KKOM Δημοσιεύτηκε June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2016 Καλησπέρα, Από ότι είδα ακόμα δεν έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο μοντέλο στο φόρουμ. Το έχει κάποιος ήδη αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dhm1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα, Από ότι είδα ακόμα δεν έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο μοντέλο στο φόρουμ. Το έχει κάποιος ήδη αγοράσει; Ναι φιλε μου το αγορασα εγω και μου ηρθε χθες...Τιμη αγορας 106 ευρω....Πολυ καλες η πρωτες εντυπωσεις...Ελληνικα εχει...Ο πωλητης μου εχει βγαλει ολες τις κινεζικες εφαρμογες που δεν χρειαζονται...Ακουραστο κινητο δεν ανεβαζει θερμοκρασια...Δεν κολλαει μετα απο ασταματητη χρηση.Παρα πολυ γρηγορο...Καμερες καλες...(εμενα προσωπικα με καλυπτουν) Πολυ δυνατο φλας.Απο ηχο ...Ειναι οτι πιο δυνατο ειχα μεχρι τωρα....Το προτεινω σε ολους...Η μπαταρια εχει μολις τρεις φορτισεις και ειναι αρκετα καλη σε διαρκεια...Θα συνεχισω να το καιω και θα γραψω ξανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. June 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα, Σου είναι εύκολο να στείλεις τι λινκ του πωλητή; Πόσες μέρες έκανε να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dhm1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Καλησπέρα, Σου είναι εύκολο να στείλεις τι λινκ του πωλητή; Πόσες μέρες έκανε να έρθει; Καλημερα! Την παραγγελια την εκανε ενας φιλος...Εκανε να ερθει πειπου 15 μερες... Edited June 24, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. June 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλημερα! Την παραγγελια την εκανε ενας φιλος...Εκανε να ερθει πειπου 15 μερες... Ωραια πες του φιλου σου να στειλει λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts