Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ και εγώ τη παρέα του myphone,

Που λέτε παιδιά πάω και εγώ σήμερα στα κεντρικά της A.C. εδώ στη σαλονικη να ρωτήσω για τη κάρτα, επειδή έχω και εγώ την ελαττωματική, και το πρώτο που μου λένε είναι να κάνω format. Κλασικά απάντησα ότι έκανα και μου απαντάνε να αφήσω το κινητό + κάρτα για καμία 2-3 μέρες να δουν τη έχει.

Σιγά μη τους άφηνα όμως το κινητό μου για το γνωστό πρόβλημα και έφυγα λέγοντας ότι θα περάσω τη Δευτέρα για να μην είμαι το σαβ/κο χωρίς κινητό.

Εμ... δεν ήξερες... δεν ρώταγες;

:)

Πλάκα κάνω. Πάντως, καλύτερα να κάνεις αυτό που προτάθηκε πριν. Να περιμένεις 2-3 weeks, ώστε να ενημερωθούν "σίγουρα" τα μαγαζιά, και να την πας μετά. Ειδάλλως, ενημέρωσε τα κεντρικά με τηλεφώνημα (αν τόσο βιάζεσαι...) να ρίξουν σύρμα στο Club που σε εξυπηρετεί (καλά... το "εξυπηρετεί" τελείως ατυχές... τεσπα...) για να στην αλλάξουν χωρίς αναμονές και φασαρίες.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ... η Άλφα είναι ικανή να σου δώσει πάλι χαλασμένη και να ζητάει τα ρέστα μετά! :P Να την ελέγξεις.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή η ιδέα σου με το τηλέφωνο στα κεντρικά, αλλά άντε να βγάλεις άκρη με τα τσακάλια της Άλφα Κοπι, να πω και την αλήθεια δεν μου αξίζει και όλον αυτόν το κόπο .

2-3 βδομάδες η αλήθεια να λέγεται δεν είναι και πολύς καιρός, έτσι και αλλιώς ψάχνω παράλληλα και καμία καρτουλα από το Ebay. Αλλά και να πάρω μέχρι τότε, δεν τη γλιτώνουν τη κάρτα, θα πάω να τη πάρω σίγουρα. Το σκέφτηκα και εγώ ότι αν το άφηνα να μου έδιναν την ίδια κάρτα πάλι. Αλλά ευτυχώς o handsetman έβαλε και φωτογραφίες από της κάρτες οπότε δεν θα με πιάνα έτσι εύκολα κορόιδο.

paidia giati otan allazw wallpaper mou to kanei ligo tholo enw stin ekthesh einai mia xara!

ta wallpaper pou dokimasa htan se 176x144 to ekana kai poio mikra 174x142 kai se 172x140 pali ta idia.

paidia giati otan allazw wallpaper mou to kanei ligo tholo enw stin ekthesh einai mia xara!

ta wallpaper pou dokimasa htan se 176x144 to ekana kai poio mikra 174x142 kai se 172x140 pali ta idia.

Αν θελεις καλη ποιοτητα σε wallpaper χωρις θολουρα,τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι να βαλεις μια .bmp εικονα με υψηλο compression rate...δηλαδη να ειναι αρκετα μεγαλη σε kb...το ιδανικο size ειναι 176Χ144.

Nexus 4 & iPad mini

Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να χρησιμοποίησω το κινητό σαν modem για να μπω στο Internet από το laptop μου. Ενω όμως μπαίνω όταν το έχω γυρισμένο σε GSM mode (το κινητό), όταν το έχω σε 3G μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Χρησιμοποιώ το Panafonet account που έχω και έχω PSTN γραμμή. Μέσω GSM συνδέομαι στο 9.6 Kbps/sec και.....καταλαβαίνεται. Αργαααααααααααά. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι εφικτό πρακτικά;

καλημέρα σε όλους.

Εχθες εντελως ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος ειδοποίησης εισερχόμενου μηνύματος τόσο στα sms όσο και στα mms. Οταν ερχεται μήνυμα, ούτε καν φαίνεται στην οθόνη οτι έχω νέο μηνυμα. Το βλέπω μόνο οταν ανοίξω τα εισερχόμενα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια. Μηπως φταίει και για αυτό η κ...κάρτα της Νοκια; έχω επιλέξει αποθήκευση μηνυμάτων στη κάρτα.

Εχει κάποιος καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλημέρα σε όλους.

Εχθες εντελως ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος ειδοποίησης εισερχόμενου μηνύματος τόσο στα sms όσο και στα mms. Οταν ερχεται μήνυμα, ούτε καν φαίνεται στην οθόνη οτι έχω νέο μηνυμα. Το βλέπω μόνο οταν ανοίξω τα εισερχόμενα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια. Μηπως φταίει και για αυτό η κ...κάρτα της Νοκια; έχω επιλέξει αποθήκευση μηνυμάτων στη κάρτα.

Εχει κάποιος καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημερα! Μηπως αν επιλεξεις την αποθηκευση των μηνυματων στο τηλεφωνο λυθει το προβλημα! Για δοκιμασε το! Ομολογω πως πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Τελευταια λυση το φορματ στο τηλεφωνο! :( Ελπιζω να βοηθησα. :)

B L U E in G R E E N :cool:

Καλημερα! Μηπως αν επιλεξεις την αποθηκευση των μηνυματων στο τηλεφωνο λυθει το προβλημα! Για δοκιμασε το! Ομολογω πως πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Τελευταια λυση το φορματ στο τηλεφωνο! :( Ελπιζω να βοηθησα. :)

ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω και θα σου πω αργότερα.

Παιδια μενω στο Μαρουσι χρησιμοποιω ΤΙΜ και πουθενα δεν εχω 3G σημα(ουτε σε αλλες περιοχες που κινουμε).Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τηλεφωνο.Η αληθεια βεβαια ειναι και να εχω σημα δεν προκειται να το χρησιμοποιησω αλλα ειναι το γα***το
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Αν θελεις καλη ποιοτητα σε wallpaper χωρις θολουρα,τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι να βαλεις μια .bmp εικονα με υψηλο compression rate...δηλαδη να ειναι αρκετα μεγαλη σε kb...το ιδανικο size ειναι 176Χ144.

ayto akribws pou eipes ekana kai pali to idio metatreph tin eikona ws tapetsaria poly xalia (tholoura).

exw tin ekdosh sto thlefwno mou V 2.04.15 kai to kako einai den mporw na to kanw anabathmish serres giati sto nokia club exoun problhma kai den mporoun na kanoun sta 6680 anabathmish :( prepei na katebw salonica!

Οταν μπαινεις στην διαχειριση για να δεις τις εφαρμογες που εχει το τηλεφωνο μπροστα απο καθε εφαρμογη εχει ενα μπλε ή ενα κοκκινο τετραγωνο.Ξερει κανεις τις διαφορες τους ?

Οταν μπαινεις στην διαχειριση για να δεις τις εφαρμογες που εχει το τηλεφωνο μπροστα απο καθε εφαρμογη εχει ενα μπλε ή ενα κοκκινο τετραγωνο.Ξερει κανεις τις διαφορες τους ?

Αυτες με το μπλε ειναι *.jar (java) ενω αυτες με το κοκκινο ειναι *.sis (c++). :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

ayto akribws pou eipes ekana kai pali to idio metatreph tin eikona ws tapetsaria poly xalia (tholoura).

exw tin ekdosh sto thlefwno mou V 2.04.15 kai to kako einai den mporw na to kanw anabathmish serres giati sto nokia club exoun problhma kai den mporoun na kanoun sta 6680 anabathmish :( prepei na katebw salonica!

Οτι και να κανεις θα την παραμορφωσει,ουτως η αλλως,απλα με μια μεγαλυτερη σε μεγθος bmp εικονα,μειωνεται καπως η θολουρα....Δεν ειναι προβλημα της συσκευης σου,το κανουν ολα τα series 60.

Με ενα καλο theme βεβαια,δεν υπαρχει λογος για ενα extra wallpaper.;)

Nexus 4 & iPad mini

Ναι, οι βλακείες στα API φταίνε. Το ίδο και με τα MMS. Όταν τα διαβάζεις, οι φωτό είναι θολές. Στην προβολή φωτογραφίας, "δείχνουν" περισσότερο.

ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ 6680 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ;;; :-P

Χεχε... Το Σερρών ΠΑΝΤΑ έχει πρόβλημα αγαπητέ μου... κι εγώ Σέρρες βρίσκομαι. Οι άνθρωποι είναι απατεώνες, το λέω πολύ προσεκτικά και Υφίσταται.

Δεν χρειάζεται να πας Θεσσαλονίκη για αναβάθμιση. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο πράγμα που λές, δε θα στο διορθώσει.

Παιδια μενω στο Μαρουσι χρησιμοποιω ΤΙΜ και πουθενα δεν εχω 3G σημα(ουτε σε αλλες περιοχες που κινουμε).Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τηλεφωνο.Η αληθεια βεβαια ειναι και να εχω σημα δεν προκειται να το χρησιμοποιησω αλλα ειναι το γα***το

Δοκιμασε την εφαρμογη operator με την οποια μπορεις να "γυρισεις" μονιμα σε 3g

για να δεις τι τελικα ισχυει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=754158#post754158

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτες με το μπλε ειναι *.jar (java) ενω αυτες με το κοκκινο ειναι *.sis (c++). :)

Και η Java, C++ είναι... :rolleyes: Ίσως και περισσότερο από τα sis που μπορούν να προκύψουν και με αρκετούς άλλους compilers... :O

:X

Επομένως έπρεπε να πει ότι το κινητό παίρνει προγράμματα γραμμένα σε γλώσσα μηχανής για να είναι μέσα;Έλεος ρε παιδιά! Ο asymvivastos έδωσε μια βοήθεια σε κάποιον που τη ζήτησε.Το να μπερδεύουμε το θέμα νομίζω πως είναι κακό για αυτούς που ζητάνε μια βοήθεια!

piga kai gw na rwtisw sto nokia club sti kamara(thEsaloniki)opoy xerw ayton poy einai texnikos ekei kai panta me exipereti otan moy tin spane sta kentrika kai moy eipe oti den exoyn enimerwthei,i karta mono stin arxi moy ekane to gnwsto provlima edw kai ligo kairo den exei kanena provlima alla afoy exw tin eukairia giati na minw me tin provlimatiki

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Βρε παιδια ας με κατατοπισει καποιος που εχει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κινητο και ΟΧΙ το 6680. Στη σελιδα της Nokia γραφει πως το 6681 ΔΕΝ συγχρονιζει τις σημειωσεις (notes) με τις σημειωσεις (notes) του Outlook, ενω αντιθετα το 6680 το κανει. Αληθευει αυτο; Μπορει καποιος που δουλευει με το Outlook να μου το επιβεβαιωσει;

Επομένως έπρεπε να πει ότι το κινητό παίρνει προγράμματα γραμμένα σε γλώσσα μηχανής για να είναι μέσα;Έλεος ρε παιδιά! Ο asymvivastos έδωσε μια βοήθεια σε κάποιον που τη ζήτησε.Το να μπερδεύουμε το θέμα νομίζω πως είναι κακό για αυτούς που ζητάνε μια βοήθεια!

Καλά! Συγνώμη! ΜΗ με φας κιόλας!

Όπως το παραπάνω κείμενο του asymvivastos που γενικώς είναι πάντα πολύ προσεκτικός και άμεσος στις απαντήσεις του αποτελούσε απάντηση σε ερώτηση κάποιου, έτσι κι εγώ έβαλα μια σημείωση, που με συγχωρείς, αλλά Μπορεί κάποιος άλλος να την βρει Και Αυτή εξίσου χρήσιμη!

Υπάρχουν και άτομα, ξέρεις, που κάνουν τα πρώτα τους δειλά βήματα στον προγραμματισμό και τους ενδιαφέρουν Και αυτά τα θέματα. Όχι μόνο πως θα ανοίξουν ή θα κλείσουν το 6600 τους ή όποια άλλη συσκευή.

Και εν πάσει περιπτώσει, δεν πρόκειται ούτε για Γλώσσα Μηχανής. :-)

Ακόμη και σε τέτοιου μεγέθους συσκευές, ο προγραμματισμός σε γλώσσα μηχανής είναι ανέφικτος, και σίγουρα υπερβολικά δύσκολος στη σύλληψη και κατασκευή. Μόνο από την Nokia, για την Κατασκευή κομματιών του λειτουργικού, αν και ακόμη και αυτό, άλλοι το κάνουν για τη Μητέρα Nokia.

@michalis_10 @Gimme6630 thanks!!!!!!!

shmera phga sto nokia club na dwsw tin problhmatikh kartoula gia na mou dwsoun mia new den kseran tipota mpikame net sto myphone kai to diabasan oti allazoun tis dv rs-mmc poy exoun problhma xixixi! :)

kai telika tha tin steiloun eipan sta kentrika (klasiko).....kai tha perimenw tin new karta na mou erthei (to nomizw) meta apo 10 ergasimes.....

meta mou diabase ena e-mail pou phran sxetika me ena problhma sto bluetooth poy yparxei otan sou stelnou kati (edw den katalaba kala) kolaei to mhnyma px me ton hxo pou sou stelnoyn klp, oti prepei na pas apo to menu sybdesimothta mhtrwo kai apo epiloges rythmiseis kai apo 30 meres na to baleis se 10 meres tin diarkeia mhtrwou kai den tha yparxei to bug.

eytixos to eixa balei se 10 meres kai den proseksa kanena problhma sto bluetooth.

@michalis_10 @Gimme6630 thanks!!!!!!!

shmera phga sto nokia club na dwsw tin problhmatikh kartoula gia na mou dwsoun mia new den kseran tipota mpikame net sto myphone kai to diabasan oti allazoun tis dv rs-mmc poy exoun problhma xixixi! :)

kai telika tha tin steiloun eipan sta kentrika (klasiko).....kai tha perimenw tin new karta na mou erthei (to nomizw) meta apo 10 ergasimes.....

meta mou diabase ena e-mail pou phran sxetika me ena problhma sto bluetooth poy yparxei otan sou stelnou kati (edw den katalaba kala) kolaei to mhnyma px me ton hxo pou sou stelnoyn klp, oti prepei na pas apo to menu sybdesimothta mhtrwo kai apo epiloges rythmiseis kai apo 30 meres na to baleis se 10 meres tin diarkeia mhtrwou kai den tha yparxei to bug.

eytixos to eixa balei se 10 meres kai den proseksa kanena problhma sto bluetooth.

Γενικώς, είναι καλύτερα να ρυθμίζεται στις 10 μέρες το Μητρώο... Το ΙΔΙΟ ακριβώς πρόβλημα με το log file που καταλαμβάνει "αρκετή" μνήμη (+-150kBytes) και με συνέπεια (για χαζό λόγο, κατά τη γνώμη μου...) να τα παίζει το κινητό από κάποια στιγμή και μετά αν έχει ορισθεί στις 30 μέρες, υπήρχε από την έκδοση 6 του λειτουργικού, υφίσταται στην 7, και από ότι φαίνεται ούτε καν η έκδοση 8 που έχει το 6680 δεν πτοείται. Άχρηστοι κατά τη γνώμη μου. Απλώς χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση του αρχείου και των δεδομένων του. Τώρα, ο μέσος χρήστης με κάποια τηλεφωνήματα και κάποια μηνύματα την ημέρα, από τις 15 μέρες και μετά, βλέπει το κινητό να σέρνεται όταν χρησιμοποιεί πληροφορίες του μητρώου κλήσεων, όπως στην επανάκληση κλπ... οπότε και θέλει να Αδειάσετε τα δεδομένα του, πηγαίνοντας Μητρώο, μετά Δεξιά, και από τις Επιλογές, διαλέγεται τη Διαγραφή των στοιχείων...

οι 30 μερες ειναι απαγορευτικες. αν εχεις πολλα δεδομενα στο μητρωο οπως εγω, ακομα και οι 10 μερες ειναι αρκετα "βαριες". ευτυχως σπανια το χρησιμοποιω :)

οι 30 μερες ειναι απαγορευτικες. αν εχεις πολλα δεδομενα στο μητρωο οπως εγω, ακομα και οι 10 μερες ειναι αρκετα "βαριες". ευτυχως σπανια το χρησιμοποιω :)

Έτσι ακριβώς, και κακά τα ψέμματα, οι full 30 ημέρες, θα ήταν απαραίτητες αν φιλοτιμούνταν να το διορθώσουν, γιατί είναι και ένας καλός τρόπος να ελέγχεις τις κινήσεις σου, συνολικά μηνύματα κλπ, για να συγκρίνεις με το μηνιαίο λογαριασμό. Χμ... λέτε να τους πλήρωσαν οι εταιρίες κινητής; :-Ρ