Γιάννης Δημοσιεύτηκε June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 19, 2016 http://www.skroutz.gr/s/9001596/Samsung-Galaxy-J7-2016-16GB.html Τι λετε για αυτη την συεκευη ? Εχω το κλασικο S5 και ο μονος λογος που σκεφτομαι το παραπανω ειναι η πιο μεγαλη οθονη και η τιμη . Θα ειναι ανταξιο του S5 ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σαν συσκευή καλύτερο είναι το nexus 5x.. Αλλά δεν ταιριάζει με τις παραπάνω απαιτήσεις σου. Από την άλλη το j7 έχει σίγουρα χειρότερη οθόνη από s5 και θα έπρεπε να το λάβεις υπόψιν σου :) εγώ δεν θα έκανα την αλλαγή.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σε ευχαριστω αλλα η διαφορα μεγεθους οθονης με το LG ειναι πολυ μικρη . 5.1 εχει το S5 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 μην ξεχνας ομως οτι πεφτεις σε αναλυση.απο τα 1080p του s5 στα 720p του J7. δεν αξιζει η αλλαγη πιστευω. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σας ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Ακριβώς για τον ίδιο λόγο είπα και εγώ.. Υπάρχουν σημεία που είναι καλύτερο αλλά αν θα κάνεις αναβάθμιση δεν θέλεις να ρίξεις την ανάλυση.. Να σου προτείνουμε άλλα (και με ποια τιμή?) ή είχες απορία μόνο για αυτό; :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Ακριβώς για τον ίδιο λόγο είπα και εγώ.. Υπάρχουν σημεία που είναι καλύτερο αλλά αν θα κάνεις αναβάθμιση δεν θέλεις να ρίξεις την ανάλυση.. Να σου προτείνουμε άλλα (και με ποια τιμή?) ή είχες απορία μόνο για αυτό; :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ψαχνω καποιο σε αυτη την τιμη αλλα με χαρακτηριστικα S5 αλλα μεγαλυτερη οθονη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα αλλά μια πρόταση που σίγουρα θα πάρεις είναι το Xiaomi Redmi Note 3 Pro αλλά μόνο από Κίνα. Αργότερα ίσως ψάξω λιγάκι καλύτερα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα αλλά μια πρόταση που σίγουρα θα πάρεις είναι το Xiaomi Redmi Note 3 Pro αλλά μόνο από Κίνα. Αργότερα ίσως ψάξω λιγάκι καλύτερα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Διαβασα οτι εχει προβληματα με την ελληνικη rom . Εχω βαλει και αγγελια ανταλλαγης για το S5 με κατι σαν αυτο που ζηταω . Τα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν λενε παντα την αληθεια . Εχει ενα MLS onyx 5.5 ιντσων η γυναικα μου με χαρακτηριστικα σαν του S5 αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το δικο μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Με την ελληνική που στέλνουν έχει θέματα ναι. Όχι με αυτή της κοινότητας που προτείνουν όλοι. Τέλος πάντων.. Με τιμή γύρω στα 200 δυσκολεύομαι να βρω.. Κανονικά θα έλεγα να κοιτάξεις LG G4 αλλά με τέτοια προβλήματα που ακούω δεν το προτείνω. Ίσως G3? Αλλά παλιό.. Ίσως μπορέσεις να το ανταλλάξεις. Κοίτα αυτό αλλα γενικά μην κάνεις καμία κίνηση. Ίσως τα παιδιά εδώ ξέρουν κάτι καλύτερο. Η τιμή εκεί γύρω στα 200 - 250 είναι; Α για κοίτα και meizu m2 Note! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Με την ελληνική που στέλνουν έχει θέματα ναι. Όχι με αυτή της κοινότητας που προτείνουν όλοι. Τέλος πάντων.. Με τιμή γύρω στα 200 δυσκολεύομαι να βρω.. Κανονικά θα έλεγα να κοιτάξεις LG G4 αλλά με τέτοια προβλήματα που ακούω δεν το προτείνω. Ίσως G3? Αλλά παλιό.. Ίσως μπορέσεις να το ανταλλάξεις. Κοίτα αυτό αλλα γενικά μην κάνεις καμία κίνηση. Ίσως τα παιδιά εδώ ξέρουν κάτι καλύτερο. Η τιμή εκεί γύρω στα 200 - 250 είναι; Α για κοίτα και meizu m2 Note! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ναι καπου τοοσ πουλιεται το δικο μου .Σε ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 https://www.skroutz.gr/s/7314178/Motorola-Moto-X-Play-16GB.html Προσωπικα θα το προτιμουσα απο το j7 ..Γενικα σε αυτα τα χρηματα που δινεις δεν νομιζω οτι θα πας σε κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις (μιας και κοιτας το μεγεθος,αλλιως επερνες nexus 5x το οποιο ειναι ανωτερο σε ολα απο το s5)..Aν θες περιμενε να πεσει η τιμη απο moto x style (αν πεσει) καπου στα 300 και βαλε κατι παραπανω..Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 https://www.skroutz.gr/s/7314178/Motorola-Moto-X-Play-16GB.html Προσωπικα θα το προτιμουσα απο το j7 ..Γενικα σε αυτα τα χρηματα που δινεις δεν νομιζω οτι θα πας σε κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις (μιας και κοιτας το μεγεθος,αλλιως επερνες nexus 5x το οποιο ειναι ανωτερο σε ολα απο το s5)..Aν θες περιμενε να πεσει η τιμη απο moto x style (αν πεσει) καπου στα 300 και βαλε κατι παραπανω..Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Ευχχαριστω.Αν και τα χαρακτριστικα ειναι πολυ καλα εχω μια "πρκαταληψη" με τα Motrola. Αν εβρισκα μεταχειρισμενο χωρις χρηματικη διαφορα θα το σκεφτομουν. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Για επίσης μεταχειρισμενο s5 με τίποτα να βρεθεί αυτό. Γενικά απλά προσπάθησε να πουλήσεις αυτό και κοίτα άλλο μετά. Πιο καλά νομίζω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Για καποιο μεταχειρισμενο Note 4 κοιταω αλλα ειναι ακριβα ακομα....Το note 3 νομιζω δεν εχει 4G Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts