Jump to content

Huawei P8, HTC M8 η καποιο αλλο?

Manolis_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω ενα xperia z2(αδιαβροχο) που πηρε νερακια και δυστυχως πρεπει να αλλαξω συσκευη. Επειδη ακριβως εχω Z2 και οι επιδωσεις του δεν πιανονται εχω καταληξει σε ενα απο αυτα τα δυο. Το P8 μου αρεσει παρα πολυ αλλα βλεπω οτι η καρτα γραφικων μου τα χαλαει λιγο..βεβαια δε γνωριζω αν υπαρχει καποια διαφορα με το android 6 που εχει πλεον! Πριν αποφασισω θα ηθελα καποιες extra γνωμες.

Θελω μεχρι 300€

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και βεβαια κομσο και ισχυρο οπως τα δυο που ειπα :)

Enigma το Z2 υπερτερει του Z3 σε καποια χαρακτηριστηκα..θα ηθελα πολυ να το ξαναγοραζα το Z2 αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε 1,5-2 χρονια θα τα φτυσει λογο δυνατοτητων..εκτος και αν κανω λαθος

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολ δεν εχω ασχοληθει ποτε με μοτορολα..δε μου εμπνεει εμπιστοσινη

Enigma το Z2 υπερτερει του Z3 σε καποια χαρακτηριστηκα..θα ηθελα πολυ να το ξαναγοραζα το Z2 αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε 1,5-2 χρονια θα τα φτυσει λογο δυνατοτητων..εκτος και αν κανω λαθος

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολ δεν εχω ασχοληθει ποτε με μοτορολα..δε μου εμπνεει εμπιστοσινη

Που υστερεί το z3 έναντι του z2;

Μην πας για p8..Το κινητο εχει πολυ μετριο soc !!! Στα λεφτα σου πας για νεξους 5x 32gb στα 290 !!

Μονο εκει θα δεις αναβαθμιση και σε καμερα και σε soc, αλλιως κοιτα htc m8 η Z3 η Ζ3+

Θελω μεχρι 300€

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και βεβαια κομσο και ισχυρο οπως τα δυο που ειπα :)

στα 300 δεν ειναι το nexus 5x 32gb???

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Υστερει στα χρωματα της οθονης και στα fps στα παιχνιδια..αυτα εχω παρατηρησει

Τώρα για τα χρώματα δεν ξέρω αλλά αν τα fps έχουν να κάνουν μόνο με την gpu τότε το z3 είναι σίγουρα καλύτερο από το p8.

Από εκεί και πέρα το cpu/gpu του z3 είναι πιο νέο του z2-m8.

Αν θες απόδοση, διάρκεια στο χρόνο και δεν σε νοιάζουν τα υλικά κατασκευής, το 5x είναι μακράν το καλύτερο.

Ιδια παλαιοτητα εχουνε και τα 3 z2,z3,m8..αν κοιταγα μονο χαρακτηριστικα το νεξους θα επερνα..μαρεσει πολυ και η εμφανιση στα κινητα. Απο οσα εχω ακουσει παντως το p8 δε κολλαει καπου και που το εχουν ζορισει αρκετα..δε ξερω θα μαζεψω πρωτα τα λεφτα και οτι κατσει!!

Ιδια παλαιοτητα εχουνε και τα 3 z2,z3,m8..αν κοίταγα μονο χαρακτηριστικα το νεξους θα επερνα..μαρεσει πολυ και η εμφανιση στα κινητα. Απο οσα εχω ακουσει παντως το p8 δε κολλαει καπου και που το εχουν ζορισει αρκετα..δε ξερω θα μαζεψω πρωτα τα λεφτα και οτι κατσει!!

Το Ζ3 δεν έχει ακριβώς το ίδιο chipset. 8974-AC έναντι του 8974-AB των άλλων. Αμελητέα διαφορά, υπαρκτή δε.

Το θέμα ζόρισμα έχει να κάνει με τον χρήστη. Αν το θες και για παιχνίδια τότε δεν πας σε huawei. Ως τώρα τα μοντέλα με snapdragon τα πάνε καλύτερα σε αυτόν τον τομέα από τα ανταγωνιστικά τους.

Τώρα αν δεν έχεις λεφτά ακόμη (και παίζει να πάρει λίγο καιρό) μπορεί ως τότε να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να έχει βρεθεί καμιά ευκαιρία.

Από την στιγμή που αναφέρεις για 2-3 χρόνια να κρατήσουν ελπίζω να μην συμπεριλαμβάνεις και την επίσημη υποστήριξη.

μια χαρά το p8 σε ολα εκτος μπαταριας.

παιχνιδια δεν παιζω,αλλά προσεγμένη ρομ,0 κολληματα

προ μηνος που το ειχα

μπαταρια off ξαναλεω

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!