mousi Δημοσιεύτηκε February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2005 Παιδιά μπήκα στο BIOS και έτυχε να δω κάπου που έλεγε Current DDR Clock 200MHz. Προσπάθησα να το αλλάξω αλλά δεν γίνεται να το πάω πάνω από 200... Έχω 2x512MB Twinmos 400MHz. Στο βιβλίο της M/B λέει ότι αυτό βάζει όριο στη συχνότητα που δουλεύουν οι μνήμες... Γιατί πάει μέχρι 200MHz; Έχω την MSI Neo-FSR και το τελευταίο update του BIOS. :confused: Επίσης θέλω να ρωτήσω και κάτι εντελώς άσχετο, αλλά δε λέει να ανοίξω καινούργιο topic. Στο Start->All Programs μου έχει βγάλει ένα φάκελο Programs πάνω πάνω και έχει μέσα τα Administrative Tools. Προσπάθησα να τον σβήσω, αλλά σβήστηκαν μόνο τα Tools από μέσα και όχι ο φάκελος ("Ο Programs είναι φάκελος συστήματος των windows και είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία τους. Δεν είναι δυνατό να διαγραφεί") :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Θέλεις να κάνεις overclock τις μνήμες; Γιατί αν δεν θέλεις, η κανονική συχνότητα λειτουργίας τους είναι τα 200MHz. Το 400 που αναφέρεται έχει να κάνει με το ότι είναι DDR = Double Data Rate που σημαίνει ότι στον ίδιο κύκλο ρολογιού μεταφέρεται η διπλάσια πληροφορία. Γι'αυτό έχει επικρατήσει το 2x200MHz = 400ΜΗz. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Για να μπορέσεις να ''σβήσεις'' το φάκελο, πήγαινε έναρξη -> δεξί κλικ κάπου στο άσπρο κενό -> ιδιότητες ->Προσαρμογή -> για προχωρημένους ->και κάτω γράφει Εργαλεία Διαχείρισης Συστήματος -> Επέλεξε να μήν εμφανίζεται αυτό το στοιχείο. ;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Θέλεις να κάνεις overclock τις μνήμες; Γιατί αν δεν θέλεις, η κανονική συχνότητα λειτουργίας τους είναι τα 200MHz. Το 400 που αναφέρεται έχει να κάνει με το ότι είναι DDR = Double Data Rate που σημαίνει ότι στον ίδιο κύκλο ρολογιού μεταφέρεται η διπλάσια πληροφορία. Γι'αυτό έχει επικρατήσει το 2x200MHz = 400ΜΗz. Όχι δεν θέλω να κάνω overclock απλά δεν ήξερα γιατί είναι 200 και όχι 400. :O Thanks Για να μπορέσεις να ''σβήσεις'' το φάκελο, πήγαινε έναρξη -> δεξί κλικ κάπου στο άσπρο κενό -> ιδιότητες ->Προσαρμογή -> για προχωρημένους ->και κάτω γράφει Εργαλεία Διαχείρισης Συστήματος -> Επέλεξε να μήν εμφανίζεται αυτό το στοιχείο. Δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει ακόμη το Programs εκεί πάνω και εκτός από αυτό όταν έκανα τη μαμακία και δοκίμασα να το σβήσω, σβήστηκαν οι συντομεύσεις των εργαλείων διαχείρισης από τον Πίνακα ελέγχου :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Χρησιμοποιώντας το nero ,οταν βλέπεις τα αρχεία σου και επιλέγεις ποια θέλεις να εγγράψεις, δοκίμασε delete απο εκεί. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Μήπως εγκατάστησες το security suite της McAfee που έδινε το PC Magazine? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Μήπως εγκατάστησες το security suite της McAfee που έδινε το PC Magazine? Ναι!!! Αυτό φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Epeidi exo kai ego mia aporia gia tis ram kai gia na min anoigo neo topic exo mia ram 512 sta 400 mhz kai to pc mou tin diavazei san 256 ti ftaiei arage :) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ναι!!! Αυτό φταίει; Ναι αυτό φταίει Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Λιγο ασχετο αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα επειδη μιλησατε για το McAffee Security Suite που εδινε το PC Magazine Το εβαλα αλλα επιβαρυνε πολυ το συστημα μου και δεν μπορουσα ουτε καν παιχνιδια να παιξω γιατι κολλαγαν :down: Συνεβη σε κανεναν αλλο αυτο; Υ.Γ. Το εβγαλα και εβαλα το AVG και βρηκα την υγεια μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ναι αυτό φταίει Το έσβησα και τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Sorry αλλά και εγώ όταν το έσβυσα δεν έγινε τίποτα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μεταφέρεις τον φάκελο. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 ΟΚ το μετέφερα κι εγώ. Τώρα πώς μπορώ να επαναφέρω τις συντομεύσεις των administrative tools στον πίνακα ελέγχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 ΟΚ το μετέφερα κι εγώ. Τώρα πώς μπορώ να επαναφέρω τις συντομεύσεις των administrative tools στον πίνακα ελέγχου; Μπορείς με το εργαλείο που παραθέτω στην παρακάτω σελίδα http://www.tweakingtoolbox.com/tt-xp/index.html. Είναι πολύ εύκολο. Εχει αριστερά επιλογή Control Panel (και άλλα βέβαια) Πάτα εκεί και εμφάνισέ τα πάλι όλα. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts