stixima Δημοσιεύτηκε June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2016 Καλησπερα, Θα γινει μετακομιση το επομενο 2μηνο σε αλλη διευθυνση αλλα στην ιδια πολη. Εχω double-play απο Forthnet. Μπορειτε να μου πειτε ποσο θα μου κοστισει η μεταφορα; Επισης εαν γνωριζεται να μου πειτε περιπου σε ποσες ημερες πραγματοποιειται η μεταφορα. Ευχαριστω. http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα stixima, Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η διαδικασία μετακόμισης σε νέα διεύθυνση, για υπηρεσίες 2play, πραγματοποιείται με κόστος 49,90€*. Το ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετακόμισης. Η διαδικασία, από την ημερομηνία καταχώρησης της αίτησης, διαρκεί κατά προσέγγιση 15-20 ημέρες. Επιπλέον, κατά τη συμπλήρωση της απαραίτητης αίτησης σε κάποιο από τα καταστήματά μας, σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας σου στην υπάρχουσα διεύθυνση, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μία από τις παρακάτω επιλογές: - Άμεσα - Σε συγκεκριμένη ημερομηνία - Με την κατασκευή της γραμμής στη νέα διεύθυνση Αναφορικά με την αίτηση, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πέραν από αντίγραφο της ταυτότητας του κατόχου της υπηρεσίας θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου και ένα αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ από την νέα κατοικία καθώς θα χρειαστεί επιπλέον να γνωρίζεις και κάποιο γειτονικό τηλεφωνικό αριθμό από τη διεύθυνση στην οποία θα γίνει η μεταφορά. Παραμένουμε στη διάθεσή σου. Δημήτρης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts