kongeo1994 Δημοσιεύτηκε August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2016 Γεια σας.ο πατερας μου ψαχνει κινητό αμεσα (καθως το υπαρχων δεν βγαζει 2 ωρες μπαταρια) . Αυτα που θελει : -μεγαλη μπαταρια -Καλο και ευκολο touch -Και να μην ειναι πολυ μικρο το πληκτρολόγιο Μπατζετ γυρω στα 60-70. Εχουμε τιποτα αξιολογο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Γεια σας.ο πατερας μου ψαχνει κινητό αμεσα (καθως το υπαρχων δεν βγαζει 2 ωρες μπαταρια) . Αυτα που θελει : -μεγαλη μπαταρια -Καλο και ευκολο touch -Και να μην ειναι πολυ μικρο το πληκτρολόγιο Μπατζετ γυρω στα 60-70. Εχουμε τιποτα αξιολογο; Ευχαριστώ Alcatel One Touch 2004G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Alcatel One Touch 2004G καμια αλλη λυση;; γιατι δεν τον ενθουσιασε οπως το ειδε :protest: ας ανεβει και το μπατζετ κανα 20αρι μαξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 δε κοιτας κανα λουμια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 δε κοιτας κανα λουμια; βρε να κοιταξω αλλα δεν εχω ιδιεα. για αυτο ειπα αμα ξερετε 2-3 καλα να του πω να διαλεξει. αλλιως θα παει σε ενα καταστημα θα παρει αυτο που θα του γυαλισει και θα μου γκρινιαζει μετα :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) βρε να κοιταξω αλλα δεν εχω ιδιεα. για αυτο ειπα αμα ξερετε 2-3 καλα να του πω να διαλεξει. αλλιως θα παει σε ενα καταστημα θα παρει αυτο που θα του γυαλισει και θα μου γκρινιαζει μετα :chair: Πούλησε του το. xiaomi note 3 Pro σου και εσύ παίρνεις το redmi note 4 Pro!!!!!!:):p:D;):X;) Τώρα πέρα από την πλάκα το homtom ht17 το κοιταξες? Edited August 30, 2016 by Athens16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) cubot note s $75 απο κινα (μεταφορικα $0) LINK αποστολη με απλο δωρεαν ταχυδρομειο (βιαζεσαι αλλα οχι κουριερ) υπαρχει και στην ευρωπαϊκη αποθηκη αλλα λευκο LINK +7$ μεταφορικα απο ελλαδα εχει περιπου €100 oukitel k4000 lite $90 απο κινα LINK doogee x5 max pro $80 απο κινα LINK ελλαδα με τα μεταφορικα περιπου 95€ LINK Edited August 30, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Πούλησε του το. xiaomi note 3 Pro σου και εσύ παίρνεις το redmi note 4 Pro!!!!!!:):p:D;):X;) Τώρα πέρα από την πλάκα το homtom ht17 το κοιταξες? Ας βγει με το καλο και το σκεφτομαι να του το πουλησω .τωρα δεν το αποχωριζομαι. Ωραιο φαινεται και θα τον καλυψει φανταζομαι .θα μαθουμε αυριο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- cubot note s $75 απο κινα (μεταφορικα $0) LINK αποστολη με απλο δωρεαν ταχυδρομειο (βιαζεσαι αλλα οχι κουριερ) υπαρχει και στην ευρωπαϊκη αποθηκη αλλα λευκο LINK +7$ μεταφορικα απο ελλαδα εχει περιπου €100 oukitel k4000 lite $90 απο κινα LINK doogee x5 max pro $80 απο κινα LINK ελλαδα με τα μεταφορικα περιπου 95€ LINK Το νοτε ς φαινεται καλο και δεν θα τον πειραξει το χρωμα (λογικα) Το χ5 βγαινει ισως λιγο εκτος μπατζετ αλλα θα δουμε. Αξιζει περισσοτερο απο το note?? Τα αλλα λογω κινας αποκλειονται.δυστυχως το βιαζεται καθως οπως ειπα το δικο του δεν βγαζει 5ωρο χωρις φορτιση... Ευχαριστώ πολυ για τις προτασεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ας βγει με το καλο και το σκεφτομαι να του το πουλησω .τωρα δεν το αποχωριζομαι. Ωραιο φαινεται και θα τον καλυψει φανταζομαι .θα μαθουμε αυριο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το νοτε ς φαινεται καλο και δεν θα τον πειραξει το χρωμα (λογικα) Το χ5 βγαινει ισως λιγο εκτος μπατζετ αλλα θα δουμε. Αξιζει περισσοτερο απο το note?? Τα αλλα λογω κινας αποκλειονται.δυστυχως το βιαζεται καθως οπως ειπα το δικο του δεν βγαζει 5ωρο χωρις φορτιση... Ευχαριστώ πολυ για τις προτασεις σας το note s ειναι 5.5" δεν ειναι 4G και δεν εχει notification led (ουτε τα αλλα 2 που εγραψα εχουν led αλλα ειναι 4G και 5 ιντσων). διαβασε και τα θεματα τους εδω στο φορουμ για λεπτομερειες Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 το note s ειναι 5.5" δεν ειναι 4G και δεν εχει notification led (ουτε τα αλλα 2 που εγραψα εχουν led αλλα ειναι 4G και 5 ιντσων). διαβασε και τα θεματα τους εδω στο φορουμ για λεπτομερειες το 4g\3g δεν μας νοιαζει.δεν το δουλευει.λιγο wifi στο σπιτι . ψιλοδιαβασα τα θεματα,του αρεσε βεβαια το cubot ,αμα δεν βρουμε κατι αλλο αξιολογο (απο ευρωπαικη αποθηκη ή ελλαδα) θα παμε σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπερα με το ιδιο μπατζετ ψαχνω και εγω κινητο για την αδερφη μου... Θελω κατι που θα κρατησει καιρο και να εχει ψιλοκαλη καμερα... Τωρα εχει το lenovo a6000 θελω να ειναι αρκετα ανωτερο... Δεν με χαλαγε και η παραγγελια απο κινα... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 το λενοβο που λες (προσωπικα πιστευω οτι) εχει πολυ καλη καμερα για την κατηγορια του! δε δείγματα του redmi 3s. αν σε καλυπτει πας σε αυτο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Εχω δει αυτα ZTE Nubia Ζ7 max, xiaomi mi4c και το Redmi 3S ποιο ειναι καλυτερο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 πολυ καλο το ζτε, ομως θα επαιρνα το 3ς. νεα συσκευη, πλήρης υποστήριξη :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts