NIKOS PARTY Δημοσιεύτηκε February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2005 Εχω μια καμερα DCR HC14 - E mini DV (μικρή κασέτα) : Οι τρόποι μεταφοράς της ταινίας από την κάμερα στο PC (capture) είναι δύο ή με USB ή με FIREWIRE( IEEE 1394). Διάβασα στο εγχειρίδιο της κάμερας ότι ο καλλίτερος τρόπος μεταφοράς είναι με Firewire. Αγόρασα λοιπόν μια κάρτα StarTech 3x USB - 2x Firewire και προσπάθησα να μεταφέρω τα αρχεία, αφού εγκατέστησα όλους τους οδηγούς της κάμερας και της κάρτας. Πιστεύω ότι όλα έγιναν κανονικά γιατί το PC αναγνώρισε κανονικά την κάμερα, μπορώ να την ελέγχω από το PC (δηλ. κίνηση της ταινίας μπρος - πίσω κλπ) μέσα από διάφορα προγράμματα πχ Windows Movie Maker, Cyberlink Power Director κλπ αλλά δεν έχω εικόνα και ήχο στο PC. Παρτάλληλα πήγα την κάμερα σε ένα υποκατάστημα της Sony όπου η μεταφορά έγινε κανονικά, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάμερα. Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα ασυμβότητας στον υπολογιστή μου ή πρόβλημα με την κάρτα οθόνης. Ο υπολογιστής μου σήμερα έχει τα εξής : Motherboard: GIGABYTE P4 TITAN 667 – GA-8PE667 – Intel 845E chipset Επεξεργαστής: Intel Pentium 4CPU 2.4 GHz Μνήμη: 512 Mb DDR - SDRAM 333 Κάρτα οθόνης: Chaintech NVDIA GeForce4 TI 4200 128 mb Οθόνη: SONY SDM S71 Σκληροί x 2: WDC 74,5 GB WDC 37.3 GB κλπ ., και το λειτουργικό είναι Windows XP SP2 κλπ., Θα ηθελα: 1. να λύσω το πρόβλημα της επικοινωνίας με την Video Camera (π.χ. η κάρτα οθόνης να έχει έξοδο Firewire) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 1)giati de xrisimopoieis to programma ths sony poy yparxei sto cd wste na kaneis download ths tainias sto pc...? 2)ton ypologisth soy file mou ton eftiakses esy?kati moy thymizei i sinthesi... mhpws exeis kai mia audigy 2 platinum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts