Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2005 μετα απο πειραμματισμο στο προγραμμα stylexp το αρχειο boot.ini αλλαξε με αποτελεσμα οταν ξεκιναει ο υπολογιστης να μου ζηταει να επιλεξω λειτουργικο.... εγω ομως θελω να επιλεγω λειτουργικο .... και ουτε με ενδιαφερει να αλλαξω το bootscreen ..... τι πρεπει να αλλαξω απο το boot.ini ωστε να ειναι οπως στην αρχη ? ο κωδικας που εχει το αρχειο τωρα: [boot loader] timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional (bootscreen)" /fastdetect /NoExecute=OptIn /KERNEL=kernel1.exe multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 logika svhneis thn teleytaia grammh kai eisai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Και την εντολη timeout. Οι εντολες για λειτουργικο εκτος απο 2-3 διαφορες στην μακροεντολη δεν διαφερει πουθενα. Επελεξε ποια ακριβως απο τα δυο τρεχεις κυριως και σβησε το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Και την εντολη timeout. Οι εντολες για λειτουργικο εκτος απο 2-3 διαφορες στην μακροεντολη δεν διαφερει πουθενα. Επελεξε ποια ακριβως απο τα δυο τρεχεις κυριως και σβησε το αλλο. ελα ντε δεν θυμαμαι πιο ειναι το κανονικο ....... τωρα και τα 2 οδηγουν στα xp... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Εγω θα προτιμουσα το 2ο στην θεση σου σβηνωντας την εντολη noexecute και αφηνωντας το fastdetect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Oποια και να σβησεις στο ιδιο το κανεις. Αλλα η τελευταια γραμμη ειναι η σωστη. Επομενος η προτελευταια κανει φτερα! Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 οκ ... σας ευχαριστω.... μολις εσβησα αυτη που μου προτεινατε αν και δεν εκανα ακομη ρεσταρτ ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 οκ ... σας ευχαριστω.... μολις εσβησα αυτη που μου προτεινατε αν και δεν εκανα ακομη ρεσταρτ ευχαριστω.... Κάνε και το σταυρό σου μαζί... :D :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Το StyleXP δεν έχει μια επιλογή για επαναφορά του αρχικού boot.ini; Η θυμάμαι λάθος; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Το StyleXP δεν έχει μια επιλογή για επαναφορά του αρχικού boot.ini; Η θυμάμαι λάθος; Και εγώ έτσι θυμάμαι... :o Αν δεν κάνει σύντομα post πάει να πει πως κάτι πήγε στραβά :p Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Και εγώ έτσι θυμάμαι... :o Αν δεν κάνει σύντομα post πάει να πει πως κάτι πήγε στραβά :p μπα ολα καλα πηγαν ευχαριστω παιδια ... Υ.γ.οντως ειδα και εγω την επιλογη αυτη στο stylexp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts