Jump to content

Εως 100 με 120 Ευρω

rulis03
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά το cubot s 200 το οποίο με καλυπτε αλλά ταπαιξε πλέον,ειμαι μεταξύ samsung j5 ,το οποίο ξεφεύγει στα χρήματα και κάποιο κινέζικο,ειδα κάποια xaomi και meizu.Θαθελα τη βοήθεια σας.Ευχαριστω

Δεν χρειάζονται πολλά "λόγια".

http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362398.html

Δεν υπάρχει καν υποψία για κάτι καλύτερο στα 130 ευρώ.

δε μπορω να ανοιξω το λινκ αλλα φαντάζομαι προτείνει το note 3 pro (2gb?) :lol:

το οποιο ειναι ότι πιο vfm κυκλοφορεί

αν παρεις και την εκδοση με 3 gb εισαι Οκ+

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Αυτό είναι.

Στα 130 ευρώ περίπου.

Ο τίτλος λέει 100-120 γι' αυτό πρότεινα την έκδοση 16/2GB, που είναι υπερ-τούμπανo κ αυτό...;)

Αφού είχες cubot και φυσικά ήσουν ευχαριστημένος μιας και είναι αξιόπιστη εταιρεία γιατί δεν κοιτάς και το note s στα 110 ή το Dinosaur στα 145 με διετή ελληνική εγγύηση χωρίς αναμονή για να έρθει με περισσότερη ραμ από rn3pro αλλά χειρότερο επεξεργαστή στα χαρτιά βέβαια γιατί στην καθημερινότητα δεν θα δείς διαφορά και την 800 που δεν διαθέτει το rn3pro

sent from my Dinosaur

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Κάτω από 150€, κοστίζει πλεον κ η έκδοση 32/3GB του xiaomi...:)

Το cubot είναι πλαστικο, κοντά στα 40gr βαρύτερο, βλεπω καλα (?) χτυπάει μόλις 33.000 στο antutu (??), κατα πολύ χειρότερο επεξεργαστή, χειρότερη οθονη, χειρότερη καμερα και υποστήριξη καθόλου έχει? :cry:

Ο μόνος λόγος για να το προτιμήσει κάποιος έναντι του xiaomi είναι η 800-ρα!! :blink:

Ή 800 άρα όπως ειπες ή εγγύηση ή μη αναμονή και για να σε κάνω να αισθανθεις καλύτερα (ή χειρότερα) μπορώ να το κάνω νά δείχνει 3000 ή 103000 στο AnTuTu μόνο και μόνο που προτεινεις τηλέφωνο με βάση το άθλιο και αχρειαστο (όπως και όλα βέβαια) benchmark μου φτάνει εξαιρετική συσκευή το rn3pro αλλά όταν προτινουμε κάτι καλό θα ήταν να λέμε τα θετικά και τα αρνητικά της πράγμα που εσύ σε όλα τα ποστ το αποφεύγεις όσο για τον χειρότερο επεξεργαστή και οθόνη εγώ που έχω και τα δύο τηλέφωνα μπορώ να κρίνω εσύ προφανώς όχι...

sent from my Dinosaur

Όλα στη ζωή είναι απλά μαθηματικά και τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια...

Αν εσένα το 80000 σου κάνει το ίδιο με το 33000 οκ...:wacko:

Πάντως όχι, αυτό που πιάνει 33000 στα άθλια benchmarks προγράμματα, οσο κ να το τραβήξεις κ να το ξεχειλωσεις δεν πλησιάζει καν τον αλλο αριθμό...:confused:

Ναι περίπου σωστα τα λες για την 800ρα, αλλα πολυς ντόρος όμως γίνεται χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος εκτός αν έχεις wind όπου σήμα έτσι κι αλλιώς γενικά δεν έχεις :devil: :lol: :X, ναι περιπου καλά τα λες για την αναμονή αλλα ο χρόνος παραλαβής είναι 2 εβδομάδες max, ναι περιπου καλά τα λες για την εγγύησηη αλλά ο 1 χρόνος από αξιόπιστα κινεζομαγαζα υφίσταται εν τοις πράγμασι.

Εσύ που είσαι αντικειμενικός, δεν ανεφερες τίποτα για το βάρος, την χειρότερη καμερα, πως γίνεται τα 200 κάτι ppi της απλης οθόνης να είναι το ίδιο με τα 400 της full hd οθόνης κ δεν έκανες κ λόγο για την υποστηριξη, όπου βδομάδα παρά βδομάδα επιλέγει κάποιος με xiaomi αν θα βάλει Ελληνική-Κινεζικη-Παγκοσμια-Ευρωπαικη-Stable-Developer-miui v7-miui v8 έκδοση λειτουργικου! :blink:

Εγω το dinosaur όχι, δεν είχα την τύχη να το χω στα χέρια μου, μονο λόγω specs μπορω να κρινω, αλλά στα 150- ευρώ πάλι το rn3 pro θα επελεγα κ αυτά που γράφω είναι η προσωπική μου άποψη από τις δικές μου εμπειρίες...:up:

Αρνητικο εγώ μέχρι τώρα στο rn3 pro μου δεν βρίσκω κανένα (δεν έχω κ wind :D) τι να γραψω-με το στανιο, γι αυτό κ το προτείνω όπου σταθώ κ όπου βρεθω, ειδικά με την τιμή στο οποίο το βρισκει κάποιος σήμερα, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες κ χρειαζόμαστε αλληλοβοήθεια...;)

So simple...

Για να καταλάβεις πόσο αξιόπιστα είναι τα benchmark 20 φορές να κάνεις τεστ 20 διαφορετικά αποτελέσματα θα βγάλουν ή εμπειρία χρήσης του κάθε τηλεφώνου διαφέρει κατά πολύ από τα benchmark και θα μπορούσα να αραδιασω εκατοντάδες παραδείγματα ,τώρα το ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς wind δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται ή έλλειψη της 800 και εσύ δεν το ανέφερες το ότι υφίσταται μεν το ένα έτος εγγύησης από κινεζομαγαζα αλλά ο χρόνος να παει να ελεγχθεί να φτιαχτεί κάι να γυρίσει πίσω πλησιάζει το τετράμηνο επίσης δεν το ανέφερες χρόνος που ο άνθρωπος θα χρειαστεί να πληρώσει άλλη συσκευή για να κάνει την δουλειά του εκτός και αν του δώσεις εσύ άλλη ,το ότι εσύ δεν βλέπεις αρνητικά στην συσκευή δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν , να πω εδώ ότι flight simulator αγορασμενο από το play 50 ευρώ δεν μπόρεσα ποτέ να το παίξω σε rn3p ενώ στο φτωχό πλην τιμιο δεινόσαυρο άνετα....

sent from my Dinosaur

Οι διαφορετικές τιμές στα benchmarks όμως δε θα είναι τη μία 80000 κ την άλλη 30000...:confused:

Θα είναι τη μια 80000 , την άλλη 76000 κ την άλλη 82000, ναι?

Αν σου τύχει ελαττωματική συσκευή έτσι κι αλλιώς άστα βραστα, μην το συζητάς καθόλου...:cry:

Κ από Ελλαδα υπαρχει περίπτωση να το φας το τετράμηνο χαλαρά! :worry:

Με τους Κινέζους θα βγαλεις άκρη με τους εγχώριους Κινέζους μπορεί κ όχι...:D

Αν εσυ κρινεις ότι ένα τηλέφωνο είναι καλύτερο από ένα άλλο επειδή παίζει το flight simulator που αγορασες 50 ευρω από το play, δε μπορώ να το σχολιασω γιατί βάσει των δικών σου αναγκών είναι καλύτερο...:p

Εγω δεν παίζω παιχνίδια..:D

Ωραία τότε από ότι κατάλαβαμε προτεινεις με βάση τις δικές σου ανάγκες χωρίς να έχεις wind χωρίς να παίζεις παιχνίδια χωρίς να έχεις χρειαστεί ποτέ εγγύηση και με την φοβερή διατύπωση ότι και στην Ελλαδα θα πάρει 4 μήνες να φτιαχτεί ένα τηλέφωνο και οτι τα κινέζικα μαγαζιά είναι πιο φερεγγυα στίς εγγυήσεις και εδώ νομίζω μπορεί να σταματήσει ο διάλογος μας άλλωστε ο άνθρωπος που έκανε το ποστ ξέρει τις ανάγκες του καλύτερα

sent from my Dinosaur

Αυτό ακριβώς λέω.

Απλά να επισημανω ότι προτείνω βάσει των δικών μου εμπειριών, το ξανα-τονισα, γιατί υπάρχει μία αντικειμενική δυσκολια να προτείνω κάτι βάσει των εμπειριών κάποιου τριτου, το καταλαβαίνεις.

Εσύ δεν ξέρω αν έχεις την ικανότητα να το κάνεις αυτό.

Στο τέλος καταφέραμε κ συνεννοηθήκαμε!!

Αν πριν ,όπως είπε ο ένας σας, δεν κατάλαβα τίποτα,τωρα νομίζω ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα....πλάκα κάνω...σας ευχαριστώ πολύ ολους σας