Jump to content

[Επίσημο] LG X Screen

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με δύο οθόνες όπως το V10

• Οθόνη: Κύρια 4.93-inch HD In-cell Touch

Δευτερεύουσα 1.76-inch LCD (520 x 80)

Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core

Κάμερα: Πίσω: 13MP / Μπροστά: 8MP

Μνήμη: 2GB RAM / 16GB ROM

Μπαταρία: 2,300mAh

Λειτουργικό Σύστημα: Android 6.0 Marshmallow

Μέγεθος: 142.6 x 71.8 x 7.1mm

Δίκτυο: LTE

Χρώματα: Μαύρο/Άσπρο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435688

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 4 weeks later...

Το πήρα με επιδότηση για την κόρη μου, μια χαρά είναι.

Μια ποιοτική αναβάθμιση του G2 Mini που είχε

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Καλησπέρα,

παρέλαβα κι εγω ενα μαύρο σήμερα για δώρο της γυναίκας και το φυλάω για έκπληξη το βράδυ αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια.

Στα μισά σαιτ με specs αναφέρουν οτι παίρνει micro sim που ήδη διαθέτουμε και στα άλλα μισα nano sim, αρα πρέπει να πάμε για αλλαγή.

Οι οδηγίες δεν βοηθάνε μιας και λόγω παραεισαγωγής το manual είναι στα ουγγρικά.

Κάποιος κάτοχος να μας πει τελικά τι παίρνει να ξέρουμε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Ολα καλά με το κινητό, το μόνο που παρατήρησα στην κορυφή οπού είναι η ένωση με την δεύτερη οθόνη στην μέση, όταν το κινητό είναι σε χαμήλη φωτεινότητα απο 40% και κάτω φαίνεται σαν μια μαύρη κηλίδα η οποία όμως αν αυξήσεις την φωτεινότητα στο 50% και παραπάνω εξαφανίζεται. Σαν αντίστροφο light bleeding οπου φαίνεται ιδιαίτερα στο λευκό.

Το έχει παρατηρήσει κανείς? Αν και συνήθως τα κινητά μου τα εχω σε αυτόματη φωτεινότητα, το συγκεκριμμένο το ρύθμισα στο 60% για να μην δείχνει και δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε διαδικασία DOA γι αυτό το πράγμα μιας και είμαι απο επαρχία... :worry:

Αναφέρομαι σε αυτό το σημείο και περίπου σε αυτές τις διαστάσεις του κύκλου. Και όπως είπα οσο πιο χαμηλή φωτεινότητα τόσο πιο εμφανές.

http://imgur.com/iSoUkIo

Πατήστε να δείτε την φώτο δεν καταφέρνω να κανω επισύναψη

Edited by bad_freddy

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

• 1 year later...
Εντυπωσεις απο την καμερα παιδια.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...