Jump to content

Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και είναι πρωτότυπο!

Την πρώτη φορά που το είχα κάνει ενθουσιάστηκε :)

Ειδικά όταν δεν το περιμένεις είναι ακόμα καλύτερο.

Μέχρι και περιτύλιγμα έχω φτιάξει για να τυλίξω ένα δώρο που του είχα πάρει :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε δίκιο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Και έχω και κάτι περίεργες κόλλες αλφα4 που τις έχω για δείγμα προσκλητηρίων για γάμους, βαπτίσεις κλπ, που είναι υπέροχες σε χρωματισμούς και πρωτοτυπία. Επάνω εκεί λοιπόν θα γράψω κείμενο βγαλμένο απ'την καρδιά μου και σε ότι χρώμα, μέγεθος και ποσότητα θέλω. :)

Ε όχι και χειροτεχνίκα βρε!

Πωπω! Δημοτικό μου θύμησες :D

Και όπως λέει και ο billakos στο corel εννοώ!

Κάνεις λάθος...απο το χεράκι σου να είναι φτιαγμένο και η αγάπη θα ξεχειλίζει.

Πριν 4 χρόνια έκανα κάτι χειροποίητο με χειροτεχνεία και φωτογραφίες δικές μας σε χαρτονάκια με διάφορα πραγματάκια και το λάτρεψε.

Πολλές φορές και τα πιο απλά και τα πιο μικρά πράγματα, όταν έχεις ιδρώσει για να τα κάνεις, έχεις ψάξει, έχεις κοπεί με το ψαλίδι κλπ είναι τόσο γεμάτα με την αγάπη σου που όταν το δίνεις στον άνθρωπό σου λάμπεις ολόκληρος. Το ίδιο και αυτός/αυτή όταν το βλέπουν. Γιατί βλέπουν κάτι που το έκανες ο ίδιος με το μεράκι και την αγάπη σου.

Namaste!

Κάνεις λάθος...απο το χεράκι σου να είναι φτιαγμένο και η αγάπη θα ξεχειλίζει.

Πριν 4 χρόνια έκανα κάτι χειροποίητο με χειροτεχνεία και φωτογραφίες δικές μας σε χαρτονάκια με διάφορα πραγματάκια και το λάτρεψε.

Πολλές φορές και τα πιο απλά και τα πιο μικρά πράγματα, όταν έχεις ιδρώσει για να τα κάνεις, έχεις ψάξει, έχεις κοπεί με το ψαλίδι κλπ είναι τόσο γεμάτα με την αγάπη σου που όταν το δίνεις στον άνθρωπό σου λάμπεις ολόκληρος. Το ίδιο και αυτός/αυτή όταν το βλέπουν. Γιατί βλέπουν κάτι που το έκανες ο ίδιος με το μεράκι και την αγάπη σου.

Δεν αμφιβάλλω! Εξάλλου είπα και εγώ ότι είχα πάρει μια κάρτα και κόλλησα μέσα φωτογραφίες μας, καρδιές σε διάφορα μεγέθη, έγραψα και διάφορα :)

Κάτι άλλο που θα μπορούσε να γίνει ήταν αυτό με το corel.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εχω προτεινει και σε αλλο θεμα!

Τι θα λεγατε για μια ιστοσελιδα που θα αναφερεται σε ολο το Love story σας με φωτογραφιες σας το πως ξεκινησατε,τα αγαπημενα σας τραγουδια!

Το βρησκω πολυ ωραιο γιατι θα δειξεις στο ταιρι σου οτι αφιερωσες προσωπικο χρονο για να το κατασκευασεις με τη δικη σου φαντασια και θα ειναι κατι που θα μεινει για παντα!Δεν ειναι αναγκη να το ανεβασεις στο Ιnternet απλα αποθηκευσε το σε ενα cd και βαλε cover την αγαπημενη φωτογραφια σας!!!!Και οικονομικη και πρωτοτυπη και γλυκια λυση.....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Τι θα λεγατε για μια ιστοσελιδα που θα αναφερεται σε ολο το Love story σας με φωτογραφιες σας το πως ξεκινησατε,τα αγαπημενα σας τραγουδια!

Το βρησκω πολυ ωραιο γιατι θα δειξεις στο ταιρι σου οτι αφιερωσες προσωπικο χρονο για να το κατασκευασεις με τη δικη σου φαντασια και θα ειναι κατι που θα μεινει για παντα!Δεν ειναι αναγκη να το ανεβασεις στο Ιnternet απλα αποθηκευσε το σε ενα cd και βαλε cover την αγαπημενη φωτογραφια σας!!!!Και οικονομικη και πρωτοτυπη και γλυκια λυση.....

ώπα ώπα ώπα εδώ είμαστε...για δώσε info γιατί μαρέσει πάρα πολύ...:O

Namaste!

Εγώ που το έχω κάνει και αυτό, και μου το έχει κάνει κιόλας, τι να κάνω αυτή τη φορά? :wacko:

Άντε καμιά ιδέα βρε παιδιά :confused:

Α! Και κάτι ακόμα που μου έχει κάνει.Είχε γράψει ένα κείμενο με το πως γνωριστήκαμε και διάφορα άλλα για τη σχέση μας και όταν πατούσες σε κάθε πρόταση είχε βάλει να ακούγεται ένα τραγούδι ανάλογα με την περίσταση :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα της πηρα ενα αρκουδι,ενα μπρελοκ-καρδια που σπαει στα δυο- και παιρνει ο καθενας απο ενα,και 2 καρτουλες..τελος αυριο θα παρω την πιο μεγαλη λακτα που υπαρχει στη θεσσαλονικη...;)

τελικα της πηρα ενα αρκουδι,ενα μπρελοκ-καρδια που σπαει στα δυο- και παιρνει ο καθενας απο ενα,και 2 καρτουλες..τελος αυριο θα παρω την πιο μεγαλη λακτα που υπαρχει στη θεσσαλονικη...;)

Tιποτα δεν της πηρες παλι...:p :p

(Ξερεις οτι μ' αρεσει να σε πειραζω!)

Παντως οσον αφορα τις καρτες μια χαρα σε βρισκω...καθε φορα δυο δυο τις παιρνεις!;) :happy:

Και ρε συ, παρατα την Lacta!Περαν του οτι εχει παραγινει κλισε πια, η κοπελα σου ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ!!!!

Ειναι σαν να μου πει ο παππους μου οτι εχει καρκινο στα πνευμονια (χτυπα ξυλο) κι εγω να του παω για δωρο μια κουτα rothmans κι ενω δεν καπνιζει!:wacko:

Βρε παιδια μην αγχωνεστε!Ακομα κι αν δε βρειτε κατι πρωτοτυπο, παρρτε μια κορνιζα!!!!! ΧΑχα

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Δωρο εκδρομή στην Κερκυρα για μια ημερα με ολα τα εξοδα πληρωμένα , σε σουπερ ξενοδοχειο κτλ κτλ ... ειναι καλό δωρο αραγε ?

;)

:X

Δωρο εκδρομή στην Κερκυρα για μια ημερα με ολα τα εξοδα πληρωμένα , σε σουπερ ξενοδοχειο κτλ κτλ ... ειναι καλό δωρο αραγε ?

;)

Νομίζω ότι δεν θα της αρέσει γι αυτό λέω να πάρεις εμένα μαζί σου :p

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπραβο!! να ρε παιδι με αισθηματα!!

το πιο γλυκο κομματι της ζωης του θα δωσει!!

Never Give Up:!:

Join friend!

μπραβο!! να ρε παιδι με αισθηματα!!

το πιο γλυκο κομματι της ζωης του θα δωσει!!

Aν της δωσει την lacta παιδι με αν-αισθηματα θα ειναι...:p

:p

kostakiss μη τον ακους!

οτι δωσεις παιρνεις!!

Join friend!

to patatiasate!!

o ka8enas oti nio8ei pernei ston allo..eite sokolata lacta eite sokolata ygeias..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Bρε σεις μην βαρατε....:vava:

Κοιταξτε γιατι του το λεω....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1223619#post1223619

Καταλαβες billakosss....οποτε αν ειναι να παρει αυτο που θα δωσει...καηκαμε!

χτες που μιλησα με την κοπελα μου..μου φανηκε οτι κατι μεγαλυτερης αξιας μου ετοιμαζει και φοβαμαι πως θα νιωσω ασχημα..

ευτυχως εχει τυχει και σε αυτην οποτε ισως αυτο με καθησυχασει...:whistle:

εγω παντως παιδια εχω παρει αλλο δωρο...

αλλο ηθελα αλλο πηρα...

τι σου ειναι ο ερωτας...οτι σου βγει κανεις...

Join friend!

Έχει σημασία τελικά η αξία του δώρου? Δεν πρέπει να έχει. Και όχι δεν πρέπει να ισχύει κατά την γνώμη μου η γνωστή φράση η πράξη ισχύει.

Αν είναι απο την καρδιά σου τότε είναι ανεκτίμητο.

Εγώ την κάρτα του άντρα μου την έφτιαξα μόνη μου. Φωτογραφίες μας απο διακοπές, χαρτόνι μεγάλο, κόλλα UHU και εκτυπωτής δουλέψανε χτες βράδυ στο full. Ένα καλάθι απο ένα παλιό καλάθι ποτών που είχε ξεμείνει το γέμισα με σοκολατάκια Λεωνίδας και κόκκινες χάρτινες καρδούλες, έβαλα μέσα την κάρτα (αν και δεν χωράει επειδή είναι μεγάλη), το αγαπημένο του περιοδικό, ένα πακέτο Durex :D και αρωματικά κόκκινα κεράκια και το έδεσα γύρω γύρω με κόκκινη μεγάλη κορδέλα με μια φιογκάρα στο χερούλι. Άντε να έρθει σε λίγη ώρα σπίτι να το δει :love:

Namaste!