aggelopas Δημοσιεύτηκε February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2005 Εχω την εξης απορια,εχω ενα laptop εδω με δυνατοτητα ασυρματης δικτυωσης. Οταν κανει scan βρισκει ενα ιδιωτικο δικτυο και το awmn. Πως γινεται αυτο? Δεν θα πρεπε να εχω κεραια? Μπορω να συνδεθω ετσι? Λεει signal strenght 36%.Αν ναι τι πρεπει να κανω ωστε να επικοινωνησω με καποιον? ινφο..ειναι b kai g simvato. eimai neos sta asirmata Voithiste me. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Όχι δεν χρειάζεσαι κεραία, αλλά μιας και το σήμα σου είναι χαμηλό, ίσως σου χρειαστεί. Το ιδιωτικό δίκτυο πιθανότατα δεν σε ενδιαφέρει (δλδ δεν έχει νόημα να συνδεθείς σε αυτό). Τώρα για το awmn διάβασε εδώ. Πιθανότατα θα σου λύσει όλες τις απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ksereis poso % prepei na einai? Oso gia to awmn to gnorizo oti iparxei apla den exo hrono akomi gia na asholeitho. Tora rotao prokatavolika... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερα. Απλά εάν το σήμα είναι πολύ αδύναμο ίσως έχει διακοπές η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Bγες και στη ταράτσα σου να δούμε τι θα πιάσεις... Να το έχεις σε b only mode. Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Παιδιά, για πείτε μου πώς γίνεται το scan... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Παιδιά, για πείτε μου πώς γίνεται το scan... Ανάλογα την κάρτα, η ερώτησή σου είναι πολύ γενική... Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Ανάλογα την κάρτα, η ερώτησή σου είναι πολύ γενική... Θέλω να κάνω scan με το Linksys WAP54... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις με το WAP. Σε γενικές γραμμές με τις εξωτερικές συσκευές είναι δύσκολο εώς αδύνατο το scan, ενώ για να κάνει scan η συσκευή, πρέπει να μπορεί να παίζει ως client και όχι μόνο ως Access Point (όπως το WAP). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenet Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μια ερώτηση για σκανάρισμα να κάνω κι εγώ? Έχουμε λαπτοπ με cisco 340 (αν θυμάμαι καλά) και pigail σε κεραία 24dbi pasific και θέλουμε να σκανάρουμε και να το πιάσουμε με παρόμοιο εξοπλισμό απο άλλη μεριά (μόνη διαφοροποίηση μια κεραία ιδιοκατασκευή αλλά δοκιμασμένη με εκτιμώμενο κέρδος 9-11 dbi). Σε μια προσπάθεια που κάναμε με αυτά τα setup και με καθαρή οπτική επαφή μεταξύ μας δεν καταφέραμε με netstumbler να πιάσουμε τίποτα. Τι πρέπει να προσέξουμε σε αυτή την περίπτωση? Λογικά δεν έπρεπε να πιάσουμε τα beacons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 μμμμ Βάλατε το πρώτο φορητό να παίζει σε ad-hoc και όχι σε infrastructure ? Συνδέστετα πρώτα μεταξύ τους μέσα στο ίδιο δωμάτιο, και μετά βάλτε κεραίες και πηγαίντε να scanάρετε από μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts