dimgeo Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εγώ θα πρότεινα one 3..δεν κερδιζει πουθενά το xiaomi και είναι και κλειδωμένο.. Συν ότι στην ίδια τιμή έχεις κινητό από Ευρώπη με 2 χρόνια εγγύηση και δεν πρόκειται να ανοίξει σαν καρυδοτσουφλο σε καμία στραβή Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) εχω xiaomi εδω και πολλα χρονια μεχρι που εφτασα στο mi4 και λεω να το σταματησω, ο λογος ; φυσικα ο κλειδωμενος bootloader που δεν εχω καμια ορεξη να κανω οτι χρειαζεται για να ξεκλειδωσει και ο 2ος λογος οτι βαρεθηκα με τις rom , θελω να βαλω μια που να λειτουργει τελεια το κινητο και να αναβαθμιζω ΟΤΑ αν καποτε βγει . ετσι αυτη τη φορα θα παω και εγω στο Oneplus 3 οταν με το καλο φτασει καπου στα 300ευρω γιατι 400ευρω πολυ απλα δεν τα δινω βεβαια το xiaomi εχει κατι το καταπληκτικο, δεν ξερω αν διαθετει κατι αντιστοιχο το oneplus Το Cloud , προσωπικα εχω γυρω στα 24giga ... ολα ειναι φορτωμενα . οτι φωτογραφια τραβηξω , οτι προγραμμα βαλω στο κινητο ανεβαινουν αυτοματα στο cloud... μολις κανω κανα factory reset και ανοιξω το κινητο με ενα απλο login στο cloud αρχιζει και περναει απο φωτογραφιες μεχρι προγραμματα και ρυθμισεις, εχει καταπληκτικο cloud oλα αυτοματα Edited June 23, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Με την αγγλοκινεζικη ή την global δεν έχεις απροβληματιστη ρομ με ota updates ; sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Με την αγγλοκινεζικη ή την global δεν έχεις απροβληματιστη ρομ με ota updates ; sent from my mate 8 καποια στιγμη πετυχαινεις αυτη που θεωρεις απροβληματιστη , προσωπικα τα βαρεθηκα και με ξενερωσε απιστευτα το γεγονος με τον κλειδωμενο bootloader Οπως και το οτι πολλες συσκευες βγαινανε με προβληματα ... πχ το μι2 ειχαν πολλα θεματα στο σενσορα για τον αυτοματο φωτισμο , στο μι4 πολλα εως παρα πολλα ειχαν χαλασμενο μικροφωνο, δεν νομιζω οτι θα ξαναρισκαρω Edited June 23, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts