Jump to content

Δημηουργία cd/dvd για επαναφορά του λειτουργικού

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα cd ή dvd για να επαναφέρω το λειτουργικό μου σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω format; Εννοώ δηλαδή να είναι ένα cd/dvd το οποίο να έχει το λειτουργικό και ότι προγράμματα θέλω να είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου μετά από ένα format και να τα περνάει όλα αυτόματα.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Επειδή το μήνυμα του φίλου engineer δεν ήταν ξεκάθαρο, να σου πω ότι με το norton ghost μπορείς ν'αντιγράψεις σε DVD το partition του λειτουργικού συστήματος στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να το επαναφέρεις κάποια στιγμή, μπορείς να το κάνεις πάλι με το norton ghost, το οποίο θα σου δημιουργήσει το partition όπως το είχες όταν έκανες το backup.

Μιχάλης :alien:

Επειδή το μήνυμα του φίλου engineer δεν ήταν ξεκάθαρο, να σου πω ότι με το norton ghost μπορείς ν'αντιγράψεις σε DVD το partition του λειτουργικού συστήματος στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να το επαναφέρεις κάποια στιγμή, μπορείς να το κάνεις πάλι με το norton ghost, το οποίο θα σου δημιουργήσει το partition όπως το είχες όταν έκανες το backup.

Μιχάλης :alien:

Επειδή δεν έχω dvd recorder (ξεχάστηκα και έγραψα για dvd) έχει το norton ghost την δυνατότητα να γράψει τα δεδομένα σε 3-4 cd (αφού είναι ευνόητο ότι δεν θα χωράνε σε ένα cd) και μετά να λέει π.χ. "Please insert disk2 to continue" ;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/