mariosg71 Δημοσιεύτηκε June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2016 (edited) γεια σας θελω να αγορασω καινουργιο κινητο με τιμη απο 100 ευρω και κατω εχετε να μου προτεινετε κατι; αν μπορειτε δωστε μου ενα καλο της γνωμης σας κινεζικο(ή γενικα απ το ιντερνετ) και ενα καλο της γνωμης σας απο Ελλαδα 5" ή λιγο λιγότερο κατά προτίμιση Edited June 20, 2016 by mariosg71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) elite 5 dinosaur Edited June 20, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 elite 5 dinosaur κατα προτιμιση μεχρι 5.2" αν γινεται..επισης τετοιες μαρκες ειναι εμπιστες; γιατι δεν τις εχω ακουσει πολυ(οχι οτι εχω ασχοληθει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) εφοσον θες 5" κανε τροποποιηση και γραψε το και στο αρχικο σχολιο να το δουν κι αλλοι που ισως σου προτεινουν. ανεβα λιγο και παρε redmi 3 ή 3s Edited June 20, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 εφοσον θες 5" κανε τροποποιηση και γραψε το και στο αρχικο σχολιο να το δουν κι αλλοι που ισως σου προτεινουν. ανεβα λιγο και παρε redmi 3 ή 3s με ενδιαφερει πολυ αυτο το κινητο ξερετε καποιο τροπο να παραγγειλω απο αυτο το site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 εφοσον θες 5" κανε τροποποιηση και γραψε το και στο αρχικο σχολιο να το δουν κι αλλοι που ισως σου προτεινουν. ανεβα λιγο και παρε redmi 3 ή 3s Ακριβώς. Αφού θα δώσεις που θα δώσεις 100 ευρώ μάζεψε άλλα 20-30 και πάρε το xiaomi που σου προτείνει το παιδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ακριβώς. Αφού θα δώσεις που θα δώσεις 100 ευρώ μάζεψε άλλα 20-30 και πάρε το xiaomi που σου προτείνει το παιδί το προβλημα μου κυριως ειναι η παραγγελια γιατι με τον τροπο που παρεγγελνα (request money απ την paypal) θα μου βγει 10-20 ευρω παραπανω 127 το λιγοτερο δηλαδη συν το fee απ την mastercard οταν βαλω τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 το προβλημα μου κυριως ειναι η παραγγελια γιατι με τον τροπο που παρεγγελνα (request money απ την paypal) θα μου βγει 10-20 ευρω παραπανω 127 το λιγοτερο δηλαδη συν το fee απ την mastercard οταν βαλω τα λεφτα Νομίζω το banggood τραβάει λεφτά κατευθείαν από την κάρτα (μέσω PayPal) και δεν χρειάζεται να φορτώσεις πρώτα το PayPal πληρώνοντας την προμήθεια του. Αν δεν γίνεται τελικά αυτό που σου λέω στο banggood γίνεται σίγουρα (δοκιμασμένο από εμένα) στο Vickmall.com το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μαγαζί από θέμα αξιοπιστίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 παρειγγειλα το xiaomi redmi 3 τελικα ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Δεν αργησαν να σε πεισουν απο οτι βλεπω και καλα εκανες Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Δεν αργησαν να σε πεισουν απο οτι βλεπω και καλα εκανες Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας ε αφου σε 10 site κοιταξα και μονο θετικα ελεγαν επισης η μεγαλης διαρκεια μπαταρια ειναι σημαντικη για μενα διοτι την εβγαζα με 2 φορες την μερα φορτηση στο εως τωρα κινητο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μαριο και εγω για εκει ειμαι φιλε Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μαριο και εγω για εκει ειμαι φιλε Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας θα σου πω γνωμες σε 5-10 μερες που θα ρθει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Συγνωμη για την ερωτηση απλα επειδη κατι πηγε στραβα με την παραγγελια και τα capital controls ξερετε αν πληρωσω στο banggood ή στο vickmall κατευθειαν μεσω master card θα παρουν ακριβως τα λεφτα ή θα κρατησουν και καποια προμηθεια οπως η paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Vickmal κατευθειαν πιστωτικη και δεν κρατανε τιποτα Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Vickmal κατευθειαν πιστωτικη και δεν κρατανε τιποτα Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας ωραια και επειδη τελικα μπορω να διαθεσω μεχρι ~140$ διοτι επιασα δουλεια εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο; το Mi4 ειναι καλυτερο απ το redmi3; ειδα specs αλλα δεν ειμαι τοσο ειδικος σε αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ωραια και επειδη τελικα μπορω να διαθεσω μεχρι ~140$ διοτι επιασα δουλεια εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο; το Mi4 ειναι καλυτερο απ το redmi3; ειδα specs αλλα δεν ειμαι τοσο ειδικος σε αυτα μεινε στο redmi 3s Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 μεινε στο redmi 3s η διαφορα με τo 3; γιατι απ οτι ειδα το 3 εχει καλυτερο cpu απλα το 3s εχει fingerprint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) η διαφορα με τo 3; γιατι απ οτι ειδα το 3 εχει καλυτερο cpu απλα το 3s εχει fingerprint κι ομως σε καποια τεστ, υπερεχει η cpu του 3s. οπως και να 'χει, θεωρω ξεκαθαρα πιο χρησιμο το fingerprint scanner παρα την οποια μικροδιαφορα στην επεξεργαστικη ισχυ. αρα 3s Edited June 25, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Συγνωμη για την ερωτηση απλα επειδη κατι πηγε στραβα με την παραγγελια και τα capital controls ξερετε αν πληρωσω στο banggood ή στο vickmall κατευθειαν μεσω master card θα παρουν ακριβως τα λεφτα ή θα κρατησουν και καποια προμηθεια οπως η paypal; αν κατι παει στραβα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρεις πισω τα λεφτα σου με καρτα. Θα σου προτεινα windows phone απο ελλαδα 640 5 ιντσες αν εισαι απλος χρηστης με μπαταρια που βγαζει 2 μερες, απο ελλαδα και με εγγυηση, δεν κολλαει και τρεχει αερα...στα 100 περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts