδωνεις ΝΟΚΙΑ 6680?? Ειναι κλειδωμενο σε αγγλικη εταιρια...σε μαγαζια που εχω ρωτησει μου ειπανε οτι δεν μπορουνε να το κανουν :( Για στειλε ενα mail στο 9volto.gr και ρωτα τους.Λογικα θα μπορουν να το ξεκλειδωσουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaris Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Για στειλε ενα mail στο 9volto.gr και ρωτα τους.Λογικα θα μπορουν να το ξεκλειδωσουν. Thank you for info!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 κανενα ΒΒ5 τηλεφωνο δεν ξεκλειδωνει ακομη απο δυκτιο παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Υπάρχει κάποιος browser που να μου εμφανίζει ιστοσελίδες (αποθηκευμένες) με εικόνες; Ο προεγκατεστημένος browser εμφανίζει μόνον το κείμενο κι όχι τις εικόνες. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τον NetFront αλλά κολλάει όταν ξεκινά η εφαρμογή. O Opera μπορεί να κάνει τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
address Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδιά γεια σας έχω το nokia 6680 με έκδοση λογισμικού 3.04.37 και μια τρανψενδ 512mb μνήμη dual speed. Tο πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν ανοίγω την έκθεση και κάθομαι μέσα λίγο ξαφνικά με πετάει έξω στο μενού, τι λέτε να φταίει? Παράθεση Fiat Uno 1.0 i.e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 μήπως πατάς το κόκκινο πλήκτρο κατά λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
address Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Όχι δεν το πατάω γιατί δεν είναι και ελεχιστοποιημένο όταν με πετ'αει έξω μια στιγμή ξαφνικά το κάνει? τι να κάνω? Παράθεση Fiat Uno 1.0 i.e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδιά γεια σας έχω το nokia 6680 με έκδοση λογισμικού 3.04.37 και μια τρανψενδ 512mb μνήμη dual speed. Tο πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν ανοίγω την έκθεση και κάθομαι μέσα λίγο ξαφνικά με πετάει έξω στο μενού, τι λέτε να φταίει? Για δες αυτο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
address Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ευχαριστώ πάρα πολύ PCMan το πρόβλημα λύθηκε!!! Παράθεση Fiat Uno 1.0 i.e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Νέα αναβάθμιση για το 6680 μόνο για Cosmote, που κάνει την συσκευή i-mode: SB-039/12.12.2005 1.23.22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Νέα αναβάθμιση για το 6680 μόνο για Cosmote, που κάνει την συσκευή i-mode: SB-039/12.12.2005 1.23.22 me eggihsh isxyei dwrean?? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 ναι φιλε μου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Νέα αναβάθμιση για το 6680 μόνο για Cosmote, που κάνει την συσκευή i-mode: SB-039/12.12.2005 1.23.22 που την κάνουμε αυτη την αναβάθμιση?σε νόκια ή στην cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Βασικα αναβαθμισεις σχεδον ολοι κανουν(γερμανος vodafone nokia)αλλα καλυτερα πηγαινε στην νοκια Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Otan lete i-mode, epireazei tipota sti siskevi (menu klp) ? Den pistevo nanai opos to Vodafone Live ! Aksizei na tin kanoume osoi exoume Cosmote ? Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Otan lete i-mode, epireazei tipota sti siskevi (menu klp) ? Den pistevo nanai opos to Vodafone Live ! Aksizei na tin kanoume osoi exoume Cosmote ? Πριν το χρησιμοποιουσες το i-mode; Αν δεν το χρησιμοποιουσες γιατι να το βαλεις, αν παλι το χρησιμοποιουσες βαλτο, simple as that. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Otan lete i-mode, epireazei tipota sti siskevi (menu klp) ? Den pistevo nanai opos to Vodafone Live ! Aksizei na tin kanoume osoi exoume Cosmote ? η vodafone παντως δεν επηρρεαζει τη συσκευη καθολου. ελπιζω ουτε το i-mode. αλλα οπως ειπε και ο trod αν δε το θελεις, τι να το κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα.... Έχω το 6680. Χρησιμοποιώ κάρτα vodafone 2 gether. Κανονικά στο λογότυπο πρέπει να γράφει VF GR VF1 (H VF2) Όμως εμένα γράφει Vodafone GR. Σήμερα το έκανα αναβάθμιση και όταν έβαλα την κάρτα έγραφε VF GR VF1. Οπότε λέω το έλυσε το πρόβλημα η αναβάθμιση. Πριν λίγο όπως το κοιτούσα το κινητό βλέπω λογότυπο Vodafone GR. Γιατί? Ξέρει κανένας γιατί χάνει το λογότυπο? Το έκανα φορμάτ το κινητό μήπως και γίνει αλλά τίποτα... Μπορεί να μου πει κανένας τι φταίει? Επίσης έχει βάλει κανένας λογότυπο και να βγαίνει κανονικά? Ευχαριστώ Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts