Jump to content

Εκτυπωτης/Scanner

gregorisvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Λοιπον...Ειμαι ετοιμος να αγορασω νεο εκτυπωτη(ο Epson που εχω ειναι για τα μπαζα) και scanner(δεν εχω... :p ).Εχω κατασταλαξει σε 2 μοντελα.Για εκτυπωτη εχω καταληξει στον HP Photosmart 7760 ( http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.402422 ) και για scanner στο Canon LiDE 20 ( http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.207591 ) .Απο το scanner δεν εχω τρομερες απαιτησεις καθως θα "σαρωνω" μονο καποιες ασκησεις των φροντιστιριων σε κολλες A4 κλπ.Φωτογραφιες ελαχιστες εως καθολου.Απο τον εκτυπωτη ομως εχω απαιτησεις.Θα εκτυπωνω απο την ψηφιακη απ' ευθειας στον εκτυπωτη(αφου εχει card reader ενσωματομενο) και συνεπως θελω η ποιοτητα να ειναι πολυ καλη εως αριστη.Αυτος ο HP πληροι τις προυποθεσεις?Στην ουσια τον θελω περισσοτερο για φωτογραφιες και μετα για να εκτυπωνω τις ασκησεις που εχω σκαναρει :p .Για πειτε μου..Εκανα καλες επιλογες?Γενικα το κοστος δεν θελω να υπερβει τα 195€ (και για τα 2)

Ευχαριστω!

:)

Γιατί δεν διαλέγεις κανένα πολυμηχάνημα που και πιο φτηνό είναι και πιο πρακτικό και λιγότερο χώρο σου πιάνει και γενικά όλα τα καλά. Εγώ έχω ένα Lexmark με 79 ευρώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σκαναρίσματα πολύ καλά, σμικρύνσεις για σκονάκια επίσης ( :p ) και γενικά δεν έχω κανένα μειονέκτημα να πω...

Πιστεψε με τα κοιταξα τα πολυμηχανηματα αλλα δεν θελω..Σε αυτα τα 2 που προανεφερα θα ηθελα να ακουσω αποψεις..Ευχαριστω πολυ παντως :)

Τελικα παρηγγειλα αυτο τον εκτυπωτη αλλα scanner οχι ακομα.Θελω να περιμενω λιγο να παρω κατι ποιο καλο.Τι προτεινετε?Κατι εως 75€ και να ειναι τιμιο.Καλη αποδοση.Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις.Για τον εκτυπωτη τι λετε?Καλος?Διαβασα θετικα σχολια...