Jump to content

Νεες καθυστερησεις απο τον ΟΤΕ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα ακόμα. Πήρα χτες τηλέφωνο, μιας και πέρασαν 7 μέρες, να δω σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Και τελικά έμαθα πως δεν υπήρχε καν αίτηση για DSL στο όνομά μου. Στο 134 είπαν πως ενώ ο υπάλληλος έστειλε την αίτηση, αυτή δεν έγινε αποδεκτή από το σύστημα (χωρίς αυτός να πάρει πρέφα τι έγινε) γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή μου. Επικοινώνησα μαζί του το πρωί, είπε πως θα την ξαναστείλει και πως θα επικοινωνήσει με τα κεντρικά να δει τι έγινε. Τελευταία επικοινωνία με το 1242 ήταν στις το απόγευμα, όπου ακόμα ΔΕΝ έβλεπαν την αίτησή μου... Καλό Πάσχα δηλαδή...

Τελικά ενεργοποιήθηκε σήμερα η σύνδεση (έπειτα από 3 εργάσιμες μέρες)! :) :D

Το μόνο κακό είναι ότι έκανα σήμερα αίτηση στη Forthnet για συνδρομή και μου είπαν ότι θα πάρει γύρω στις 4-5 μέρες και φυσικά κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.... :(

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

15 φεβρουαριου, ενα μηνα μετα απεκτησα DSL.

Αν πιστευετε βεβαια οτι καποιος μου τηλεφωνησε για να μου το πει γελιεστε. Απλα αναψε το φωτακι στο modem. Βεβαια ειχα κανει το λαθος να παραγειλω φιλτρακια απο τον ΟΤΕ , τα οποια και καλα θα μου στελνανε την ιδια μερα με courier. Τους πηρα εγω τηλεφωνο για να μου τα στειλουν τελικα στις 18 φεβρουαριου. Αραγε αν δε τους επερνα τηλ, ποτε θα τα στελνανε?

Τα εχω παρει με το ζητημα.... Να παω αραγε να παρω φιλτρα απο εξω να τελιωνω?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

15 φεβρουαριου, ενα μηνα μετα απεκτησα DSL.

Αν πιστευετε βεβαια οτι καποιος μου τηλεφωνησε για να μου το πει γελιεστε. Απλα αναψε το φωτακι στο modem. Βεβαια ειχα κανει το λαθος να παραγειλω φιλτρακια απο τον ΟΤΕ , τα οποια και καλα θα μου στελνανε την ιδια μερα με courier. Τους πηρα εγω τηλεφωνο για να μου τα στειλουν τελικα στις 18 φεβρουαριου. Αραγε αν δε τους επερνα τηλ, ποτε θα τα στελνανε?

Τα εχω παρει με το ζητημα.... Να παω αραγε να παρω φιλτρα απο εξω να τελιωνω?

Λογικά θα σου φέρουν... Με πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα αυτοί, κλείσαμε για σήμερα ραντεβού και τα έφεραν πρωί πρωί... :)

BTW, με γειες!!! :D :) :cool:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Εχει πλακα τελικα....

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ για να κανονισουμε ραντεβου για τα φιλτρακια. (μια βδομαδα μετα που ενεργοποιηθηκε το DSL)

Μα τους λεω εχω ηδη κανισμενο ραντεβου για σημερα (τους ειχα παρει εγω)

Α καλα μου λενε...

Ερχονται τα φιλτρακια, υπογραφω, φευγει ο courier boy, ανοιγω το φακελο, τιμολογιο για 5 φιλτρα, μονο 2 μεσα ......

Τα νευρα μου....

Ευτυχως στο 134 δε μου αρνηθηκαν να μου φερουν αλλα 3 (φυσικα την αλλη βδομαδα), αλλα η ταλαιπορια παραμενει....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi