MacGyverLarisa Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Αγγλοκινέζικη. ευχαριστώ εγώ περιμένω την αγγλο-ινδική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisssss Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 H Nougat έχει ήδη έρθει εδώ και καμιά βδομάδα (ZUI 2.5.334). Αν έχεις πειραγμένη rom δεν πρόκειται να σου έρθει ποτέ με OTA. Ή πέρασε την 2.3.042 και μετά την 2.5 με OTA ή κατευθείαν την 2.5 με αρχείο qpst με το Miflash. Μάλισταααααα οδηγίες για 2.5 με αρχείο qpst με το Miflash. που θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σε ινδική οφισιαλ πια είναι η πιο φρέσκια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σε ινδική οφισιαλ πια είναι η πιο φρέσκια ; 2.0.133 St τελευταία δεν έχει βγάλει κάτι μετά από αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά εφτασε και το δικό μου σήμερα, μετά απο 22 μέρες, στο αεροδρόμιο. Αναφέρει στο τρακινγκ "2017-02-10 17:18 GRATHA, Arrival at border point in the destination country" (Swiss Post). Gratha ειναι αρχικά για Greece Athens Airport. Δεν ξερω αν θα περάσει τελωνείο, περιμένω με αγωνία. Το γεγονός ότι έφτασε Παρασκευή απογευμα μπορεί να ερμηνευτεί κάπως ως προς την αποφυγή του τελωνείου? Με την εννοια ότι αύριο είναι Σάββατο και μπορεί να το δώσουν για παράδοση δίχως έλεγχο κλπ. Μια αφελή υπόθεση κάνω, δεν έχω ιδέα. Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 2.0.133 St τελευταία δεν έχει βγάλει κάτι μετά από αυτήν Ευχαριστώ πολύ !!! Σε αυτή ειμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά εφτασε και το δικό μου σήμερα, μετά απο 22 μέρες, στο αεροδρόμιο. Αναφέρει στο τρακινγκ "2017-02-10 17:18 GRATHA, Arrival at border point in the destination country" (Swiss Post). Gratha ειναι αρχικά για Greece Athens Airport. Δεν ξερω αν θα περάσει τελωνείο, περιμένω με αγωνία. Το γεγονός ότι έφτασε Παρασκευή απογευμα μπορεί να ερμηνευτεί κάπως ως προς την αποφυγή του τελωνείου? Με την εννοια ότι αύριο είναι Σάββατο και μπορεί να το δώσουν για παράδοση δίχως έλεγχο κλπ. Μια αφελή υπόθεση κάνω, δεν έχω ιδέα. Χθες παρέλαβα το 6ο κινητό χωρίς τελωνείο. Αγορά από gearbest και γράφανε έξω στο χαρτί ότι έχει μέσα κινητό αξίας 20usd αν θυμάμαι καλά. Αύριο σου βάζω φώτο αν θες. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα υπαλλήλου που θα πιάσει το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Φτου φτου να εχω την τύχη σου! Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisssss Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 καλησπέρα έβαλα την 2.5 με όλα τα κινέζικές εφαρμογές, υπάρχει αντίστοιχο link σε Ινδική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Χθες παρέλαβα το 6ο κινητό χωρίς τελωνείο. Αγορά από gearbest και γράφανε έξω στο χαρτί ότι έχει μέσα κινητό αξίας 20usd αν θυμάμαι καλά. Αύριο σου βάζω φώτο αν θες. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα υπαλλήλου που θα πιάσει το πακέτο. Έγινε ανανέωση στο status πριν λίγο και εμφανίστηκε επιτέλους στα ΕΛΤΑ. Αναφέρει: Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 12-02-2017 07:37 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Πάμε καλα νομίζω.. Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Την σκαπουλαρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό (προηγούμενη συσκευή το Oppo F1). Έχει την 2.0.093 ST Έχει μια απίστευτα εκνευριστική ρύθμιση, που αν κάνεις 3 φορές γρήγορα tap κάνει zoom. Πώς διάολο βγαίνει αυτό? Πάω να γράψω μνμ γρήγορα και κάθε τρεις και λίγο μου ζουμάρει την οθόνη :angry: Επίσης, nougat πώς θα μπορέσω να βάλω? Είμαι τέρμα άνοιθος από ρουταρίσματα, κτλ. Μπήκα στο zukfans να δω κάποιον αναλυτικό οδηγό αλλά δεν μπόρεσα να κατακλήξω ποιο πρέπει να διαβάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια για κάποιο από τα 2 προβλήματα μου. Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό (προηγούμενη συσκευή το Oppo F1). Έχει την 2.0.093 ST Έχει μια απίστευτα εκνευριστική ρύθμιση, που αν κάνεις 3 φορές γρήγορα tap κάνει zoom. Πώς διάολο βγαίνει αυτό? Πάω να γράψω μνμ γρήγορα και κάθε τρεις και λίγο μου ζουμάρει την οθόνη :angry: Επίσης, nougat πώς θα μπορέσω να βάλω? Είμαι τέρμα άνοιθος από ρουταρίσματα, κτλ. Μπήκα στο zukfans να δω κάποιον αναλυτικό οδηγό αλλά δεν μπόρεσα να κατακλήξω ποιο πρέπει να διαβάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια για κάποιο από τα 2 προβλήματα μου. Για Nougat κλπ διαβασε το thread, εχουν ειπωθεί αυτά αρκετές φορές. Για το ζουμ δεν ξερω να σε βοηθήσω προσωπικά. Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό (προηγούμενη συσκευή το Oppo F1). Έχει την 2.0.093 ST Έχει μια απίστευτα εκνευριστική ρύθμιση, που αν κάνεις 3 φορές γρήγορα tap κάνει zoom. Πώς διάολο βγαίνει αυτό? Πάω να γράψω μνμ γρήγορα και κάθε τρεις και λίγο μου ζουμάρει την οθόνη :angry: Επίσης, nougat πώς θα μπορέσω να βάλω? Είμαι τέρμα άνοιθος από ρουταρίσματα, κτλ. Μπήκα στο zukfans να δω κάποιον αναλυτικό οδηγό αλλά δεν μπόρεσα να κατακλήξω ποιο πρέπει να διαβάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια για κάποιο από τα 2 προβλήματα μου. :)δες PM:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zVag Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Προσπαθώ να βάλω την ινδική και στο σημείο που δίνω την εντολή "adb reboot edl" το κινητό μπαίνει σε edl mode αλλά δεν μπορώ να πατήσω το Download button. Ξέρει κανείς κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 δομιασε με miflash πιο ευκολο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zVag Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) δομιασε με miflash πιο ευκολο ειναι Μήπως έχεις λινκ για τον οδηγο γιατι δεν το βρισκω? Ευχαριστω. EDIT: βρήκα τον οδηγό αλλά λέει να κατεβάσουμε την κινέζικη ρομ. Αν βάλω την ινδική θα έχω κάποιο πρόβλημα? Edited February 13, 2017 by zVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Μήπως έχεις λινκ για τον οδηγο γιατι δεν το βρισκω? Ευχαριστω. EDIT: βρήκα τον οδηγό αλλά λέει να κατεβάσουμε την κινέζικη ρομ. Αν βάλω την ινδική θα έχω κάποιο πρόβλημα? όχι, αρκεί να είναι και αυτή για φλασαρισμα μέσω qfil/miflash και όχι μέσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zVag Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 όχι, αρκεί να είναι και αυτή για φλασαρισμα μέσω qfil/miflash και όχι μέσω twrp Τα κατάφερα τελικά και έβαλα την ινδική, σε ευχάριστώ φίλε με έσωσες!! Ξέρεις αν/πότε θα πάρει update σε nougat και αν θα είναι ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Τα κατάφερα τελικά και έβαλα την ινδική, σε ευχάριστώ φίλε με έσωσες!! Ξέρεις αν/πότε θα πάρει update σε nougat και αν θα είναι ota? δεν ξέρω πότε αλλά λογικά αφού έβαλες official θα έρθει ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Με τις custom ROM είναι πιο ζωηρό το κινητό η με την ινδική official ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zVag Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πέρασα την ινδική που έχει ο οδηγός εδώ https://www.angroid.gr/android-tutorials/egkatastiste-tin-stock-rom-sto-lenovo-zuk-z2 αλλά ακόμη δεν έλαβα OTA UPDATE. Είναι η έκδοση 2.0.093 ST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 κανε ελεγχο υπαρχει η 2,0,133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zVag Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 κανε ελεγχο υπαρχει η 2,0,133 Προσπαθώ απο χθές αλλά μου λέει οτι έχω την τελευταία έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μήπως έχεις ξεκλειδωτο bootloader; Εγώ μόλις το άνοιξα αμέσως έβγαλε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts