citroen Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Auta ta exo kanei ola opos akrivos les.Kai orati einai kai to vazo na psaxei axiopistes suskeues.Alla tipota.De mporo na katalavo ti la8os kano.Mipos den einai sumvato to HBH me to 6680? tha ksana kleiseis to bluetooth HBH660 kai meta tha patiseis to koumpaki tou gia na anapsei, otan anapsei to akoustiko esu tha synexiseis na kratas to koumpaki patimeno gia liga deuterolepta mexri na anavosvinei to lampaki tou, diladi tha patiseis to koumpi na anoiksei kai den tha to afiseis mexri na deis to lampaki na anavosvisei, meta tha kaeis anazitisi me to kinito tha valeis ton kwdiko (sinithws einai 0000) kai pistevw tha einai ola ok, dokimase to kai pes mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 To kano auto pou les to vriskei allla ekei pou einai sundedemeno mou vgazei xafnika"aposundesi apo HBH-660" xoris na exopathsei kati.To kanei sunexeia molis sundeetai meta vgazei auto to minhma aposundesis.De mporo na katalavo i ginetai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 με αναμμενο το ακουστικό, πατα μαζι (στο κεντρο) και τα 2 volume και το κουμπι του power-answer για 5 sec. θα δειξει 2 βελακια στην οθονη. Τοτε το ακουστικό βρισκεται σε pairing mode. κανε αναζητηση στο Νοκια και θα το βρει. ο κωδικός ειναι 0000. αν το ειχες δουλεψει σε SE θα μεινεις εκπληκτος με τις διαφορες σε δυνατοτητες σε ΝΟΚΙΑ. το ειχα και το εδωσα στην κοπελα μου που εχει το 6680 και δεν το βγαζει απο το αυτι της (εκτος απο οταν...χμ...το απαιτω... ;) :O Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Auto pou les to kano suxronizetzai kanonika allla meta petaei to mhnyma apo monotou oti aposunde8ike apo to 6680.Xoris na to exo peiraxei ka8olou kai eno einai sundedemeno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 10 lepta meta aposyndeetai kai meta an se kalesei kapoios epanasyndeetai aytomata i an patiseis to koumpi sto HF 8a synde8ei kai 8a perimenei fwnitiki klisi... ;) Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Aposundeetai mesa se 30 sec kai meta an parei kapoios den douleuei to HBH para mono to thlefono.Mipos ftaiei h teleutaia anava8mish kai troei kana kollima?Eseis poia version exete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Aposundeetai mesa se 30 sec kai meta an parei kapoios den douleuei to HBH para mono to thlefono.Mipos ftaiei h teleutaia anava8mish kai troei kana kollima?Eseis poia version exete? Κάτι στο Pairing φαίνεται να φταίει. Το κινητό δύσκολα να φταίει, ιδίως αν του έχεις κάνει επανεκκινήσεις κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 De xero th ginetai poio rhmadi apo ta 2 ftaiei.To dokimasa se allo nokia kai den eixe provlima.Opos epishs dokimasa ena nokia bluetooth stoo 6680 kai epaize kanonika.Panic pou leme.Mipos prepei na valo lete thn proigoumeni version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάπου παραπάνω στο thread ή στο θέμα με τις εφαρμογές. Βαριέμαι να ψάχνω, έχω δηλώσει ήδη πως η κατάσταση είναι δύσκολη αν δε γίνουν αλλαγές. Anyway... Το πρόγραμμα Nokia Album της Nokia που στην έκδοση v2.0.0 είναι συμβατό με το 6630 σύμφωνα με τους Φινλανδούς, τρέχει κανονικά και στο 6680 αν εξαιρέσεις ένα μήνυμα warning που σου βγάζει για πιθανές ασυμβατότητες. Το λέω γιατί προσωπικά θεωρώ το Nokia Album ένα απ'τα καλύτερα προγραμματάκια διαχείρισης φωτογραφιών στο κινητό ανά ημερομηνία και τοποθεσία. Ουσιαστικά όποιος το θέλει κατεβάζει την (δωρεάν) έκδοση απ'το Support του 6630 και την εγκαθιστά. Δεν υπάρχουν προβλήματα. :) Ρε κάποιος που είχε το 6630 και τώρα έχει το 6680 μπορεί να μου πει αν είδε διαφορές ανάμεσα στα features της εφαρμογής στα δύο κινητά; Αν εξαιρέσουμε την προειδοποίηση είδε κανείς άλλο μειωμένη λειτουργικότητα στο 6680; Δεν είχα το 6630 και δεν ξέρω να πω. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Ρε κάποιος που είχε το 6630 και τώρα έχει το 6680 μπορεί να μου πει αν είδε διαφορές ανάμεσα στα features της εφαρμογής στα δύο κινητά; Αν εξαιρέσουμε την προειδοποίηση είδε κανείς άλλο μειωμένη λειτουργικότητα στο 6680; Δεν είχα το 6630 και δεν ξέρω να πω. :worry: Μόνη διαφορά (από όσο μπορώ να θυμάμαι σε σχέση με το παλιό μου 6630) είναι ότι στο AlbumCam, όπως άλλωστε είναι και λογικό, εμφανίζεται και η επιλογή του flash. Αλλά και αυτό είναι των API του κινητού, δηλαδή η εφαρμογή όντας και ένα αρχείο για όλες τις συσκευές, δεν φαίνεται να έχει διαφορά... (Συν ότι -αν και δύσκολα παρατηρείται αυτό- σε σχέση με την εφαρμογή Έκθεση το Nokia Album για ευνόητους λόγους εμφανίζει 65536 χρώματα, αντί των 262144 του 6680... όχι ότι παίζει και κανέναν ρόλο... με τέτοιας χαμηλής ευκρίνειας οθόνη... και τόσο άτσαλα φτιαγμένη... από τη Vibrant νομίζω τις παίρνουν πλέον, και των νέων S60, και του 7710 κλπ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 ΟΚ, αυτό ήθελα να ξέρω. Thank you. :) Ε όχι και άτσαλα φτιαγμένη η οθόνη. Δόξα τω Θεό που να έβλεπες και την οθόνη του παλιού μου 6600. Βελτιώθηκε πολύ η Nokia, δεν είναι Sharp ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 kalhmera..edw kai 10 meres eixa afhsei to kinito mou se nokia club giati den emfanize thn 3g endeiksh parolo pou eixa tis ru8miseis diktuou se DUAL MODE.mou kanane anaba8mish logismikou kai to problhma sunexizei na uparxei.akoma kai se perioxes pou otan to prwtophra( prin 3 bdomades panw katw) eblepa thn 3g endeiksh den deixnei tipota....prepei na to paw sthn alpha copy?eimai dipla sto magazi sthn kallithea pali kala alla fovamai oti 8a arghsoun na mou to gurisoun para polu... anyway...an kai ekei den broun lush dikaioumai kainourio thlefwno etsi den einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 kalhmera..edw kai 10 meres eixa afhsei to kinito mou se nokia club giati den emfanize thn 3g endeiksh parolo pou eixa tis ru8miseis diktuou se DUAL MODE.mou kanane anaba8mish logismikou kai to problhma sunexizei na uparxei.akoma kai se perioxes pou otan to prwtophra( prin 3 bdomades panw katw) eblepa thn 3g endeiksh den deixnei tipota....prepei na to paw sthn alpha copy?eimai dipla sto magazi sthn kallithea pali kala alla fovamai oti 8a arghsoun na mou to gurisoun para polu... anyway...an kai ekei den broun lush dikaioumai kainourio thlefwno etsi den einai? αν εχει τεχνικο προβλημα και δε φταιει το δικτυο δικαιουσαι, βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 milhsa me vodafone kai mou eipan oti den einai problhma diktuou....kai oti h perioxh mou exei 3g kalupsh... epishs h mpataria mou krataei 1 mera maximum me mhdaminh xrhsh sxedon...exw to thlefwno to brady anoixto me full mpataria kai to prwi einai me 2 grammes.(oxi den trexw tipota sto background) exw frikarei me auta pou exei pa8ei...kai toxw san ta matia mou.....oute 1os mhna thlefwno den einai..gia onoma tou 8eou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 milhsa me vodafone kai mou eipan oti den einai problhma diktuou....kai oti h perioxh mou exei 3g kalupsh... epishs h mpataria mou krataei 1 mera maximum me mhdaminh xrhsh sxedon...exw to thlefwno to brady anoixto me full mpataria kai to prwi einai me 2 grammes.(oxi den trexw tipota sto background) exw frikarei me auta pou exei pa8ei...kai toxw san ta matia mou.....oute 1os mhna thlefwno den einai..gia onoma tou 8eou Μηπως εγκατεστησες κανενα προγραμμα στυλ operator και το εκανες καταλαθος forced GSM? :confused: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 οχι..το κινητο ειναι σαν καινουριο.....και το συγκεκριμενο προγραμμα το εμα8α σημερα οτι υπαρχει....δεν εχω εγκαταστήσει τιποτα.... εχει την καινουρια έκδοση λογισμικού την οποία που βάλανε όταν το έδωσα σε ΝΟΚΙΑ Club. μίλησα με αρκετά καταστήματα alpha copy και πρέπει να το πάω εκεί να το κοιτάξουν...ένας θεός ξέρει ποσο καιρό θα τους πάρει. αν και στο site του ΙΝΚΑ διάβασα οτι μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 οχι..το κινητο ειναι σαν καινουριο.....και το συγκεκριμενο προγραμμα το εμα8α σημερα οτι υπαρχει....δεν εχω εγκαταστήσει τιποτα.... εχει την καινουρια έκδοση λογισμικού την οποία που βάλανε όταν το έδωσα σε ΝΟΚΙΑ Club. μίλησα με αρκετά καταστήματα alpha copy και πρέπει να το πάω εκεί να το κοιτάξουν...ένας θεός ξέρει ποσο καιρό θα τους πάρει. αν και στο site του ΙΝΚΑ διάβασα οτι μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του κινητού. Νομίζω αφού είσαι ακόμα στον πρώτο μήνα να πάς στην Alpha Copy και να απαιτήσεις αντικατάσταση συσκευής. Αν καταλάβουν ότι είσαι διαθετημένος να φτάσεις "στα άκρα" θα σου το αντικαταστήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 den emfanize thn 3g endeiksh parolo pou eixa tis ru8miseis diktuou se DUAL MODE. Δοκιμασες φιλε μου με αλλη καρτα σιμ (ή και αλλου δικτυου ) εαν συνεχιζεται το προβλημα? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 8a to dokimasw file mou kai 8a sou pw...... eimai sthn douleia kai edw den exei 3g ka8olou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 ΟΚ, αυτό ήθελα να ξέρω. Thank you. :) Ε όχι και άτσαλα φτιαγμένη η οθόνη. Δόξα τω Θεό που να έβλεπες και την οθόνη του παλιού μου 6600. Βελτιώθηκε πολύ η Nokia, δεν είναι Sharp ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω ρε συ, δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ η οθόνη του 6680... σιγά τα χρώματα με τέτοια άθλια ευκρίνεια. Και αυτό που μου τη δίνει περισσότερο και έγραψα το κακό σχόλιο παραπάνω, είναι πως όπου υπάρχει μια μεγάλη σειρά από λευκά pixel, στα υπόλοιπα δεξιά και αριστερά στην ίδια σειρά, εμφανίζονται πιο ανοικτόχρωμα από όσο πρέπει. Τί εννοώ: Ανοίξτε την εφαρμογή SmartMovie π.χ. και πηγαίνετε στο "ΣΧΕΤΙΚΑ". Δείτε στις γραμμές που κινούνται δεξιά και αριστερά στο κείμενο w*w.lonelycatgames.com στο κενό, από το τετράγωνο του Σχετικά. Αυτή η μωβ ανοικτή απόχρωση, φαίνεται Πιο ανοικτόχρωμη σε 2 γραμμές της, ακριβώς στις 2 ευθείες του πάνω κομματιού των γραμμάτων, και του κάτω κομματιού. Μια πολύ χοντροκομμένα προσεγγισμένη αναπαράσταση (όπου "___" οι πιο ανοικτόχρωμες γραμμές) ___ ___ w*w.lonelycatgames.com :) Χάλια ε;;;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Καλησπέρα. Έχω το Nokia 6680 εδώ και μια εβδομάδα και έχω πρόβλημα με το σήμα. :mad: :angry: Παρακάτω κάνω περιγραφή προβλήματος μπας και με βοηθήσει κανείς γιατί από Voda :whip: ακόμα περιμένω βοήθεια…. Καταρχάς το πρόβλημα παρουσιάζετε μόνο στο σπίτι μου στο Βόλο (Αγία-Παρασκευή πριν τον Άνω Βόλο) στο οποίο από σήμα η Voda μια χαρά είναι. Κανένα πρόβλημα δεν είχα με άλλες συσκευές (ΟΧΙ 3G, ΟΧΙ Symbian). Εκεί που είναι μια χαρά και μπορώ να πάρω τηλ και να στείλω SMS παθαίνει μια φρίκη και ενώ φαίνεται να έχω σήμα σχεδόν Full, δεν μπορώ να πάρω ούτε τηλ ούτε SMS να στείλω αλλά ούτε και να με πάρει κάποιος τηλ (του λέει «Ο συνδρομητής Vodafon που καλέσατε είναι πιθανόν απενεργοποιημένος, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.») Άμα κάνω να πάρω τηλ, προσπαθεί να πάρει και ενώ λέει «Κλήση…» απλά σταματάει την διαδικασία κλήσης και χωρίς μήνυμα επιστρέφει στην οθόνη αναμονής. Καμιά φορά κάνει να πάρει και μου βγάζει μήνυμα «Σφάλμα Δικτύου». Αυτό το παθαίνει μόνο στο δωμάτιο με το PC μου, συνήθως όταν το βάλω για φόρτιση (όπως παρατήρησα σήμερα).Το θέμα είναι ότι άμα κάνω Restart και αφού το βγάλω από τη φόρτιση δεν έχει καθόλου σήμα.. Κάνω αναζήτηση φορέα, και μου βρίσκει και τους τρεις. Διαλέγω Voda και μου λέει «Αίτημα σε εξέλιξη…» μέχρι που σκάει μήνυμα «Δεν επιτεύχθηκε πρόσβαση». Μετά του λέω να κάνει αυτόματη αναζήτηση και όταν το θυμηθεί θα βρει σήμα κανονικά και θα μπορώ πλέον να πάρω τηλ μέχρι να το ξαναπάθει… :( Να επισημάνω ότι έχω απλή SIM και όχι USIM (δεν γνωρίζω τις διαφορές τους, απλά την αναφέρει το manual) εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι το ίδιο πρόβλημα με το σήμα είχε γνωστός μου με το Sony Ericsson Z1010 με USIM σε άλλη περιοχή του Βόλου και αναγκάστηκε να αλλάξει κιν… Ακόμα στις Ρυθμίσεις δικτύου στη Λειτουργία δικτύου έχω επιλέξει GSM και ΟΧΙ Διπλή λειτουργία. Ελπίζω να μην ήμουνα πολύ κουραστικός αλλά έκανα αναλυτική νομίζω περιγραφή προβλήματος. :cry: PLZ HELP ME!!! :cry: Οποιαδήποτε βοήθεια είναι αποδεκτή… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Χωρίς να είμαι απόλυτος σίγουρος ότι μπορεί να είναι από αυτό αναβάθμιση έχεις κάνει; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά.....άλλαξε σπίτι! :w00t: :p δεν ταιριάζει το κάρμα κινητού-σπιτιού :yinyang: :nuke: :) συγνώμη δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ,χεχε, προφανώς κάτι πρέπει να γίνεται με την voda,έχω ακούσει αρκετούς με 3G συσκευές να παραπονιούνται!ίσως αν ζητούσαν να μην έχουν υπηρεσίες 3G να βοηθούσε!(έχουν δεν έχουν usim) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Άλλο πάλι και τούτο... Κατέβασα το YewSprite 1.01 από το ΕΠΙΣΗΜΟ του site (trial version) και το Norton μου βρίσκει τον ΙΟ Skulls... :S Οπότε προσοχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Χωρίς να είμαι απόλυτος σίγουρος ότι μπορεί να είναι από αυτό αναβάθμιση έχεις κάνει; Όχι δεν έχω κάνει Update ακομα γιατί είμαι Βόλο με εξεταστική..Όταν τελείωσω πάω Αθήνα και σφαίρα στη Nokia για update... Έχει βγάλει σοβαρό update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts