Jump to content

Αριθμομηχανή

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, σημερα ανεβασα στο play store την πρωτη μου εφαρμογη. Προκειται για μια αριθμομηχανη.

Η εφαρμογη ΔΕΝ περιεχει διαφημισεις, ειναι γρηγορη και χρησιμοποιει πολυ λιγη μνημη RAM ( <20 mb), σε σχεση με καποιες αλλες που ειδα και χρησιμοποιουν 70-100 mb. Επισης περιεχει ιστορικο και εχει μεχρι τωρα 4 διαφορετικα θεματα να επιλεξετε. Θα προστεθουν και αλλα φυσικα! Για οτιδηποτε μου στελνετε pm ή απαντατε απο κατω, ευχαριστω! :D

Link στο playstore:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tzegian.Calculator

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Εγινε update σημερα στην εφαρμογη:

Διορθωθηκε ενα μικρο οπτικο bug στο μενου-ρυθμισεις.

Μεγαλωσα το μεγεθος του κειμενου για τις συσκευες με μικρη οθονη.

Πλεον η εφαρμογη υποστηριζει και συσκευες που τρεχουν Android 4.1.

Επισης θα ηθελα αν καποιος μπορει να τσεκαρει αν μπορει να κανει copy τις πραξεις που κανει ή το αποτελεσμα και να με ενημερωσει διοτι εχει αναφερθει αλλου αυτο το προβλημα και "πειραξα" λιγο τον κωδικα μηπως το διορθωσω αλλα δεν εχω device για να το ελεγξω μιας και στην δικια μου δεν αντιμετωπιζα τετοιο θεμα.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Σε εμένα με νοτε 4 και 6.0.1 κάνει copy paste.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάποιος θα χρησιμοποιεί μια αριθμομηχανη , μια που όλα τα κινητά έχουν.

Καταρχην σε ευχαριστω για το feedback περι copy - paste. Στο αλλο που αναφερεις υπαρχουν καποιοι λογοι με τον κυριοτερο της εμφανισης μιας και εχεις την επιλογη αρκετων θεματων και του ιστορικου απο την στιγμη που δεν εχου ιστορικο ολες οι stock αριθμομηχανες. Η λειτουργικοτητα ειναι ιδια η εμφανιση ομως αλλαζει σε πολλες εφαρμογες για αυτο υπαρχει και μεγαλη πληθωρα.

e22dc34ff3.png

Μια χαρά είναι η εφαρμογή σου που τη δοκίμασα.Προφανώς είναι περισσότερο για όσους βαρέθηκαν το stock πληκτρολόγιο και θέλουν κάτι διαφορετικό.Καλή αρχη:)

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εδω και στο store!:)

By the way:

Εγινε update σημερα στην εφαρμογη:

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ η ριζα και η δυναμη του 2. Για να τα χρησιμοποιησετε απλα συρετε τα κουμπια που βρισκονται αναμεσα στο C και στο DEL.

ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ τα permissions για το GPS/Τοποθεσια. Δεν ζητειται πλεον ουτε υπαρχει προβαση σε αυτην.

ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ καποια μικρο προβληματακια κυριως οπτικα.

Edited by Pavlos1908

e22dc34ff3.png

UPDATE 1.3:

- Προστέθηκε η Αλβανική γλώσσα

- Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που δεν επέτρεπε να συνεχιστούν οι πράξεις μετά το πάτημα του αποτελέσματος ( = ). Πλέον ακόμα και μετά την εμφάνιση του αποτελέσματος μπορούν να συνεχιστούν οι πράξεις.

e22dc34ff3.png

Καλημέρα, βλέπω στα στατιστικα που έχω ότι υπήρχαν καποια crashes μετά το update στις 4 του μήνα. Χθες το βράδυ εβγαλα νέο update με προσπαθεια να το διορθωσω. Αν καποιος αντιμετωπισα ενα τετοιο θέμα θα ήθελα να μου στείλει ή να απαντήσει σε αυτό το θέμα για να το λυσω διοτι δεν μπορω απο τα στατιστικα να δω την αιτία του προβληματος και εμενα δεν μου κρασαρε καπου το κινητό μου.

Οποτε οποίος το αντιμετωπισε μπορει να μου στείλει πληροφορίες τι εγινε και κρασαρε το προγραμμα. Ευχαριστώ!

e22dc34ff3.png

• 3 weeks later...

Εγινε update στην εκδοση 1.4.

Διορθωθηκαν καποια μικρο-προβληματα που ομως τερματιζαν το προγραμμα και ενα μικρο οπτικο προβλημα οταν χρησιμοποιουνταν η δυναμη του 2.

Αν καποιος αντιμετωπισει καποιο αλλο προβλημα παρακαλω πολυ να επικοινωνησει μαζι μου ειτε εδω, ειτε μεσω e-mail ή/και να κανει αναφορα το προβλημα στο παραθυρο που εμφανιζεται οταν τερματιζει το προγραμμα.

e22dc34ff3.png

UPDATE εκδοση 1.4.1:

* Διορθώθηκε ενα σημαντικό πρόβλημα που τερμάτιζε το πρόγραμμα αν αυτό ήταν εγκατεστημένο σε εξωτερική μνήμη. Πλέον η εφαρμογή θα εγκαθίσταται από προεπιλογή μόνο στην εσωτερική μνήμη για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα.

* Έγιναν μεγαλύτερα τα νούμερα σε tablet 7 ιντσών σε ένα θέμα που ήταν μικρότερα.

Αν εμφανιστεί κάποιο προβλημα σε κάποιον πάλι παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail ή να κάνετε αναφορά το πρόβλημα στο παράθυρο που σας ανοιγεί κατά τον τερματισμό του προγράμματος.

e22dc34ff3.png

• 2 weeks later...

UPDATE εκδοση 1.4.2:

* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ 2 νέα θέματα σε πιο γυναικέια χρώματα.

* Η Αριθμομηχανή πλέον χρειάζεται 20-25% λιγότερο χώρο στην μνήμη.

Edited by Pavlos1908

e22dc34ff3.png

• 2 weeks later...

Έγινε update στην ΕΚΔΟΣΗ 1.5 :

* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ πλήκτρα μνήμης ( MR , M+ , M- , MC ). Μπορείτε να εχετε πρόσβαση σε αυτά θέλετε απλά έχοντας πατημένο κάποιο από τα σύμβολα ανάμεσα σε C και DEL και μετά σέρνοντας το δαχτύλο (scroll) προς τα κάτω.

* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ τα Γερμανικά.

* ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ μια ένδειξη του ποια έκδοση χρησιμοποιείτε στο "Σχετικά...".

* ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ένα μικρό πρόβλημα όσον αφορά την δύναμη του 2 σε μεγάλα νούμερα.

Αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα ή έχετε κάποια πρόταση παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail.

e22dc34ff3.png

• 3 weeks later...

ΕΚΔΟΣΗ 1.5.1:

* Προστεθηκε η επιλογη για τους χρηστες να συμπληρωσουν καποιο ερωτηματολογιο (καποιες φορες οι χρηστες μπορουν να ανταμειφθουν για αυτο με καποιο δωρο) το οποιο θα αποφερει καποιο μικρο κερδος σε μενα μιας και δεν εχω βαλει διαφημισεις και προτιμω αλλους τροπους για αυτο εξερευνω αλλες επιλογες για να βγαλω καποιο κερδος οπως αυτην των ερωτηματολογιων. Ενα μικρο κοκκινο κουτακι θα εμφανιστει πανω αριστερα στην οθονη ( το οποιο μπορει να κλειστει ) και αν θελετε μπορειτε να το πατησετε και να ακολουθησετε τις οδηγιες για να συμπληρωσετε το ερωτηματολογιο και να με βοηθησετε να συνεχισω να δουλευω για την εφαρμογη. Ευχαριστω πολυ οποιον με βοηθησει!

e22dc34ff3.png