panths1968 Δημοσιεύτηκε August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2016 Έχω έναν LEXMARK εκτυπωτή συνδεμένο μέσω δικτύου. Oταν κάνω εκτύπωση από το ένα laptop με ΧΡ, στη σελίδα βγάζει μισοτυπωμένο ένα σημείο του εγγράφου, στην επόμενη δε, το κάνει 2-3 πόντους παραπάνω.To πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά. Από το PC που έχω WIN 10 τα εκτυπώνει κανονικά. Καμμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Νομίζω ότι η Lexmark έχει άλλους οδηγούς στα ΧΡ για δικτυο και άλλους για standalone. Δες τι έχεις εγκαταστήσει :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panths1968 Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το πρόβλημα κλιμακώθηκε. Όταν εκτυπώνω από τα ΧΡ οτιδήποτε, στη δεξιά πλευρά δεν εκτυπώνει μερικα, πότε πάνω πότε πιο κάτω. Απο τα WIN 10 εκτυπώνει κανονικά αλλά χύνει πολύ μελάνη στην αριστερή πλευρά του χαρτιού. Και οι δύο έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μήπως έχει πρόβλημα ο εκτυπωτής σου ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts