Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποια περιοχή είσαι?

Μήπως δεν υπάρχει κάλυψη 3g/4g εκεί που είσαι?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασα και εγώ σμρ την revenge.τελικα θέλησα να πάω ξανά σε eui .ειχα 3.2.3 pie and tools twrp.και έτσι πέρασα από πάνω το 3.2.1.1 twrp.το έκανα install και μετά μπήκα σε recovery να κάνω wipe data system κτλ.Δεν μου κάνει wipe σε τπτ μου βγάζει error στο wipe και έτσι έχω μείνει σε decrypt data.Πως γίνεται να ξαναμπώ σε recovery?Το κινητο έχει την revenge 2.2 pasta και το recovery που έχω είναι το 3.2.1.1.

Το πέρασες με usb otg;

Αν ναι, πήγαινε στο install και σε επέλεξε να βλέπει την internal.

Μετά πας και κάνεις wipe.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γειά σάς παιδιά.

Συγχαρητήρια για το φόρουμ. Είναι πολύ καλό. Χρειάζομαι την βοήθεια σάς... Αγόρασα το leeco le max 2 από το aliexpress και δεν συνδέεται στο 4G και το 3G. Μόλις το ανοίγω μερικές φορές πιάνει σήμα 3G για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κόβεται τελείως το σήμα. Στο 2G παίρνει κανονικά τηλέφωνο και το ίντερνετ δουλεύει αλλά σέρνεται... Ήρθε με 5.9.018s και ελληνικά. Έβαλα από πάνω Indian 5.9.019s μήπως και δουλέψει το 4G αλλά τίποτα πάλι. Τώρα ούτε ελληνικά έχει. Και δεν ξέρω πολλά από τέτοια. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να το γυρίσω πίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ψάξε στις ρυθμίσεις δικτύου τον προτεινόμενο τύπο δικτύου και επέλεξε 4g να δούμε αν φτάιει αυτο.

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Δεν την πέρασα με otg.Απο internal έκανα install.Περιεργως μοιάζει να έχει στρώσει η Ρόμ και σε κατανάλωση μπαταρίας και σε face unlock και σε fp.Θα την κρατήσω.Πως μπορώ να ξαναπεράσω twrp ;Γρ δεν μπορώ να κάνω install του από internal.Τώρα δεν μπορώ να μπω.Μπαινω μόνο σε decrypt .thanks

Το κάνω αυτό αλλά δεν συνδέεται

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πέρασες με usb otg;

Αν ναι, πήγαινε στο install και σε επέλεξε να βλέπει την internal.

Μετά πας και κάνεις wipe.

Ψάξε στις ρυθμίσεις δικτύου τον προτεινόμενο τύπο δικτύου και επέλεξε 4g να δούμε αν φτάιει αυτο.

Το κάνω αυτό αλλά δεν συνδέεται φίλε μου.

Δεν την πέρασα με otg.Απο internal έκανα install.Περιεργως μοιάζει να έχει στρώσει η Ρόμ και σε κατανάλωση μπαταρίας και σε face unlock και σε fp.Θα την κρατήσω.Πως μπορώ να ξαναπεράσω twrp ;Γρ δεν μπορώ να κάνω install του από internal.Τώρα δεν μπορώ να μπω.Μπαινω μόνο σε decrypt .thanks

Έπρεπε να κάνεις ένα format data να σβήσουν όλα να ησυχάσεις.

Να φύγει το decrypt και όλη η σβούρα από το κινητό.

Τώρα,

Twrp δεν μπορείς να μπεις;

μένεις Αθήνα;

Με την τελευταία ΑΕΧ09cd83b63be2129408b24017f098ab59.jpg2b702da1ce927c120eb7ef7c72166f2b.jpg

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Έπρεπε να κάνεις ένα format data να σβήσουν όλα να ησυχάσεις.

Να φύγει το decrypt και όλη η σβούρα από το κινητό.

Τώρα,

Twrp δεν μπορείς να μπεις;

μένεις Αθήνα;

Όχι δεν μένω Αθήνα.Μπαινω trwp σε decrypt data.Αν δεν υοαρχει αλλος τροπος παω να αγοράσω ένα otg και να φλασαρω απο usb.Μπορω να βάλω οποίο trwp θέλω;Γυ σκέφτομαι να κρατήσω τη revenge.Εσυ έχεις βάλεις τπτ extra στη revenge pasta?Περισσοτερο για μπαταρία ενδιαφερομαι.fp και face unlock νομιζω είναι γρηγορότερη από aex 3101.Και σε μπαταρια εμενα μου φαινεται καλυτερο.Δεν ξερω τι μαγικα εκανε ο φιλος sso AEX.χεχε.Thanks για την βοήθεια

Edited by takis19821982

Με την τελευταία ΑΕΧ09cd83b63be2129408b24017f098ab59.jpg2b702da1ce927c120eb7ef7c72166f2b.jpg

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάρα πολύ καλή αυτονομία. Μπορείς να μας πεις και πόσο σοτ έχεις μέσα στις 3 μέρες ?

LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro

Πάρα πολύ καλή αυτονομία. Μπορείς να μας πεις και πόσο σοτ έχεις μέσα στις 3 μέρες ?

μόνο μια ώρα!!!

...Αν δεν υοαρχει αλλος τροπος παω να αγοράσω ένα otg και να φλασαρω απο usb....

Εννοείς να φλασάρεις twrp? Μπορείς και με fastboot εντολές:)

Δίνεις την εντολή fastboot flash recovery twrp.img (όπου twrp το όνομα του twrp που θέλεις να φλασάρεις)

Edited by sso

μόνο μια ώρα!!!

Εννοείς να φλασάρεις twrp? Μπορείς και με fastboot εντολές:)

Δίνεις την εντολή fastboot flash recovery twrp.img (όπου twrp το όνομα του twrp που θέλεις να φλασάρεις)

Θα χρειαστεί να κάνω μετά format data?Μαρεσει η revenge και δεν θέλω να την αλλάξω.Viper4android και ir κανονικά τρέχουν από pie.thanks

=sso

μόνο μια ώρα!!!

Δεν τη λες και λίγη στες 3 μέρες.

Έχεις δοκιμάσει την 30ς? Πρέπει να είναι πολύ κοντά αν δεν κάνω λάθος.

Την πέρασες καθαρή ? Format όλα?

Θα χρειαστεί να κάνω μετά format data?Μαρεσει η revenge και δεν θέλω να την αλλάξω.Viper4android και ir κανονικά τρέχουν από pie.thanks

Αυτό είναι άσχετο με το φλασάρισμα του twrp

Αυτό είναι άσχετο με το φλασάρισμα του twrp

Έχω 3.2.1 trpw στο κινητό.Μπαίνω σε decrypt data αλλά δεν μπορώ να κάνω wipe μου βγάζει error.πηγα από 3.2.3 trpw σε 3.2.1 trpw και από εκεί και μετά δεν με αφήνω να κάνω wipe σε τπτ.

=sso

μόνο μια ώρα!!!

Δεν τη λες και λίγη στες 3 μέρες.

Έχεις δοκιμάσει την 30ς? Πρέπει να είναι πολύ κοντά αν δεν κάνω λάθος.

Την πέρασες καθαρή ? Format όλα?

Όχι, δεν έχω δοκιμάσει την 30S.

Καθαρή την πέρασα (με fr, όχι format data)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω 3.2.1 trpw στο κινητό.Μπαίνω σε decrypt data αλλά δεν μπορώ να κάνω wipe μου βγάζει error.πηγα από 3.2.3 trpw σε 3.2.1 trpw και από εκεί και μετά δεν με αφήνω να κάνω wipe σε τπτ.

Βάλε το με fastboot το 3.2.3 και δες αν σε αφήνει να κάνεις wipe

Όχι, δεν έχω δοκιμάσει την 30S.

Καθαρή την πέρασα (με fr, όχι format data)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάλε το με fastboot το 3.2.3 και δες αν σε αφήνει να κάνεις wipe

Αυτό που λέει ο Σωκράτης κάνε.

Η το περνάς με εντολές, η ακόμα πιο εύκολα κατέβασε το multi tool του cris από την αρχική σελίδα και πέρασε το 3.2.2 να σου ξεκλειδώσει και έπειτα βάζεις το 3.2.3 χειροκίνητα μέσα από το twrp.

Η το περνάς με εντολές, η ακόμα πιο εύκολα κατέβασε το multi tool του cris από την αρχική σελίδα και πέρασε το 3.2.2 να σου ξεκλειδώσει και έπειτα βάζεις το 3.2.3 χειροκίνητα μέσα από το twrp.

Ευχαριστώ Φώτη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 30ς και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μεταβώ σε άλλη ρομ

Ευχαριστώ Φώτη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 30ς και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μεταβώ σε άλλη ρομ

Η απάντηση του Φώτη σε άλλον πήγαινε...νομίζω!!:)

περασα την 3,0,2-1 trpw.Mπαινω trpw να κανω wipe και δεν με αφηνει.failed to decrypt data ....need to perform a format data.failed to wip dalvic...αν κανω φορματ χανει το trpw ετσι?Μετα μονο με otg θα μπορω να φλασαρω?thanks και παλι

περασα την 3,0,2-1 trpw.Mπαινω trpw να κανω wipe και δεν με αφηνει.failed to decrypt data ....need to perform a format data.failed to wip dalvic...αν κανω φορματ χανει το trpw ετσι?Μετα μονο με otg θα μπορω να φλασαρω?thanks και παλι

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα περναμε ολα(rom,gapps,magisk - εκτος απο το TWRP) σε στικακι και ειμαστε ετοιμοι για εγκατασταση ή αν δεν έχουμε, μετά τα format σε f2fs κανουμε reboot to recovery, συνδέουμε το κινητό στο pc με το mtp πάντα enable στην καρτέλα mount και τα ρίχνουμε μέσα στο κινητο χύμα,για να κάνουμε την εγκατάσταση (!ΠΡΟΣΟΧΗ!) Να είστε σίγουροι από πριν ότι έχετε τους σωστούς drivers και ότι το κινητό εμφανίζει τον εσωτερικό χώρο όταν το συνδέετε μέσω TWRP στο PC γιατί αλλιώς αν δεν έχετε OTG ΔΕΝ θα μπορέσετε να ρίξετε τα αρχεία μέσα για εγκατάσταση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7572600#post7572600

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα περναμε ολα(rom,gapps,magisk - εκτος απο το TWRP) σε στικακι και ειμαστε ετοιμοι για εγκατασταση ή αν δεν έχουμε, μετά τα format σε f2fs κανουμε reboot to recovery, συνδέουμε το κινητό στο pc με το mtp πάντα enable στην καρτέλα mount και τα ρίχνουμε μέσα στο κινητο χύμα,για να κάνουμε την εγκατάσταση (!ΠΡΟΣΟΧΗ!) Να είστε σίγουροι από πριν ότι έχετε τους σωστούς drivers και ότι το κινητό εμφανίζει τον εσωτερικό χώρο όταν το συνδέετε μέσω TWRP στο PC γιατί αλλιώς αν δεν έχετε OTG ΔΕΝ θα μπορέσετε να ρίξετε τα αρχεία μέσα για εγκατάσταση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7572600#post7572600

Το θέμα είναι ότι το pc δεν εμφανίζει το κινητό σε recovery γττ ο trpw είναι decrypt.Αν κάνω format σε f2fs θα το διαβάσει;τεσπα μη σε ζαλίζω θα πάρω ένα otg και βλέπουμε θα την βρω την άκρη ty

Το θέμα είναι ότι το pc δεν εμφανίζει το κινητό σε recovery γττ ο trpw είναι decrypt.Αν κάνω format σε f2fs θα το διαβάσει;τεσπα μη σε ζαλίζω θα πάρω ένα otg και βλέπουμε θα την βρω την άκρη ty

Η Ρομ είναι encrypted. Κάνεις το format data για να διορθώσεις αυτό. Το ότι δεν βλέπει το κινητό σε recovery mode είναι θέμα drivers.

.......

"(!ΠΡΟΣΟΧΗ!) Να είστε σίγουροι από πριν ότι έχετε τους σωστούς drivers και ότι το κινητό εμφανίζει τον εσωτερικό χώρο όταν το συνδέετε μέσω TWRP στο PC γιατί αλλιώς αν δεν έχετε OTG ΔΕΝ θα μπορέσετε να ρίξετε τα αρχεία μέσα για εγκατάσταση."

......

Edited by sso

Άστο όπως είναι. Αν πάλι έχεις θέμα δοκίμασε και αυτό μετά αφού κάνεις Uninstall το Magisk αλλά και το apk.

Εχεις πμ..

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Τάκη πριν κάνεις οτιδήποτε, κάνε προσεκτικά οτι σου λέει ο Σωκράτης.

Πρώτα απ' όλα με το format data ΔΕΝ σβήνει το twrp.

Δηλαδή...

1) πέρασε τους drivers στο pc.

βεβαιωσου ότι στο πρόγραμμα που πέρασες τους drivers σου έβγαλε ότι όντως περαστηκαν στο "device status" .

2) μπες twrp και τσεκαρε αν το pc σου διαβάζει την internal όσο είσαι στο twrp.

Αν στη βλέπει, τότε τα πράγματα είναι πολύ ευκολα. Πετάς μέσα ο,τι θες και το κάνεις έγκατασταση.

Άλλη λύση.

Κατέβασε το multi tool του cris από την αρχική σελίδα και πέρασε ένα οποιοδήποτε twrp για να σου φύγει αυτό που εχει, μετά βάζεις ότι θες.

Τώρα όσο αφορά το usd otg.

Είναι μια δικλείδα ασφαλείας, αν γίνει τώρα πατάτα, δεν έχεις πολλά περιθώρια, με το otg κάνεις ο,τι θες χωρίς φόβο και πάθος...

Όπου μπερδευτεις η όπου σκαλωσεις εδώ είμαστε!!!

Τελικα μετα απο 3 μερες και πολυυυυυυ ..ψαξιμο

καταφερα αυτο.

https://postimg.cc/gallery/2rneuxkai/

Το μονο ..μπερδεμα..?! (ισως και να μην ειναι και τιποτα)???

Ειναι το εξεις:

Οταν ανοιγει, απο επανηκινηση, μου γραφει

αποριφτηκαν δικαιωματα σουπερ Γιουζερ στο ρυθμισεις αναλυσης, και οχι ολες τις φορες.. Κατα τα αλλα, ολα κανονικα.

Αν καποιος ξερει τι παιζει..

Υ.Γ Λυθηκε και το τελαυταιο.. Ολα οκ.

Ξερει κανεις κατι γι αυτη??? Resurrection remix Android Pie Treble...

RR-Pie-v7.0.0-20190127-x2-Unofficial

Edited by vasillis2

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official