dream84 Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 έχω ένα σύστημα athlon στa 2,8 , μνήμη ram 512, motherboard asus A7N8X-X, κάρτα γραφικών ati radeon 9800 pro στα 128MΒ και λειτουργικό σύστημα Windows XP Professional. Σε ορισμένα παιχνίδια μου χαλάει όλο το γραφικό περιβάλλον, μου εμφανίζονται ορισμένες γραμμές σαν σκιές, διαφόρων χρωμάτων. Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers απο το επίσημο site της ati και το παιχνίδι καλύπτει τις απαιτήσεις του συστήματος και αντίστροφα. Υπόψιν οτι το κατάστημα από όπου πήρα τον υπολογιστή μου έλεγξε τη κάρτα γραφικών και με διαβεβαίωσε ότι λειτουργεί μια χαρά όπως και τα άλλα υλικά. Παρόλα αυτά τα προβλήματα στα παιχνίδια συνεχίζονται. Μπορείτε να με βοηθήσετε ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Τι τροφοδοτικό έχεις; Ο συνδυασμός Athlon και ATI, χρειάζεται πολύ καλή τροφοδοσία για να ανταπεξέλθει στις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται και να σου αποδίδει σωστά... Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream84 Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 350 watt ειναι το τροφοδοτικο που εχω.λες να φταιει το τροφοδοτικο?μα το προβλημα αυτο μου το εβγαλε μετα απο 6 μηνες χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts