chrisl Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 μετα την rom που του εβαλα οταν εβαλα το gmail μου εστειλε μήνυμα οτι συνδέθηκε μια νεα συσκευή gionee m5. οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 μετα την rom που του εβαλα οταν εβαλα το gmail μου εστειλε μήνυμα οτι συνδέθηκε μια νεα συσκευή gionee m5. οτι να ναι Κοινη rom ειναι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Απ ότι φαίνεται το κινητάκι τα έχει τα θεματάκια του. Μετά από μερικές μέρες βρήκα application που δεν είχα κατεβάσει εγώ. Έκανα κατάργηση και μετά από μερικές μέρες τσούπ το ξαναβλέπω εγκατεστημένο. Ψάχνοντας να δω γιατί το κάνει αυτό άρχισα να απενεργοποιώ δεδομένα παρασκηνίου εφαρμογών, να δηλώνω το wifi σαν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και απενεργοποίηση των προεγκατεστημένων εφαρμογών. Αποτέλεσμα εκεί που λειτουργούσε μια χαρά το τηλέφωνο μετά από τερματισμό λειτουργίας και εκ νέου ενεργοποίηση να κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Μονόδρομος η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο στην προκειμένη περίπτωση την Leagoo. Προσπαθώντας να μπω σε recovery με τον συνδυασμό των κουμπιών έπαιρνα μήνυμα no commant. Τελικά το κατάφερα περνώντας twrp recovery με ένα οδηγό που βρήκα. Φυσικά έκανα και root το κινητό. Προς το παρόν όλα πάνε καλά με το κινητό. Στην σελίδα της Leagoo υπάρχει update αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το περάσω τώρα που είμαι με twrp και root. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παρελαβα και γω χτες μεσημερι τελικα,παιζει να χει κανει επανεκινηση και 5-6 φορες ,ακομη δεν ειμαι σιγουρος αν θα το κρατησω η θα το δωσω.Εχω βαλει 64αρα καρτα ,εφ οσων κανει ενοποιηση δεν θα πρεπε να δειχνει 10κατι +58 που βγαζει η καρτα = 68 στον es filer ?εχω κανει καποιο λαθος ;εχω καταλαβει λαθος ;θα ανεβαζα εικονες αλλα δεν ανεβαζει απευθειας απο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κανε το update που δίνει η εταιρία στο site της μήπως διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Απ ότι φαίνεται το κινητάκι τα έχει τα θεματάκια του. Μετά από μερικές μέρες βρήκα application που δεν είχα κατεβάσει εγώ. Έκανα κατάργηση και μετά από μερικές μέρες τσούπ το ξαναβλέπω εγκατεστημένο. Ψάχνοντας να δω γιατί το κάνει αυτό άρχισα να απενεργοποιώ δεδομένα παρασκηνίου εφαρμογών, να δηλώνω το wifi σαν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και απενεργοποίηση των προεγκατεστημένων εφαρμογών. Αποτέλεσμα εκεί που λειτουργούσε μια χαρά το τηλέφωνο μετά από τερματισμό λειτουργίας και εκ νέου ενεργοποίηση να κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Μονόδρομος η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο στην προκειμένη περίπτωση την Leagoo. Προσπαθώντας να μπω σε recovery με τον συνδυασμό των κουμπιών έπαιρνα μήνυμα no commant. Τελικά το κατάφερα περνώντας twrp recovery με ένα οδηγό που βρήκα. Φυσικά έκανα και root το κινητό. Προς το παρόν όλα πάνε καλά με το κινητό. Στην σελίδα της Leagoo υπάρχει update αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το περάσω τώρα που είμαι με twrp και root. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Εαν θελεις μας λες που βρηκες τον οδηγο και ποιο twrp recovery περασες? και πως το εκανες root !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εαν θελεις μας λες που βρηκες τον οδηγο και ποιο twrp recovery περασες? και πως το εκανες root !! Έκανα ότι ακριβώς λέει αυτός ο οδηγός. http://www.gizbeat.com/10809/download-leagoo-m5-twrp-and-root-leagoo-m5-root-guide/ firmware update εδώ http://www.leagoo.com.my/support/firmware/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Προσπάθεια να περαστεί το update μέσω του twrp ανεπιτυχής.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Με flash tool πέρασε την. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν στέλνουν OTA update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Με flash tool πέρασε την. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν στέλνουν OTA update. Το ότι έχω twrp παίζει καμία σημασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Αυτο δεν ειναι προβλημα του κινητου ,ειναι προβλημα δικο σου που δεν σου αρεσει η Βανδη :p Δεν ειπα οτι δε μου αρεσει το τραγουδι, ανεφερα οτι το εχει περασμενο σαν Leagoo Turkish ενω ειναι Ελληνικο ! ( Συνηθως εμεις αντιγραφουμε ξενα κομματια, αυτη τη φορα εγινε το αντιθετο ) Διορθωση: ακυρο το σχολιο, νομιζα οτι αναφεροταν σε παλιοτερο μηνυμα δικο μου Edited October 5, 2016 by divinitygr Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μήπως έχει αναφερθεί "θεμα" με το ξυπνητήρι; (να μην χτυπάει κτλ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Έχω παραγγείλει από 24/9 στο geekbuying και ακόμα δεν το έχουν στείλει!! Τι κάνουν αυτοί οι τύποι; Στην ιστοσελίδα έλεγε ότι το στέλνουν σε 2-7 εργάσιμες ημέρες. Και τώρα το ίδιο λέει, απλά έχει ανέβει η τιμή από τα 60 στα 75 USD!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Έχω παραγγείλει από 24/9 στο geekbuying και ακόμα δεν το έχουν στείλει!! Τι κάνουν αυτοί οι τύποι; Στην ιστοσελίδα έλεγε ότι το στέλνουν σε 2-7 εργάσιμες ημέρες. Και τώρα το ίδιο λέει, απλά έχει ανέβει η τιμή από τα 60 στα 75 USD!!! Ενοχλησε τους... σαν πολυ αργησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Μήπως έχει αναφερθεί "θεμα" με το ξυπνητήρι; (να μην χτυπάει κτλ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Όχι άλλα έχει σαν local time την κινεζική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ναι, δεκτό, αλλά δεν θα χτυπαγε καθόλου στην ώρα που του βάζεις... Ρωτώ αν μια χτυπάει και όποτε του έρθει όχι... Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Μήπως έχει αναφερθεί "θεμα" με το ξυπνητήρι; (να μην χτυπάει κτλ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εμφανιστηκε το προβλημα στο Μ5 της μητερας μου Πηγαινε στις εφαρμογες και καθαρισε data / cache του ρολογιου Ετσι το ελυσα, μαλλον καποιο bug ευθυνεται Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Εμφανιστηκε το προβλημα στο Μ5 της μητερας μου Πηγαινε στις εφαρμογες και καθαρισε data / cache του ρολογιου Ετσι το ελυσα, μαλλον καποιο bug ευθυνεται Εντάξει θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω.... Ευχαριστώ ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Είχα γράψει μεγάλο ποστ και η δεν το δέχτηκε το σαιτ η δ εν είχα σήμα, (τι απ τα δύο;) εντέλει το update το test να το κάνω η όχι; θα κολλήσει; το update που έδωσε ο sarantis78 περνάει μέσω κινητού η θέλει υ/η? Αν το έχει περάσει κάποιος στρώνει το κινητό; πιο απ τα δύο να περάσω πρώτα; εσάς στο κουτί είχε ακουστικά η όχι; εντέλει γενικά είστε ευχαριστημένος απ το κινητό; μέχρι τώρα; πως βλέπετε την πορεία του από update και custom? Θα ξαναπροσπαθησω να ξανάγραψω λίστα με τα θέματα που έχω στο δικό μου αρκεί να δέχεται μεγάλα ποστ το σαιτ Edited October 7, 2016 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Το update που δίνει ο sarantis78 διάβασα ότι περνάει και άλλα προγράμματα στο κινητό και ότι δεν είναι και τόσο καλό. Το update test μέσω ΟΤΑ το έκανα, αλλά δεν εντόπισα καμια διαφορά στο κινητό κι απο τη στιγμή που το επόμενο firmware update δεν το δώσαν μέσω ΟΤΑ , κατα την γνώμη μου, δεν χάνεις και τίποτα αν δεν κάνεις το TEST, αν φοβάσαι πως θα κολλήσει. Ακουστικά είχε μέσα στο κουτί, αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και το μικρόφωνο τους, τουλάχιστον στα δικά μου, κατα την κλήση είναι άθλιο. Ο συνομιλητής με το ζόρι ακούει. Σε γενικές γραμμές και για τα χρήματα που μου κόστισε , δεν έχω παράπονο απο το κινητό. Σε μένα, δεν έβγαλε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι η αφή δεν πιάνει καλά, στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Δυσκολεύομαι πχ να προσθέσω επαφές στα αγαπημένα απο τον κατάλογο, γιατί το αστεράκι που πρέπει να πατήσω για να προστεθούν, είναι ακριβώς στο σημείο που δεν ανταποκρίνεται καλά η οθόνη. Μετά απο μερικές προσπάθειες το δέχεται όμως. Edited October 7, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Το κινητό για τα λεφτά του είναι τίμια επιλογή αλλά μέχρι εκεί. Έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα αλλά στον καθένα διαφορετικά, άλλος ανέφερε πρόβλημα στο ξυπνητήρι, άλλος στην αλλαγή θέματος, άλλος στην οθόνη αφής σε μένα ότι κατεβάζει εφαρμογές από μόνο του. Κάποιος ανέφερε ότι το youtube που έχει περασμένο μέσα έχει ιό. Οσο για τη συσκευασία που ήρθε το κινητό σε άλλον είχε ακουστικά σε άλλον όχι, σε μένα είχε ακουστικά χωρίς μικρόφωνο και από το ένα το ακουστικό δεν ακουγόταν. Είμαστε στην αναμονή να βγει κάποια custom rom που να κάνει το κινητό αξιόπιστο. Οσο για το γιατί δεν έδωσαν το update OTA το καταλαβαίνουμε από την ταχύτητα που το κατεβάσαμε από το site. 1.1 gb έκανε 4 ώρες να κατέβει. Οι server της εταιρείας μάλλον δεν αντέχουν. Custom rom υπάρχει μια beta αλλά χωρίς να δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Edited October 7, 2016 by sarantis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 To youtube κλείστε το και βάλτε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6873532#post6873532 Επίσης αφαιρέστε όλα τα δικαιώματα απο την εφαρμογή leagoo share και απενεργοποιείστε την και αυτήν. Εγώ μέσω εφαρμογής, τα εκλεισα και απο την εκκίνηση, όπως και το google play partner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ,Μολις κατεβασα ενα update 900 κατι mg που δειχνει οτι τελειωνει σε 29,αυτο ειναι και το official? Aν οχι μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ για το update της εταιριας;Τα ακουστικα σιγουρα ειναι χαμηλης ποιοτητας αλλα βλεπωντας τα πως υπαρχουν στο κουτι αλλη εντυπωση σχηματιζεις αρχικα τουλαχιστον Το κινητο κανει ενοποιηση (αν και εγω βλεπω σαν internal την καρτα δλδ 58gb ,ετσι πρεπει να ναι η πρεπει να παει + 10 της μνημης του κινητου;οπως και να χει με 58 gb χωρο και touch καλυτερο απο το doogee x5 πχ ,να δουμε και τα δυο gb ram οταν το κινητο τιγκαρει στα παιχνιδια και emu ρολαρει απροβληματηστα και στρωσει απ τα προβληματα τοτε ναι δεν μετανιωνω που το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ,Μολις κατεβασα ενα update 900 κατι mg που δειχνει οτι τελειωνει σε 29,αυτο ειναι και το official? Aν οχι μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ για το update της εταιριας;Τα ακουστικα σιγουρα ειναι χαμηλης ποιοτητας αλλα βλεπωντας τα πως υπαρχουν στο κουτι αλλη εντυπωση σχηματιζεις αρχικα τουλαχιστον Το κινητο κανει ενοποιηση (αν και εγω βλεπω σαν internal την καρτα δλδ 58gb ,ετσι πρεπει να ναι η πρεπει να παει + 10 της μνημης του κινητου;οπως και να χει με 58 gb χωρο και touch καλυτερο απο το doogee x5 πχ ,να δουμε και τα δυο gb ram οταν το κινητο τιγκαρει στα παιχνιδια και emu ρολαρει απροβληματηστα και στρωσει απ τα προβληματα τοτε ναι δεν μετανιωνω που το αγορασα Με power d και ανοιγνα συσκευης με βγαζει σε μενου με κινεζικα????!!!!! Τροποποιηση ηθελα να κανω ,ζητω συγμωμη για το διπλο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Οσο για τη συσκευασία που ήρθε το κινητό σε άλλον είχε ακουστικά σε άλλον όχι, σε μένα είχε ακουστικά χωρίς μικρόφωνο και από το ένα το ακουστικό δεν ακουγόταν. Ωπα λιγο για να καταλαβω... 2 Μ5 πηρα και τα 2 μου ηρθαν με ακουστηκα του 1ε, δεν ειχαν μικροφωνο ! Υπαρχει καποιος που πηρε handsfree με mic ? Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts