Jump to content

Leagoo M5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο δικό μου αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία, δυστυχώς... Κάθε 2-3 φορτίσεις και ενώ η ένδειξη είναι περίπου 50%, το τηλέφωνο σβήνει από ρεύμα. Δηλαδή για να ανοίξει πρέπει να το βάλω αρκετή ώρα στη φόρτιση και ξεκινά να φορτίζει από 1%. Λέτε να έπεσα σε ελαττωματική μπαταρία ή είναι θέμα τηλεφώνου;

• Απαντήσεις 323
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο δικό μου αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία, δυστυχώς... Κάθε 2-3 φορτίσεις και ενώ η ένδειξη είναι περίπου 50%, το τηλέφωνο σβήνει από ρεύμα. Δηλαδή για να ανοίξει πρέπει να το βάλω αρκετή ώρα στη φόρτιση και ξεκινά να φορτίζει από 1%. Λέτε να έπεσα σε ελαττωματική μπαταρία ή είναι θέμα τηλεφώνου;

Το πιθανοτερο ειναι η μπαταρια σου να θελει calibration

Τα κινητα με android 6 συνηθως δειχνουν εσφαλμενη ενδειξη λογω bug

Αδειασε την τελειως 2-3 φορες, ανοιξε το και αφησε το να κλεισει μονο του

ωστε να σαι σιγουρος οτι εχει αδειασει και φορτισε το κλειστο ως το 100%

Κατεβασε αν θελεις και καποιο battery calibration απο google play

για να σου διαγραψει το log που κραταει το κινητο

( συνηθως θελουν root αυτα αλλα δεν ειναι απαραιτητο αν την αδειασεις 2-3 φορες )

και καποιο app που σου δειχνει το ρευμα που παιρνει το κινητο κατα την φορτιση

( προτινω το ampere, σου δειχνει ποσα αμπερ παιρνει απο το φορτιστη,

και την κατασταση της μπαταριας, πρεπει να ειναι κοντα στα 1000 mA )

:: Be Ware The Power Of Light ::

Στο coolpad f1 και'μενα ετσι μου'κανε και τελικα εφταιγε η μπαταρια,πηρα άλλη και εστρωσε!

Μπορει να παιζει και κατι άλλο,μπορει να λεω και βλακεια αλλα μηπως το φορτισες με αλλον φορτιστη?

Εγω σε 3 THL που ειχα επισης μου εκαναν τετοια χαζα και ο μαστορας (ξάδελφος μου) μου ειπε ότι τα thl που ειχα ειχαν φορτιστη στα 0,5A και'γω επειδή τα φορτιζα με 1Α,1,5Α φορτιστες εκαψα καποιο κύκλωμα(ετσι το καταλαβα δηλ.)γιάυτο και'σε ρωταω μηπως το φορτισες με αλλον φορτιστη,δηλ. μεγαλυτερο μιας και το Leagoo M5 απ'οτι διαβαζω στα σπεκς του ερχεται με 1Α φορτιστη.

Actualizare / resoftare ROM Oficial Leagoo M5 - 09.09.2016 http://www.androidro.ro/actualizare-resoftare-rom-oficial-leagoo-m5-09-09-2016/

Αυτο ειναι το πιο προσφατο update?

Τελικα ενοποιηση εννοειτε οτι βλεπει την καρτα sd σαν εσωτερικη μνημη και οχι οτι προσθετει τις δυο μνημες και τις κανει ενα;πχ εσεις βλεπετε internal την καρτα μονο η + 10 του κινητου

Προσπαθησα να περασω το test update αλλα δεν περναγε.Καποιος καμια ιδεα;

Edited by popc3

η 09/09/2016 ειναι η τελευταια αλλα δε μπορεις να την περασεις με online update, χρειαζεσαι sp flash

Μήπως έχεις την καλή διάθεση να γράψει ς κανένα οδηγό για το πώς το κάνεις με το sp flash; Οι έχοντες M5 σε ευχαριστούν προκαταβολικά.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι γρηγοροτερο αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου

Εφαρμογες μονο του δε μου διαγραφει, εγω αφαιρεσα με το καλημερα κατι youtube, leagoo share κτλ

Οσο για τα διπλα εικονιδια που αναφερεις, μου τα εβγαλε σε παλιοτερη rom ( νομιζω στην test )

αλλα με μια επανεκκινηση λυθηκε το θεμα, δε θυμαμαι να εκανα κατι αλλο

Εχω την εντυπωση οτι ειναι γρηγοροτερο αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου

Εφαρμογες μονο του δε μου διαγραφει, εγω αφαιρεσα με το καλημερα κατι youtube, leagoo share κτλ

Οσο για τα διπλα εικονιδια που αναφερεις, μου τα εβγαλε σε παλιοτερη rom ( νομιζω στην test )

αλλα με μια επανεκκινηση λυθηκε το θεμα, δε θυμαμαι να εκανα κατι αλλο

επανεκινησεις σου εκανε; αν ναι με το update διορθωθηκε το θεμα; τα leagoo share πως τα διωξες; εκανες ρουτ; αν εκανες ρουτ μετα πως περασες το τελεταιο upd, εκτος κι αν περναει με flash tools ασχετα απ το ρουτ; με τις εφαρμογες θα κανω ρνα τσεκ να πω αν μετακινει σ αλλη οθονη η τις διαγραφει,. Τελικα στο flash tool,μονο το skater. txt φλασαρουμε η θελει κι αλλα; Ευχαριστω εκ των προτερων

Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα σου είναι hardware.

Δύο κινητά έχουμε πάρει και επανεκκίνηση δεν έκανε κανένα.

Ούτε έχει αναφερθεί από άλλο μέλος κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από κινητό.

Έχει αναφερθεί ότι με το τελευταίο update δεν δουλεύει σε κάποιους η μπροστινή κάμερα. Έχει εντοπίσει κάποιος τέτοιο πρόβλημα?

Είδα ένα post στο ρωσικό φόρουμ, που κάποιος αναφέρει αυτό το πρόβλημα. Εκανες το update; Λένε κι ότι τρώει πολύ μπαταρία.

Αν θες να δοκιμάσεις και με άλλο, οι ρώσοι έχουν και άλλη μια rom ( δεν είναι official ) https://drive.google.com/file/d/0B4TATlxoafnLYnlLcW9vbl9rN2M/view

Το δικό μου δεν το έχω πειράξει. Οσο κάνει τη δουλειά του, δεν το ενοχλώ.

Επανεκκινηση δεν εκανε σε κανενα απο τα 2 που εχω,

το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπισα ως τωρα ηταν παγωμα στην εκιννηση.

Δε ξερω τι εκανε η μητερα μου στο δικο της και το κινητο οτι και του εκανα σταματουσε στο λογοτυπο της leagoo.

Της φλασαρα την 20160909 ( που ετσι κι αλλιως ειχα σκοπο να το κανω ) και ολα μελι γαλα.

Εφαρμογες αφαιρεσα με ρουταρισμα, σε προηγουμενο post μου υπαρχει link με οδηγους στα αγγλικα.

Η μονη διαφορα στη διαδικασια του recovery που αναφερει με το update,

ειναι οτι στο update επιλεγεις ολα τα κουτακια του sp flash και οχι μονο το recovery.

Πιστεψτε με, ειναι πολυ ευκολο :)

Με τις καμερες δεν ειχα κανενα θεμα ως τωρα

καλησπερες στο φορουμ

Εμενα μου χει τυχει να το αφησω σβηστο να παω να τ ανοιξω και ειτε να το βρισκω στο logo ειτε να ζηταει τον κωδικο εισαγωγης, (οχι της καρτας)

Μου εβγαλε 2 φορες το μνμ οτι δεν υπαρχει καρτα, την δευτερη πηγα στον filer και δεν εβρισκε τπτ απο μνηνη, εκανα επανεκκίνηση και εφτιαξε. Τα εικονιδια τα μετακινει,μερικες φορες βγαζει διπλα και σιγουρα διαγραφει την εφαρμογη mx player

Σημερα μου ωρισε wallpaper που δεν την βλεπω πουθενα στο κινητο!!

Δεν περναει το τεστ update

Δεν ξερω αν ξεχασα κατι για να μου πει καποιος οτι ψτιαχνουν με με update

Στα καλα του κινητου κατ εμε, ο ηχος, η ενοποιηση 10 gb ελεύθερα εσωτερικη,

το touch του με εντυπωσιασε ευχαριστα μπορω να πω απο δοκιμες σε emu αλλα το κινητο δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει μεχρι τωρα για να πω περαιτερω το ανοιχτο, δηλαδή δοκιμαζω και βλεπω, τωρα μεχρι να μου πει καποιος οτι με το εναν τροπο η τον αλλον ερχετε στα ισα του,,,,,,, ,, ηδη εστειλα μαιλ στο geek για επιστροφη, Αν δοκιμασει καποιος την ρομ απ το ρωσικο φορουμ περιμενω εντυπωσεις. Και αν δουλευει το αποτυπωμα,

Το custom recovery και custom rom ΑΝ χρειαστει περνανε μονο με κινητο; Αυτα τα λιγα.

Θα σου καταργεί την sd όταν δεν βρίσκει αποθηκευτικό χώρο.

Την δικιά μου την καταργεί συνέχεια αλλά πλέον την έχω μόνο για αποθήκευση αρχείων και όχι ως εσωτερικό χώρο.

Αυτό με την sd το συζητουσαν και στο ρωσικό φόρουμ.

Η sd μου δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα. Αλλού δουλεύει μια χαρά.

Άλλοτε την βλέπει μόνο του και άλλοτε πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να τη δει.

Απλά επειδή έχω μέσα μονο φώτο και λίγη μουσική, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα όταν το κάνει.

Στάλθηκε από κινητό.

Είδα ένα post στο ρωσικό φόρουμ, που κάποιος αναφέρει αυτό το πρόβλημα. Εκανες το update; Λένε κι ότι τρώει πολύ μπαταρία.

Αν θες να δοκιμάσεις και με άλλο, οι ρώσοι έχουν και άλλη μια rom ( δεν είναι official ) https://drive.google.com/file/d/0B4TATlxoafnLYnlLcW9vbl9rN2M/view

Το δικό μου δεν το έχω πειράξει. Οσο κάνει τη δουλειά του, δεν το ενοχλώ.

Το τελευταίο update δεν έχω κάνει, είμαι με custom recovery και root και φοβάμαι να την περάσω. Μέχρι στιγμής το κινητό πάει καλά. Εχω απενεργοποιήσει το leagoo share το youtube το gmail και τον chrome με application. Για το ότι κολλάει στο logo μου το έχει κάνει και εμένα. Έχει αναφερθεί ότι το κάνει σε αλλαγή θέματος. Την ρώσικη custom rom που την βρήκες? να δούμε τι λένε οι ίδιοι που την περάσανε αν έχει κάνα bug.

Η μπροστινή κάμερα όταν την ανοίγω έχει σαν προεπιλογή το φίλτρο beauty το έχει και σε εσάς αυτό?

Εχω καημο να παραλαβω ενα που η συσκυασια του (το κουτι) να μην ειναι λες και εχει τρακαρει με φορτηγο!

Απο τις πιο χαλια που εχω συναντησει σε κινητο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Evaggelos1 σχεδόν όλα τσαλαπατημένα έρχονται και κάτι μου λέει πως γίνεται επίτηδες, για να φανεί πως και καλά το κινητό είναι ανθεκτικό.

sarantis78 την rom την βρήκα εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=767558 . Κάνε με google chrome μετάφραση σε Αγγλικά.

Σιγά μην είναι ανθεκτικό...

Πτώση σε πλακάκι (πήγε να το βγάλει από τη τσάντα και της έπεσε) στο πάρκινγκ την προηγούμενη βδομάδα...

Το αποτέλεσμα...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161012/f7694ed9853b15e6ea91545e31cffcc1.jpg

Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Evaggelos1 σχεδόν όλα τσαλαπατημένα έρχονται και κάτι μου λέει πως γίνεται επίτηδες, για να φανεί πως και καλά το κινητό είναι ανθεκτικό.

Δεν θα συμφωνησω. Εχω παραλαβει κι αλλα, αντιστοιχα "ανθεκτικα" και δεν ειχαν τοσο στραπατσαρισμενη συσκευασια. Αλλωστε τα αγοραζουμε απο τα μαγαζια και οχι απ´ ευθειας απο την κατασκευαστρια εταιρεια. Κατα την γνωμη μου απλα προκειται για λαθος επιλογη χαρτονιου και σχημα κουτιου το οποιο ευκολα αλλειωνεται.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σιγά μην είναι ανθεκτικό...

Πτώση σε πλακάκι (πήγε να το βγάλει από τη τσάντα και της έπεσε) στο πάρκινγκ την προηγούμενη βδομάδα...

Το αποτέλεσμα...

k

Βλεπω οτι βαρεσε με τη γωνια.... οποτε λογικο. Ελπιζω τουλαχιστον το πλακακι να αντεξε! :p

Θηκη ειχε?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Όχι δεν είχε...

Και που βαρεσε με τη γωνιά; τόσα βιντεακια (και καλά υπάρχουν) για την αντοχή του.... Μέχρι και με τζιπ το πατάνε αν θυμάμαι καλά...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Όχι δεν είχε...

Και που βαρεσε με τη γωνιά; τόσα βιντεακια (και καλά υπάρχουν) για την αντοχή του.... Μέχρι και με τζιπ το πατάνε αν θυμάμαι καλά...

Ναι τελικα ολα ειναι σχετικα,και θεμα....γκαντεμιας....δικο μου s7 απο το γραφειο επεσε και εγινε θρυψαλα,νου ειχε πεσει και απο το υψος ομιλιας πολλες φορες,ειμαι κομματακι απροσεκτος,και δεν ειχε ποτε θεμα,εκτος απο ψιλοαμηχες.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι Κώστα ίσως και αυτό....

Τέλος πάντων επειδή της άρεσε και επειδή το βράδυ θέλω να κοιμάμαι της ξαναπηρα το ίδιο... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50