kklotr Δημοσιεύτηκε February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2005 sos φίλοι του myphone! έχω ένα σκληρό σε case με συνδεση firewire σήμερα ενώ βρισκόμουν στην διαχείριση συσκευώνμονάδες δίσκων στις ιδιοτητες, πολιτικες έκανα επιλογή βελτιστοποίηση για απόδοση αντί της επιλογής βελτιστοποίηση για γρήγορη εκκίνησης. από τότε όποτε πάω να ανοίξω το σκληρό μου λέει το εξής δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο F:\. Η μονάδα περιέχει λάθος δισκέτα.Βάλτε το(αύξων αριθμός τόμου) στη μονάδα F:\ τι να κάνω? σώνεται η κατάσταση? έχω 160gb αρχεία καταστρέφομαι.... ελπίζω η κοινότητα να κάνει το θαύμα της Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Έχεις το partition manager? Κατέβασέ το και δες τι έχει να σου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklotr Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 ok thanks tha to koitakso na sai kala Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 F ήταν ο δίσκος σου??? Αν του άλλαζες γράμμα από που είσουνα?? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklotr Δημ. February 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 f itan alla den skeftika na to allakso why? les na ginotan? Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Νομίζω πως ναι. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Και να γίνεται, είναι από δύσκολο ως αδύνατον να διορθωθεί το πρόβλημα με αυτό τον τρόπο. Καλύτερα χρησιμοποίησε κάποιο utility όπως το partition magic ή το easyrecovery για να σώσεις τα αρχεία σου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts