dimangelid Δημοσιεύτηκε February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2005 Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα cd ή dvd για να επαναφέρω το λειτουργικό μου σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω format; Εννοώ δηλαδή να είναι ένα cd/dvd το οποίο να έχει το λειτουργικό και ότι προγράμματα θέλω να είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου μετά από ένα format και να τα περνάει όλα αυτόματα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Ginete me to norton ghost. Meta apo formarisma apla kaneis ekihsh tou pc me norton goast start up disk kai kaneis eggatastash apo ta dvd h cd pou exeis ftiaxei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Επειδή το μήνυμα του φίλου engineer δεν ήταν ξεκάθαρο, να σου πω ότι με το norton ghost μπορείς ν'αντιγράψεις σε DVD το partition του λειτουργικού συστήματος στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να το επαναφέρεις κάποια στιγμή, μπορείς να το κάνεις πάλι με το norton ghost, το οποίο θα σου δημιουργήσει το partition όπως το είχες όταν έκανες το backup. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Επειδή το μήνυμα του φίλου engineer δεν ήταν ξεκάθαρο, να σου πω ότι με το norton ghost μπορείς ν'αντιγράψεις σε DVD το partition του λειτουργικού συστήματος στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να το επαναφέρεις κάποια στιγμή, μπορείς να το κάνεις πάλι με το norton ghost, το οποίο θα σου δημιουργήσει το partition όπως το είχες όταν έκανες το backup. Μιχάλης :alien: Επειδή δεν έχω dvd recorder (ξεχάστηκα και έγραψα για dvd) έχει το norton ghost την δυνατότητα να γράψει τα δεδομένα σε 3-4 cd (αφού είναι ευνόητο ότι δεν θα χωράνε σε ένα cd) και μετά να λέει π.χ. "Please insert disk2 to continue" ; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Nai mporis na to kaneis se 3-4 cd. Den yparxei provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts