Capone Δημοσιεύτηκε January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2005 Διαβάζω από εδώ, διαβάζω από εκεί, και όλο μπερδεύομαι. Θέλω να μετατρέψω DVD σε divx για το Axim X30. Ας μου πει κάποιος, αν ξέρει, με πολύ λίγες λεπτομέρειες πως γίνεται. Συνήθως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τους υπότιτλους που θέλω να τους γράψω πάνω στην ταινία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. February 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Nobody knows nothing? Ti egine re pedia? Kamia voithia? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 κατεβασε το προγραμμα dvd to ppc. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odis75 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Δες και το Pocket DVD Wizard,δε θα χρειαστείς κανέναν άλλο player για τις ταινίες σου εκτός από τον windows media player που είναι ήδη εγκατεστημένος στο PDA σου.Μια 90 λεπτη ταινία σε 128άρα SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Δες και το Pocket DVD Wizard,δε θα χρειαστείς κανέναν άλλο player για τις ταινίες σου εκτός από τον windows media player που είναι ήδη εγκατεστημένος στο PDA σου.Μια 90 λεπτη ταινία σε 128άρα SD. Δε ξέρω κατά πόσο σε βόλεψε το Pocket DVD Wizard (το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο πρόγραμμα με πολύ user friendly interface) αλλά μόνο ένα .avi κατάφερα να κάνω convert,όποιο άλλο κι αν βάλω είτε .avi είτε .mpeg κρασάρει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. February 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Me endiaferei gia subtitles kirios, den pisteuo na min ipostirizetai? Iparhei kati pou prepei na prosekso? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 γιατι δεν τα κανετε σε divx? πολυ καλυτερα ειναι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odis75 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Δε ξέρω κατά πόσο σε βόλεψε το Pocket DVD Wizard (το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο πρόγραμμα με πολύ user friendly interface) αλλά μόνο ένα .avi κατάφερα να κάνω convert,όποιο άλλο κι αν βάλω είτε .avi είτε .mpeg κρασάρει. :( Εγώ έκοψα 3 ταινίες(τρώνε χώρο οι άτιμες :mad:,128ΜΒ είναι αρκετά όταν έχεις 256άρα) αλλά όλα καλά μέχρι στιγμής :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts