Jump to content

S7 edge, huawei p9 plus ή nexus 6p

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω καταλήξει σε αυτά τα τρία κινητά αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω

Ποιό είναι το καλύτερο για μια απροβληματιστη εμπειρία?

Χωρίς προβλήματα ειδοποιησεων και θέματα μπαταρίας?

Το p9 δεν το είχα ανάμεσα σε nexus 6p και s7 edge θα σου γράψω τα πλεονέκτηματα για μένα

S7 edge>εμφάνιση,οθόνη,κάμερα με manual ρυθμίσεις,μπαταρία,επεξεργαστής,θερμοκρασίες,μέγεθος.

Nexus 6p>αναβαθμίσεις,root,κάμερα στο auto,ηχεία.

Σε smoothness και ταχύτητα δεν έχουν διαφορές ίσως το s7 edge να είναι πιο γρήγορο,είναι και το τι ζητάει ο καθένας αν θέλεις να πειράζεις το τηλέφωνο σου το nexus είναι μονόδρομος,αν θέλεις την καλύτερη συσκευή overall τότε το s7 edge είναι η επιλογή σου,για μένα και το nexus είναι φοβερή συσκευή δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανένα χρήστη.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vag74

Σε ευχαριστώ vag74 και από εδώ, όπως καταλαβαίνεις επειδή είναι και πολλά τα χρήματα το ψάχνω πολύ. Βλέποντας και βιντεακια σήμερα απερριψα το Nexus απλώς ήθελα μια δυο απόψεις για το plus πριν καταλήξω. Ξέρω ότι έχει χειρότερη κάμερα τουλάχιστον τη νύχτα

Βλέπω τη Δευτέρα να ρίχνω παραγγελία για το s7

Θα σας "πρήξω" από εκεί

Υ. Γ. Μαύρο ή άσπρο? :D

Σε ευχαριστώ vag74 και από εδώ, όπως καταλαβαίνεις επειδή είναι και πολλά τα χρήματα το ψάχνω πολύ. Βλέποντας και βιντεακια σήμερα απερριψα το Nexus απλώς ήθελα μια δυο απόψεις για το plus πριν καταλήξω. Ξέρω ότι έχει χειρότερη κάμερα τουλάχιστον τη νύχτα

Βλέπω τη Δευτέρα να ρίχνω παραγγελία για το s7

Θα σας "πρήξω" από εκεί

Υ. Γ. Μαύρο ή άσπρο? :D

Εγώ μαύρο πήρα και είναι πανέμορφο :o

Φιλε s7 edge με κλειστά μάτια.

Στα συν απο αυτα που δεν αναφερθηκαν η αδιαβροχοποίηση σε ενα τοσο όμορφο πακέτο και με μηδενικα μπεζελ. Είναι δηλαδή πολυ μαζεμενο για 5.5.

Ενάμιση μηνα τώρα το εχω, κανενα κολλημα, αψογη απόκριση σε ολα, οθοναρα και μπαταρία για μένα που ειμαι heavy user ανετα μια μερα, δεν με αφησε ποτέ.

Σαν πακέτο νομίζω είναι πιο ολοκληρωμένο απο τα υπόλοιπα.

Εγω πήγα σε μαύρο για είχα λευκό πριν και δεν με απογοήτευσε, εχει ενα πολυ stealth λουκ και την βρίσκω.

Ναι το αποφάσισα και βασικά μαύρο ήθελα και εγώ. Το μόνο που έμεινε είναι το μαγαζί που με αγχώνει. Το Best phone καλό μοιάζει νομίζω.

Ναι το αποφάσισα και βασικά μαύρο ήθελα και εγώ. Το μόνο που έμεινε είναι το μαγαζί που με αγχώνει. Το Best phone καλό μοιάζει νομίζω.

Δωσε 5 ευρώ παραπάνω και παρε απο τα μεγάλα ονόματα.

Να μην αναφερθούμε ονομαστικά δε χρειάζεται. Βασική προϋπόθεση να σε καλύπτει με Doa παρτους τηλ, αν δεν ξέρεις τι είναι Google it.

Δωσε 5 ευρώ παραπάνω και παρε απο τα μεγάλα ονόματα.

Να μην αναφερθούμε ονομαστικά δε χρειάζεται. Βασική προϋπόθεση να σε καλύπτει με Doa παρτους τηλ, αν δεν ξέρεις τι είναι Google it.

Ξέρω τι είναι. Αν θες στείλε σε πμ κάνα δυο που θεωρείς αξιόπιστα και επίσης θέλω και μια θήκη να βάλω από τη πρώτη στιγμή (διαφανή) . Μόλις μπορέσεις στείλε ούτως ή άλλως Δευτέρα θα το παραγγείλω

Ξέρω τι είναι. Αν θες στείλε σε πμ κάνα δυο που θεωρείς αξιόπιστα και επίσης θέλω και μια θήκη να βάλω από τη πρώτη στιγμή (διαφανή) . Μόλις μπορέσεις στείλε ούτως ή άλλως Δευτέρα θα το παραγγείλω

Εχεις πμ,

Για θήκη δες στο αντοιστιχο θεμα με τα αξεσουάρ εχει παρα πολλές επιλογές.

Πως γινεται ενα κινητο το οποιο εαν κανεις root να χανεις την εγγυηση να ειναι top; Σοβαρα τωρα.

Φίλε δυστυχώς εκτός από τα nexus πλέον αυτό συμβαίνει με όλες τις εταιρείες.

Όχι με όλες με oneplus κινητά δεν εχεις θέμα

Sent from my A0001 using Tapatalk

Απλά η εγγύηση της oneplus δεν με καλύπτει έτσι και αλλιώς,νομίζω ότι είναι λίγο ταλαιπωρία να το στείλεις και μένεις για καιρό χωρίς τηλέφωνο.

Αν προσέχεις τα κινητά και τις οδηγίες για να περάσεις μια ρομ νομίζω δεν υπάρχει κάποιο θέμα

Όσα κινητά είχα τα είχα πειράξει και δεν χρειάστηκα ποτέ service. Εκτός πχ αν σπάσει η οθόνη και δεν σου τη φτιάξουν επειδή ήσουν ροοτ. Δεν το ξέρω γιατί δεν χρειάστηκα ποτέ όπως είπα

Δεν δικαιολογω την εταιρεία, φυσικά το βρίσκω χαζό αλλά σύντομα θα το ροοταρω για να το χαρώ περισσότερο :)

Μια ακόμα εξαίρεση στον κανόνα είναι το 1+3.

*είχα ανοιχτό το tab αρκετή ώρα και δεν είχα δει ότι το ανάφεραν παραπάνω τσάμπα το πόστ.

Edited by andval

Δε γινεται σε ολες τις εταιριες ετσι.. Μονο με τη Samsung γινεται αυτο. Αναφερομαι στο γεγονος οτι εαν κανεις root, δε μπορεις να κανεις unroot χωρις να αφησεις ιχνη οτι εκανες την διαδικασια.

Το lg g4 μια χαρα root ηταν και το πηγα για service και αλλαξαν πλακετα και οθονη.