travis Δημοσιεύτηκε August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2016 Καλησπέρα σας, Θέλω να αγοράσω ένα κινητό για την αδερφή μου μέχρι 150 ευρώ.. Δε έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, θέλει μόνο τα βασικά.. Θα ήθελα να ξέρω, υπάρχουν από Ελλάδα αξιόλογα κινητά σε αυτές τις τιμές, ή να πάω από Κίνα; Διότι εγώ πέρσι πήρα το Ulefone Be Pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Τι καλό υπάρχει πλέον από Κίνα, και αξίζει τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 θα παρεις το j5 ή θα πας σε κινεζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ... Xiaomi Redmi Note 3 pro Και όταν με προλαβαίνεις, μισά τα κάνεις... :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 πφφφφφφφφφφ ας τον μπαναρει καποιος :w00t: αν το θελει αμεσα, χτυπαει το σαμσουνγκ, αλλιως αυτο που προτεινες :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 :cry: :cry: :cry: Καλά ρε, θα δεις εσύ... :protest: :protest: Πέραν της πλάκας πάντως (:shock:), διαβάζω ότι το geekbuying στέλνει την special έκδοση με την 800-ρα συχνότητα 4G, οπότε πάει κ το πρόβλημα με τους wind-ακηδες!!! ;) Για να ελέγξουμε λοιπόν, τι έχεις μάθει μέχρι τώρα.. :rtfm: Ποιος είναι ο ορισμός του vfm είπαμε??? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. August 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Από τα κινέζικα το Xiaomi φαίνεται πολύ καλό! Ποια η γνώμη σας για το Ulefone Paris? Φαίνεται και αυτό ωραίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 θα παρεις το χιαομι. τα μαθα καλα δασκαλε? :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εσύ ναι, μπράβο παιδί μου..:secret: Ο @travis θέλει λίγα εντατικά καλοκαιρινά....:rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. August 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες!! Xiaomi λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ένα super-sos που θα πέσει σίγουρα: Από geekbuying, που στέλνει την special (international) έκδοση με την 800-ρα συχνότητα 4G...:rolleyes: Πάρε κ το σκονάκι: http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitvit Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Lg k10 στα 135ευρω απο Ελλάδα... απο εμενα με αγαπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 μαλλον οχι τοση αγαπη τελικα :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Φίλε @mol, κατάλαβα καλά, εννοεί αυτό: http://www.skroutz.gr/s/8348233/LG-K10-16GB.html ?? :blink: Δεν με γελάνε τα ματάκια μου, έτσι? :shock: Έλα, αλήθεια τώρα, αυτό εννοεί?? :blink: :blink: Και αυτό το "αυτό", το συγκρίνει με το RN3 PRO?? :dash: :w00t: LG K10 VS RN3 PRO Υλικό: plastic vs magnesium/aluminium Επεξεργαστής: 4-Πύρηνος snapdragon 410 vs 6-πύρηνος snapdragon 650 GPU: adreno 306 vs adreno 510 Μνήμη: 1,5GB VS 2GB Ανάλυση: 1280*720 vs 1920*1080 Πυκνότητα ιχνοστοιχείων: 277 vs 401 ppi Κατηγορία "δεν μπαίνω καν στον κόπο": Αισθητήρες, Κάμερα, υπέρυθρες, OTG, συνδεσιμότητα Κατηγορία "εδώ και αν δεν μπαίνω καν στον κόπο": μ-π-α-τ-α-ρ-ί-α Κατηγορία (ειδική) "κλαίνε μανούλες": σκορ Antutu Και από μένα αγάπη...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitvit Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Axaxaxaxaxaxa εισαι ωραίος...πάντα με αγαπη!!! απο εμενα με αγαπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αγάπη μόνο.... :) ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. August 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ένα super-sos που θα πέσει σίγουρα: Από geekbuying, που στέλνει την special (international) έκδοση με την 800-ρα συχνότητα 4G...:rolleyes: Πάρε κ το σκονάκι: http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html ;) Ευχαριστώ πολύ!! Μπορείς να μου πεις όμως τι ακριβώς είναι αυτή η special έκδοση; Και τι είναι η 800-ρα συχνότητα 4G; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ολες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν πολύ χρήμα για να αγοράσουν τη συγκεκριμένη συχνότητα για να βελτιώσουν την ποιότητα του σήματος του 4G σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και εντός των κτιρίων. Η wind την χρησιμοποιεί κυρίως αλλά θα την χρησιμοποιήσουν κ οι υπόλοιποι, αλλιώς τι το χωσαν τόσο χρήμα?? Όπου λοιπόν χρησιμοποιούνται (καινούριες) κεραίες με την 800-ρα , αν έχεις συσκευή που δεν την υποστηρίζει δε θα πιάνεις 4G δίκτυο. Τόσο απλό. Εινσι ολόκληρη επιστήμη, δεν το συνεχίζω αλλο..:cool: Ολες οι rn3 pro συσκευές κυκλοφόρησαν χωρίς την 800-ρα μπαντα (είχε τις υπόλοιπες). Κυκλοφόρησε λοιπον μία έκδοση η Xiaomi, για την Ταιβαν αν δεν κάνω λάθος, η οποία περιελάμβανε αυτήν την 800-ρα συχνότητα που έλειπε από όλα τα υπόλοιπα rn3 pro. Αν έχεις wind είναι must..αν οχι, κάποια στιγμη, μπορεί να γίνει must κ για τις υπόλοιπες εταιρείες κινητής. Εμένα προσωπικά μου φτάνει το Η+ κ δεν με απασχολεί το θέμα....;) Αν δε θες να περιμένεις για κάτι πιο καινούριο κ δεν θέλεις κάτι σούπερ γουαου, το rn3 pro είναι αξιολογοτατη συσκευή , δε θα σε απογοητεύσει, ειδικά στην τιμή - τζάμπα που την δίνουν πλεον. Για κάτι πολύ καλύτερο πρέπει να σκασεις αρκετό παραπάνω χρήμα ... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Microsoft Lumia 650 και μη το σκέφτεσαι καθόλου. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Θα το σκέφτεται μετά, όταν ψαχνει να βρει εφαρμογή για να περάσει...:p Άσε που σε λίγο καιρό, τα windows phone θα.. χουν καταργηθεί...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) :cry: :cry: :cry: Καλά ρε, θα δεις εσύ... :protest: :protest: Πέραν της πλάκας πάντως (:shock:), διαβάζω ότι το geekbuying στέλνει την special έκδοση με την 800-ρα συχνότητα 4G, οπότε πάει κ το πρόβλημα με τους wind-ακηδες!!! ;) Για να ελέγξουμε λοιπόν, τι έχεις μάθει μέχρι τώρα.. :rtfm: Ποιος είναι ο ορισμός του vfm είπαμε??? :D ti στελνει το geekbuying?!!!!!!!!!!!!!!!!! exeis link? to ειδα....... το επομενο κινητο μου οταν πουλησω το ΖUK Edited August 20, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Θα το σκέφτεται μετά, όταν ψαχνει να βρει εφαρμογή για να περάσει...:p Άσε που σε λίγο καιρό, τα windows phone θα.. χουν καταργηθεί...:lol: Αυτές τις αηδίες να μη λέγατε μερικοί... Τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύει. Φίλος παρε ότι θες εγώ τη πρόταση μου την έκανα. Αν θες μια καλύτερη γνώμη ρώτα στο thread του 650. Edited August 20, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Microsoft Lumia 650 και μη το σκέφτεσαι καθόλου. + 1000 και από εμένα!!! Με 125€ παιρνεις τηλ με φοβερη οθόνη, πανεμορφη συσκευή, ποιοτικη, ελαφρια και πλεον ένα λογισμικο (win10) οπου είναι, ασφαλες, γρηγορο, δεν κολλαει και απο εφαρμογες συνεχεια ερχονται καινούργιες και για τις ποιο διαδεδομενες αναβαθμιζονται συχνα και πλεον εχουν φτασει τις αντιστοιχες που υπαρχουν σε άλλες πλατφόρμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αυτές τις αηδίες; να μη λέγατε μερικοί... Τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύει.. Αν δεν ήσουν τόσο κολλημένος με αυτό το (σούπερ για τα δεδομένα σου) λειτουργικό, θα μπορούσες να διακρίνεις τον, μεταξύ σοβαρού κ αστείου, χαρακτήρα του μηνύματος μου και δεν θα ήταν αναγκη να εκφρασθεις με τόσο άσχημο τροπο, επειδή σου το "εθιξα" το λειτουργικό τόσο βάναυσα...:blink: Ίσως επειδή, κατά βάθος, γνωρίζεις κ εσύ ότι η κατάσταση με τα windows phone που σατιρισα, κλινει περισσότερο προς το σοβαρό...:cry: Γουστο σου καπέλο σου να τα υποστηρίζεις με θερμη, γούστο μου καπέλο μου να εχω την άποψη ότι έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της απόσυρσης..:wink: Αφού πέφτεις σαν επίπεδο κάτω από το πάτωμα κ προσβάλλεις, χωρίς λόγο, με αυτο: "Αυτές τις αηδίες; να μη λέγατε μερικοί..." , ανεβαινεις, ως δια μαγειας, 3 επίπεδα κ υποτιθεται εμφανιζεσαι υπεράνω με αυτό: "Φίλος παρε ότι θες εγώ τη πρόταση μου την έκανα" Δε χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, τα χεις καταφέρει μία χαρά από μόνος σου...:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αν δεν ήσουν τόσο κολλημένος με αυτό το (σούπερ για τα δεδομένα σου) λειτουργικό, θα μπορούσες να διακρίνεις τον, μεταξύ σοβαρού κ αστείου, χαρακτήρα του μηνύματος μου και δεν θα ήταν αναγκη να εκφρασθεις με τόσο άσχημο τροπο, επειδή σου το "εθιξα" το λειτουργικό τόσο βάναυσα...:blink: Ίσως επειδή, κατά βάθος, γνωρίζεις κ εσύ ότι η κατάσταση με τα windows phone που σατιρισα, κλινει περισσότερο προς το σοβαρό...:cry: Γουστο σου καπέλο σου να τα υποστηρίζεις με θερμη, γούστο μου καπέλο μου να εχω την άποψη ότι έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της απόσυρσης..:wink: Αφού πέφτεις σαν επίπεδο κάτω από το πάτωμα κ προσβάλλεις, χωρίς λόγο, με αυτο: "Αυτές τις αηδίες; να μη λέγατε μερικοί..." , ανεβαινεις, ως δια μαγειας, 3 επίπεδα κ υποτιθεται εμφανιζεσαι υπεράνω με αυτό: "Φίλος παρε ότι θες εγώ τη πρόταση μου την έκανα" Δε χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, τα χεις καταφέρει μία χαρά από μόνος σου...:bow: Εντάξει μη το γυρνάς τωρα.. Σοβαρά το ειπες, σοβαρά απάντησα. Αν σε έθιξα συγνώμη.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 + 1000 και από εμένα!!! Με 125€ παιρνεις τηλ με φοβερη οθόνη, πανεμορφη συσκευή, ποιοτικη, ελαφρια και πλεον ένα λογισμικο (win10) οπου είναι, ασφαλες, γρηγορο, δεν κολλαει και απο εφαρμογες συνεχεια ερχονται καινούργιες και για τις ποιο διαδεδομενες αναβαθμιζονται συχνα και πλεον εχουν φτασει τις αντιστοιχες που υπαρχουν σε άλλες πλατφόρμες. ειναι το τελειο λειτουργικο αν ηδη υπαρχουν οι εφαρμογεσ που χρησιμοποιεις αλλοωσ θα ξενερωσεισ. Υπαρχει παντα η δυνατοτητα να μπαινεισ σε οποια εφαρμογη θελεισ μεσω edge και βγαζοντασ εικονιδιο στην αρχικη οθονη, αν δεν σε χαλαει που η εμφανιση του εiκονιδιου θα ειναι επιπεδου DOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts