kwctac97 Δημοσιεύτηκε August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2016 Το xiaomi redmi note 2 μου εκανε μπλουμ στην θαλασσα και αναζητω κινητο με τα καλυτερα χαρακτηριστικα δοκιμασμενο και απο αξιοπιστο μαγαζι.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 ελλαδα? αν ναι, πας στο galaxy j5 ή μοτο g3 απο κινα το note 3 pro 3gb ειναι μονόδρομος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 έτσι @mol...κάνεις καλή δουλειά, όταν δεν προλαβαίνω εγώ...άξιος!!!!:lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctac97 Δημ. August 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 To note 3 pro 3/32 που το βρισκεις μεχρι 150 ευρω? Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 geekbuying, everbuying σε κάποιο απ' αυτά...;) Και στα banggood, gearbest το χε σε πολύ καλή τιμή, ψάξτο... Αν και στο vickmall πρέπει να ναι κάπου κοντά στα 160 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctac97 Δημ. August 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 πως επιλεγω rom κτλ. σε αυτα τα καταστηματα?(geekbuying,everbuying) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Στο geekbuying δεν σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής. Μπορείς όμως να παραγγείλεις την international έκδοση που υποστηρίζει την 800-ρα συχνότητα, η οποία έλειπε από τη συγκεκριμένη συσκευή μέχρι τώρα. Ελληνικά δε νομίζω να χει σαν γλώσσα συστήματος, αλλά με ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. swiftkey, καθάρισες. Το vickmall, ξέρω σίγουρα, δίνει τη δυνατότητα επιλογής rom....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctac97 Δημ. August 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δεν θα επιθυμούσα το μαυρο τηλεφωνο, αν παω στην σκετη επιλογη του ασημι χωρις international λες να παιξει out of the box η θα θελει gapps,rom κτλ.?? Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η καλύτερη επιλογή για να δουλέψει out of the box με play store κ να παίρνει OTA (αυτόματα) UPDATES είναι η GLOBAL STABLE. Το μενού της (μάλλον) είναι στα Αγγλικά (δεν ξέρω αν στις τελευταίες της εκδόσεις έχει εξελληνιστεί) και θα απλά θα περάσεις το Ελληνικό Πληκτρολόγιο swiftkey για να γράφεις Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctac97 Δημ. August 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εφοσον δεν μπορω να επιλεξω ρομ που ξερω τι θα μου φορεσουν οι κινεζοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πάρτο από το πολύ καλό μαγαζί VICKMALL που σου δίνει τη δυνατότητα να την επιλέξεις την GLOBAL STABLE...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts