apollwnas Δημοσιεύτηκε June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2016 Καλημέρα-καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου υποδείξετε ένα κινητάκι android 5.1 με οθονη 4" εως 4.5".\ Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 ρευστο και συντεταγμενες Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 ρευστο και συντεταγμενες Σωστός, μέχρι 120 με 150 ευρο... Και μαζεμένες διαστάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Σωστός, μέχρι 120 με 150 ευρο... Και μαζεμένες διαστάσεις... συντεταγμενες Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 συντεταγμενες Τι εννοείς συντεταγμενες? Δεν το κατέχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Τι εννοείς συντεταγμενες? Δεν το κατέχω... αγορα απο ελλαδα ή εξωτερικο :rolleyes: επισης γραψε αν εχεις ηδη καποιο μοντελο υποψη σου Edited June 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 https://www.fasttech.com/products/4452701 Κατι τέτοιο σκεφτόμουνα, αλλά το τέλειο θα ητανε αυτό... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-6538.php ... αλλά δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά για κινητό... Δεν με νοιάζει από που, θα την βρω την ακρη... Σε ευχαριστώ φίλε μου για την αμεσοτητα των απαντησεών σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) https://www.fasttech.com/products/4452701 Κατι τέτοιο σκεφτόμουνα, αλλά το τέλειο θα ητανε αυτό... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-6538.php ... αλλά δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά για κινητό... Δεν με νοιάζει από που, θα την βρω την ακρη... Σε ευχαριστώ φίλε μου για την αμεσοτητα των απαντησεών σου. αν επιμενεις για το vk κανε κλικ εδω σε αυτα τα μαγεθη-διαστασεις δεν εχει πολλες αξιολογες επιλογες εντος μπατζετ. γνωμη μου ανεβα λιγο σε μεγεθος ωστε να μην παρεις ενα ψοφιο-underpowered κινητο. δηλαδη να ψαξεις ενα καπως καλο "μαζεμενο σε διαστασεις" πενταρι, οπως το redmi 3s κλικ εδω Edited June 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν επιμένω, απλα δεν βρήκα αλλο πιο βολικό... Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα... Αν έχεις κατι αλλο κατά νου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Δεν επιμένω, απλα δεν βρήκα αλλο πιο βολικό... Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα... Αν έχεις κατι αλλο κατά νου... αν δεν προοριζεται για ατομο με πολυ μικρη παλαμη τοτε η γνωμη μου παραμενει οπως εγραψα πιο πανω δες και elite 6 στις 4.5". το βρισκεις και skroutz.gr συγκριτικα στοιχεια με περιγραμμα διαστασεων Edited June 25, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ξερεις μέχρι σήμερα είμαι με ένα ΝΟΚΙΑ Ε52... Δεν θέλω παντόφλα πάνω μου... Σε ευχαριστώ πολυ... Μου αρέσει το Ελιτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Ξερεις μέχρι σήμερα είμαι με ένα ΝΟΚΙΑ Ε52... Δεν θέλω παντόφλα πάνω μου... Σε ευχαριστώ πολυ... Μου αρέσει το Ελιτε! αντιλαμβανομαι τη μεταβαση απο το ενα ειδος στο αλλο. καταλαβαινω γιατι σκεφτεσαι οπως σκεφτεσαι. γνωμη μου το 3s αλλα εσυ αποφασιζεις :O Edited June 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Η "παντόφλα", υφίσταται σε κάποιες περιπτώσεις μόνο μέσα στο κεφάλι, γιατί στην πράξη δεν είναι και τόσο τραγικά..ίσα ίσα που μερικές φορές, μόλις πιασει κάποιος ένα κινητό μεγαλύτερου μεγέθους από αυτο που πιστεύει ότι "αντέχει", διαπιστώνει του λόγου το αληθές και βλέπει ότι "σηκώνει" ακόμα σε μέγεθος...:lol: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 http://www.everbuying.net/product1173419.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Για αυτήν την εταιρεία, ποιά η αποψή σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 http://www.everbuying.net/product1173419.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Για αυτήν την εταιρεία, ποιά η αποψή σας? εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση τη leagoo (elite 6). επισης το elite 6 υποστηριζει και 4G ταχυτητες Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 πάρε moto g η e μην κάνεις λάθος και πάρεις κινέζο σε τέτοια τιμή και σπεξ :cry: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) λαθος μου που δεν ανεφερα moto. πχ moto e 4G (2nd gen) κανει update σε android 6. περιπου 80€ skroutz.gr 1gb ram/8gb rom σημερα ειναι λιγα για τους περισσοτερους αλλα εχουν το μεγεθος που επιθυμεις Edited June 25, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. June 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Κύριοι σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... θα προτιμήσω το moto 4 4g για την μικρή του οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Και πολύ καλά θα κανεις Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts